Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Marbuli jsem rada, ze alespon ty si uzivas slunicka. Tady na Nachodsku si o nem muzem nechat jen zdat ![]()
Moje dusicka pomalu skanduje jaro, jaro jaro!!!
Mamca nam pece strudl
malicka utecha ![]()
Příspěvek upraven 05.02.11 v 17:24
Marbuli píše:
Ketysha : To prijde nebojJinak bacha na bublinky,nemeli by se
Lucisek : To utece jak nic,spis se tahnou ty posledni tri tydny do terminu
To uz vis ze to muze byt kazdej den a ono se to porad k nicemu nema
ale to ze se tesim ,hrozne moc na tom nic nezmeni
Ahoj holky,jak se máte?dneska slunko,jsme ani nechtěla věřit,že ještě něco takovýho pořád existuje
tak jsme udělla menší uklid.JSme doma sama.Mladej jel s kamarádama na víkend,Tak pro změnu moje kamarádky jsou v pohotovosti
ještě že kdyby něco mám pohotovost hned před barákem
naštěstí je mi dneska super.pěkně jsem si poležela uklidila ještě to co jsem měla v plánu a půjdu se naložit do vany ![]()
Ahoj holky,jakpa se máme?Co ste vařily, či vaříte k obšdu.
Marbuli jakpa se nám cítíš?
Holky pomooooc ??
Jak je to s plodovou vodou??odteka jako kdyz praskne balonek nebo muze treba i po troskach??
Od vcera se mi malycke nejak nechce moc hejbat a dneska ze me neco vyteklo,ne jako typicky vytok..
Proste jako kdybych si trosku vic ucurla.. a je to jako vodicka…?? Co mam delat je to v poradku nebo mam jet do porodnice?? Sem zoufala… ![]()
ty ja ti moc nepomůžu , ještě jsem nerodila,Ale někde jsem slyšela, že už může po trochách i pár týdnu před porodem odtékat,alenechceš raději do nemocnice?pro jistotu, třeba tě hned pustí , ale budeš mít klid
Marbuli : já bych jela, aspoň pro jistotu
Může to být plodová voda po troškách…
kujiiii
no ja jeste chvilku pockam vemu si jeste jednu vlozku a kdyz na ni bude to same vyrazim..
Marbuli : a jinak se cítíš dobře? Držím palečky, aby to šlo podle tvých představ ![]()
ahojky Lesí..tak ty rikas,ze ti prijde velky pupik,tak se podivej na muj
))) ja jsu v 11tt a prijde mi,ze mam urcite vetsi enz ty
) a nejaka boubelka jsem pritom nikdy nebyl..169cm a vaha moje byla max.65,vic jsem nikdy nemela..ale pupik mi tedy rste rychle.)par lidi si me dobira,ze mampupik jak nekdo v 5mesici:o)jinak preji aby bylo vse ok,uzivej si tehu:)
Marbuli tak jak?? Ja ti taky moc neporadim, ale taky bych jela..Kdyby nahodou tak se drz
![]()
Findusko ja jsem si dneska posmakla na bramboracce a duseny mrkvicce s bramborama…mnamka
Lesí?Tady žádná těhulka s tímto jménem či přezdívkou není
![]()