Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2761
8.2.11 18:42

Jinak Marbuli mam tady nick diky Markovi ja se jinak jmenuju Radka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
8.2.11 18:46

Findusko videla jsi moje fotky??? Jsi opravdu hubenour a brisko mas krasne :potlesk:

Ne vek to neni ja vim :dance: mam procestovano, odpracovano a za chvilu splnim i nejvetsi ulohu zeny - ohreju mu zelnacku :pocitac: :mrgreen: :mrgreen:

Je Janni tak myho dostat dobrovolne na nakupy a nebo se jit jenom tak trajdat po obchodaku??? NIKDY!!! :roll: Takhle navrhnout 20ti kilakovou turu po lese a byl by pripraven natotatatata :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
8.2.11 18:50

marbuli,takhle mladinka, mimi bylo plánované?jestli se tedy mohu zeptat:)
jinak koukám, že s těma chlapama je to fakt všude stejný.
Jani co já bych dala za to kdyby mi zlatí vyvenčil. jenže předěláváme barák(respektive chlapi) na dvě bytový jednotky ,takže zlatí přijde z práce a hned do podkroví do druhého bytu, aby se jeho bratr s přítelkyní mohli koncem února stěhovat aby my do května stihli udělat kuchyň, obývák a novou koupenu.
takže u nás společenský život je na bodu mrazu

• Citovat
  • Upravit
2761
8.2.11 18:52

Girlie : Tak to me Marek nenuti ,ja si reknu kdyz mam cht jit ven tak semnou nekam zajde.. a ta tura po lese tak to si s Markem muze podat ruce :)

Jinak holky ja mam nahore 19 kg :D :D a foto brisunka dam zitra ,jo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
8.2.11 18:53

Finduska : Jo sem mlada a mimisek planovany byl :) prali sme si to oba a pro rodinu zijeme oba :)

Doufam ze to newa ze jsem tak mlada,ze me neodepisete?? me je s vama dobre.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412

Já jsem také ráda za emimino. Cítím, že v tom nejsem tak sama a když čtu různé problémy, alespon vím, co je a co není normální. Je to moje první těhotenství, asi jako většiny z vás. Tak jsem ze všeho vyjukaná. Diskuse na emiminu mě většinou uklidní. Takže, holky, moc díky :-)

Jinak mě je 24. A přítel se jmenuje také Ondra.

Zítra jdu na kontrolu. Jdu raději dřív, pro jistotu, měla jsem jít až v pátek, ale asi jsem nastydla na testech na cukrovku, udělalo se mi šíleně špatně a proseděla jsem to u otevřeného okna a pak v autě. Mám strach, abych neměla zánět močáku. K tomu ještě ten můj nešťastný nedělní pád, jak jsem psala. Mimi se teď hýbe míň a bolí mě podbřišek, tak mám strach. Proto tam půjdu raději o ty dvy dny dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
girlie sage píše:
Findusko videla jsi moje fotky??? Jsi opravdu hubenour a brisko mas krasne :potlesk:

Ne vek to neni ja vim :dance: mam procestovano, odpracovano a za chvilu splnim i nejvetsi ulohu zeny - ohreju mu zelnacku :pocitac: :mrgreen: :mrgreen:

Je Janni tak myho dostat dobrovolne na nakupy a nebo se jit jenom tak trajdat po obchodaku??? NIKDY!!! :roll: Takhle navrhnout 20ti kilakovou turu po lese a byl by pripraven natotatatata :pocitac:

Ty máš tu keru okolo pupiku vid.To je naprosto dokonala fotka, ten bubínek ale hrozně mi zajimá jak se ti to proboha takhle povedlo.To se mi hrozně líbí to bříško na té fotce

• Citovat
  • Upravit
1533
8.2.11 18:56

tak nejmladší jsem asi já :lol: mě bude teď v dubnu 22let :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
8.2.11 18:56
Marbuli píše:
Finduska : Jo sem mlada a mimisek planovany byl :) prali sme si to oba a pro rodinu zijeme oba :)Doufam ze to newa ze jsem tak mlada,ze me neodepisete?? me je s vama dobre.. :cry:

