Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
taky to nechápu vysvětlili mi kvůli hodnotám když se najíš jídlem ovlivníš výsledky
No tak to cukrovkářský testy vypadají jako vééélká zábava. Na povel čůrání a na povel jídlo.
Bambulinku - ty hodnoty se změní s každým jídlem. Kor když obsahuje cukr. Proto se musí na lačko,aby výsledky byly 100%
Nase zdravotnictvi by si tohle melo dat dokupy, predpokladam, ze tehulkam delaji test na dlouhodoby cukr (vysledkem je prumerny cukr v tele za posledni 3 mesice) Diabetik na tohle vysetreni chodi v klidu napucnuty. Pokud delaji jiny testy tak se jim omlouvam
![]()
Nase zdravotnictvi by si tohle melo dat dokupy, predpokladam, ze tehulkam delaji test na dlouhodoby cukr (vysledkem je prumerny cukr v tele za posledni 3 mesice) Diabetik na tohle vysetreni chodi v klidu napucnuty. Pokud delaji jiny testy tak se jim omlouvam
![]()
smigii to je mi jasný proto můžeš jíst až je po testech a jdeš domů tam v průběhu ne tam se pouze napiješ glukozy a pošlou tě asi 2-3 krát na wc
aha jo takhle,takže když za dva dny budu 25+6 tak to znamená,že už je konec 26týdne?Aha..já myslela,že 226+0 je začátek 26týdne ![]()
26+0 je už začátek 27 tádne jako že ti ten 27 běží takže 25+4 seš 26 týden např rozumíš?
Ahoj všem, já třeba na tom testu nebyla a ani nepůjdu ,akorát jsem to s ní včera řešila. Prý nemusím.Povinné je to od 25let a dřív pokud máte cukrovkáře v rodině- ze strany matky, tedy vás:DMě bude 25 v řijnu(fuj):D a cukrovku u nás nikdo nemá. takže asi tak
To mě ten papír dají teď ve čtvrtek a budu se objednávat…jo a kde je MARBULI????? ![]()
DaiquiriQ píše:
To mě ten papír dají teď ve čtvrtek a budu se objednávat…jo a kde je MARBULI?????
Marbuli sla dneska poprve do porodnice na kontrolu
taky cekam az se ukaze a povi co a jak
taky by mi zajímalo kde vlastně je. A jestli je ještě dva v jednom. ![]()