Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jj taky bych si dala..jak to,že máš popisek dole v kolika jsi měla pohyby a co čekáte a na kolik procent?Já to mám anglicky.. ![]()
tak na jahody jsem v těhu alergická:(ale šlehačku bych mohla po kilech a sladké taky, ale doma mám jen to co nejim, co jí přítel. jinak si každé ráno koupím sušenku kterou mám ráda já(levná nejsem miluju margot nebo kofilu)a sním. kdybych si je koupila domů bylo by to radikálně v háji, takže nee.těhu netěhu, vypadala bych jako prase:Djinak ujiždím na pomerančích a okurce.no a aby toho nebylo málo jím párky s tatarkou.a uplně nejvíc rozpečený rohlík v troubě s plátkovým syrem aby byl pěkně rozteklej na něm:)
girlie sage píše:
Smigii hlavne ze je vsechno v poradku a to je nejdulezitejsia jsem rada, ze si to Paja uzil
![]()
Tikule taky pekna kerka
Janni tak at ti je brzo lip. Ja vcera ponocovala a snedla jsem kilo pomerancu na posezeni
alespon to jsou vitaminky
Findusko hezka fotecka v profilu
Millo nemas zavidet co, jak jsme tu psaly prsa sice mame o moc vetsi, ale popraskany
X-333 neni to uzasny???![]()
z vysledku se nestresuj, vsechno bude v poho
děkuji, už jsem si říkala, že se nebudu schovávat, stačí , že se mi schovává mimi a že každej komu jsem ukázala ty dnešní šílený fotky mi řekl abychmu laskavě ukázala, kde sakra to dítě mám:
![]()
Lusisek píše:
jj taky bych si dala..jak to,že máš popisek dole v kolika jsi měla pohyby a co čekáte a na kolik procent?Já to mám anglicky..
Metřík mám také anglicky, ale v nastavení jsem do té kolonky s podpisem, jak tak kopíruješ ten kod dala enter a dopsala si to tam česky ![]()
mimochodem marbuli, tak mi napadlo, jestli tedy nejsem moc vlezlá, co takhle tě požádat o telefonní číslo, kdyby si třeba nestihla dát info sem, tak poporodu přes telefon, páč budou určitě všichni zvědaví i nas pohlaví.I když já myslím kluk.
Dobré ranko holky.
Teda tady se probírají chutěěěěěěěěě. No já žádné extra nemám, ale jen jak si dám nějaké hlavní jídlo, tak zatoužím po čemkoliv sladkém. A když to není sladké, tak nějaké ovoce ( hooodně šťavňaté) Děláme si doma juice z čerstvých pomerančů, jablek, hrušek atd. No to je slast
Prostě odšťavňovač je u nás nyní in.
Jo a taky jsem vám jako chtěla říci, že doktor mi včera říkal ať si dávám pozor na váhu
Jsem skoro v 6.měsíci a mám 6kg nahoře a jemu se to zdá o něco více než bych měla mít ![]()
Chute
dobre tema, ale jeste ze jsem po snidani
Ja minule poslala Onika pro cokoladovy nanukac a jeste jsem si to v misce posypala grankem
Jinak ja byla vzdycky vseho zrout a to mi i zustalo a chute nemam vylozene orientovane -sladke/slane
Smigii ja jsem ve 26t a mam nahore 10 kilo a moje mudr nerika vubec nic. S tvyma sesti bych si moc starosti nedelala.
girlie : Já jsem na tom s váhou taky nějak jako ty…nebo spíše jsem 25tt a mám nějakých asi 10 nahoře??? A nikdo to neřeší…já myslím, že pokud to není nějaké šílené, tak se nic neděje…
Dobré ráno holky,sice jsem už dávno vzhůru,ale musela jsem se postarat o psiska…chtěla jsem se optat v kolikátém týdnu se chodí na tu cukrovku?
Nikdo mi nic neřekl…jinak je mi pořád zle..a snad asi i hůře..ta chřipka se mi vůbec,ale vůbec nelepší a to jí mám už týden
a do toho se mi ještě přidal chrapot a večer a ráno nemohu vždy mluvit..už nevim jak to vyřešit…
jinak jak jste se vyspali?A co mimísci? ![]()
Ahoj na cukrovku kolem 24 týdne většinou a s tou chřipkou si zajdi k obvoďákovi
Lusisek píše:
Dobré ráno holky,sice jsem už dávno vzhůru,ale musela jsem se postarat o psiska…chtěla jsem se optat v kolikátém týdnu se chodí na tu cukrovku?Nikdo mi nic neřekl…jinak je mi pořád zle..a snad asi i hůře..ta chřipka se mi vůbec,ale vůbec nelepší a to jí mám už týden
![]()
a do toho se mi ještě přidal chrapot a večer a ráno nemohu vždy mluvit..už nevim jak to vyřešit…
jinak jak jste se vyspali?A co mimísci?
Já byla ve 25 týdnu, ale myslím, že se chodí až do 28 týdne, to si nejsem jistá. Holky mne kdyžtak opraví. Jinak mám pocit, že ani cukrovku nemám, protože dlouhodobý cukr mám hodnotu 3,2 a to tu dietu nedodržuji striktně, někdy uklouznu. Když odebírám krev na testy, tak jsem nejvíc měla 4,5. Jednu výhodu to má, moc nenabereš, protože se snažíš nepřejídat. Nevýhoda je ta, že musíš každých 14 dní donést odebranou krev, čekat na výsledky 2 hodiny a u doktorky jsi max. 3 minuty. Alespoň u mne to tak funguje.
řikám většinou no ale do 28 se mi zdá dlouho já byla ve 24 a mám pocit že řikala do 26 ale nejsem si jistá a doba strávená tam příšerný fakt 3 hodiny ale nakonec cukr dobrej tak prej můžu mlsat ![]()
Lusisek píše:
Dobré ráno holky,sice jsem už dávno vzhůru,ale musela jsem se postarat o psiska…chtěla jsem se optat v kolikátém týdnu se chodí na tu cukrovku?Nikdo mi nic neřekl…jinak je mi pořád zle..a snad asi i hůře..ta chřipka se mi vůbec,ale vůbec nelepší a to jí mám už týden
![]()
jinak jak jste se vyspali?A co mimísci?
Dobre poledne
my jsme se Sage tedka uvarily tatkovi zelnacku, on na ni zacina byt zavislak. Cetla jsem tu na diskusi, ze se muze to Oscilum - to co se neda pomalu ani vyslovit, ale mela by jsi opravdu radci k doktorovi kdyz se te to drzi tak dlouho
a stejně dokud tě tam nepošle mudra tak to neřeš tam tě musí poslat ona ![]()