Ale já to přeci vůbec nemyslela zle marbuli, vůbec ne tak , že se s tebou nebudu bavit.Jen mi to zarazilo v dneění době, kdy se spíše hranice prvního těhu zvyšuje:)
Ale vubec jsem tě nechtěla urazit,když víš, že to zvládneš proč ne :mrgreen: Já třeba mělaa mám pochybnosti doteď jestli jsem na to připravená:D

• Citovat
  • Upravit
6299
8.2.11 18:57

marbuli : jo a teď tě tu za to nechceme, že ti je 18… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska

Jinak , když už se marbuli vytasila s identitou- jmenuji se Denisa:)

• Citovat
  • Upravit
2412

Marbuli

Určitě nevadí, je jedno kdy založíš rodinu, hlavní je, abyste oba byli šťastní a mimi zdravé a spokojené. Můj brácha s přítelkyní měli také první dítě brzy, bráchovi bylo za 2 měsíce po narození malého 19 a monice za půl roku 19. Ted už mají 2 syny, mladšímu jsou 3 a půl měsíce a staršímu budou ted koncem února 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
8.2.11 18:59

Marbulli - Radus : jj,to je pravda,ze sjme se nejak rozepsaly..nejak to tu frčíí :o)) no,ja sedim u pc a najednou znelka ulcie a ja si trikam:,,jezis,to uz je pul sedme jo?„-no,leti to strasne ten cas :o) je,saldkych osmnact ju? no,tak piskle bych nerekla..v tomhle veku uz je spousta zenskejch psychicky vyspelejsi,nez kolikrat kdejaka petadvacitka,kdyz to tak reknu..a mimi tedy planovane?jestli se tedy mohu stejne jako Finduska zeptat.No,ti chlapi sjou opravdu enkdy zvlastnmi :DDD kazdy ma neco no.Jinak Finduska.jj,to ja znam,my si zade dodelavame byt podkrovni(jsme spolu pet let a 4.5let bydlime v byte 3+1 s pritelovo rodici,kteri jsou sice supr,ale neni nad to mit sve soukromi!“ takze znam takove ty chvile,kdy by clovek naopak nemkam rad „vypadl“ ale nemuze,protoze setri epnizky na byt,nebo je treba tuto dodelat a tamto dodelat.. reknu vam holky,ze uz se tesim,az to budemem mit zas ebou,hlavne jsme rada,ze prdolka uz prijde do hotoveho-stehovat ybchom se meli do emsice :o)

jinak take sopuihlaim,vek 32 let neni zadne stari-prave naopak a Finduska ma pravdu,ze se rika,ze od 30tky zena „zraje do krasy“ . neni podle me hoolky ani tak dulezity fyzicky vek,jakozto psychicky,take se totiz rika,ze ej ti tolik,na kolik se citis:) a neco na tom asi bude.. jinak jsem ted tedy pekne nabubřelá,protoze jsem si rekla,ze dopisi denisek,takze jsem postupne napsala tri denicky-zatim jsme napsala jen jeden a vrhla jsem se do dalsich dnu(beru to ehzky od zacatku) a admin mi napsal,ze nejsou publikovatelne,protoze jsou ebz diakritiky..no,takze supeeer..takov dlouhe clanky jsem napsala..takze dnes uz se na nejake denicky vyprdnu a napisi si jindy :D hehe.. :cert: :andel:

• Citovat
  • Upravit
6256
8.2.11 19:01

Ja s tebou Radbuli :mrgreen: :mrgreen: mluvit budu…

Omlouvam se za dnesni humor, ale me nejak litaj hormooony ci co :dance: :pankac:

Findusko jo to jsem ja :lol: musim rict, ze se taky rehnim kdyz si vzpomenu na tu fotku, asi si ji dam do podpisu a jak se mi povedla ti nepovim :nevim: Fotila jsem se sama a nejak jsem vystihla uhel :palec:

Millo jen jdi ja jsem s sebou taky rizla, ale odneslo to jen koleno a ma pycha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
8.2.11 19:02

MARBULLI : jezis,RAdus,to preci vubec nevadi,ze je ti 18!!! jeee,to me ted mrzi,jsme se do tev´be tak „pustili“,ajko jestli bylo mimi planovane..ale nemysleli jsme to s denis zle,opravdu ne..jak jsem psala,je dulezitejsi,na kolims e citis,nez kolik tui je a verim,ze se o mimi postaras stejne dobre,ajko treba 30i leta maminka :huban: :huban: :huban: :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky