Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6256
6.2.11 18:26

X-333 ano delaji to takhle brzo, ale delaji to potom mezi 16-20tydnem. Ja ty prvni nemela, ale druhe uz ano, vyslo nam to nejak divne na dawnuv syndrom, ale tyhle testy jsou hoooodne nepresny a casto falesne pozitivni. Vyhoda plodovky je ze vis pohlavi mimca na 100% :dance: :potlesk: I kdyz se tu parkrat taky objevilo ze se spletli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
6.2.11 18:30

tak maminy,ja uz dneska padim ..dam sprchu a zalezu do pelisku :o) mejte se hezky .. zase sem zavitam :o) :kytka: je mi mezi vami dobre :) :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
6256
6.2.11 18:34

:mavam: :mavam: mej se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
6.2.11 18:35

Girlie: Jo prave ten personal nekdy dela jak kdybych byla sama gynekolozka nebo porodnik..Fakt si myslej ze vim jako prvorodicka vse..!!Ne ze bych na ne byla nastvana,ale spis me tenhle pristup mrzi :cry:

X333 : me je delali snad v 15tt prvni a vyslomi to pozitivne..ale to mi rekli at neplasim ze to nekdy na poprve vyjde pozitivne,pak sem sla na druhe ve 21tt a uz vse oki :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
6.2.11 18:59

Marbuli ja vim, ja si rikam, maji spatny den a snazim se na to povznest. Ne vzdycky mi to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
6.2.11 19:03

Holky moc vám děkuju za rady, pro dnešek už budud muset taky končit, mějte se tu pěkně a zítra se ozvu jk jsem dopadla na kontrole, ju? tak ahojda:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
6.2.11 19:10

X333 urco pisni :mavam: :mavam: At je vsechno v poho :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
6.2.11 19:35

girlie : Ale nejhorsi je ze jsi nekdy sama vyplasea,ze newis co se opravdu deje,nebo jestli je vse oki a oni na tebe sou jak na psa..
To me proste mrzi..Nerikam kazdy je jen clovek,ale proste u tech nastavajicich maminek by mohli byt trosicku ohleduplny,ale kdyz si ctu reference na Podoli tak snad sama chvala,ze tam je vzdycky minimalne jen vyjimka,ale to ze je treba jen jeden den spatna nalada..Ale zase si pak rikas aby si tu sestricku nechytla ty samotna kdyz tam dorazis..
No snad chytim supr doktora/ku a sestricky :)
Uz tet sem vystresovana z uterka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
6.2.11 19:52

Holky prosim vas ten caj MALINIK ten se muze pit jen kdyz dovoli gynekolog ebo si ho muzu kopit a pit sama bez toho abych to oznamila??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
6.2.11 20:20

Marbuli ty samozrejme citis to napeti nejvic z nas tady, protoze to mas za par. A jsem rada za tebe, ze ohlasy na Podoli jsou vyborne a doufam, ze budou mit vsichni dobrou naladu a budou na tebe hodni-ano vim jake to je kdyz je zdravotnicky personal permanentne nastvany (bohuzel si to zazivam na muj styl az moc casto) :zed:

Ja mam spis hruzu ne z personalu, ale z te cesty do porodnice. Musim rodit v Hradci Kralove (50 kilaku a VECNE ucpane cesty) pritom tady v Nachode mam krasnou porodnici. Modlim se, aby me to chytlo v noci :palec: :mrgreen: Ja bych si prala mit kristalovou kouly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
6.2.11 20:25

Tohle jsem tedka vyguglovala - Dále při pročítání různých dalších úlevových metod jsem narazila na maliníkový čaj. Zjistila jsem, že se může začít pít až po ukončeném 36. týdnu těhotenství, ale koupený jsem ho měla snad už ve 20., vždyť, co kdybych jej náhodou potom nemohla sehnat! Jak týdny utíkaly a začal se blížit den seznámení s naší - jak už jsme tehdy věděli - holčičkou, stále častěji jsem si říkala, že tentokrát si to doopravdy užiju v klidu a bez bolestí (ano i tak naivně si může druhorodička představovat porod). Po 36. týdnu jsem začala dvakrát denně pít 0,2 l teplého maliníkového čaje.

a cele cteni je tady - http://www.rodina.cz/clanek5058.htm

Nevypada to ze bys musela mit povoleni od mudr :-D
treba jim o tom jen rict???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
6.2.11 20:29

Girlie : Tak co tady ctu na emiminu a nebo co sem jeste hledala na netu tak je jedna mamina ze sta nespokojena..Jinak chvala :) Takze jsem moc rada a doufam ze to bude teda vse oki..No ja to mam do porodnice 28km a hlavne to mam tak ze musime jet pres centrum Prahy..takze doufam ze to na me taky prijde v noci aby byl malej provoz..Ze by se mi zrovna chtelo jet sanitkou to teda ani moc ne :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
6.2.11 20:32

Tet sem cetla na netu ze se muze pit od 36 tt ale ze i nkdo iny to pije cele tehu..Takze ja d toho pujdu a kdyztak se v utery zeptam v podoli jestli muzu..Me jde o to ze to pomaha dole na ty svaly a zvlast to pry hodne pomuze u porodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
6.2.11 20:41

Presne tak cokoliv nam pomuze je :palec: a vetsinou bylinkama nic nezkazis. Tu Prahu ti teda vubec nezavidim, opravdu aby to vyslo na noc :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
6.2.11 22:03

To jo no..Snad to vyjde ve vecernich hodinach a nebude moc velky provoz.. A rozhodla jsem se ze to nebudu doma nechavat na posledni chvily,proste az tak nejak budu vedet ze se to asi blizi tak se pomalu obliknu,obuju,zalarmuju Marka a pofrcime :) a kdyby to ale bylo pres den,tak asi zavolame zachranku,prece jen mas jistotu ze se tam dostanes rychle a kdyby neco tak uz dneska te dokazou porodit v sanitce…Ale to bych na vlatni kuzi zazit nechtela :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí