Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6256
5.2.11 15:15

Marbuli jsem rada, ze alespon ty si uzivas slunicka. Tady na Nachodsku si o nem muzem nechat jen zdat :zed:
Moje dusicka pomalu skanduje jaro, jaro jaro!!!
Mamca nam pece strudl :dance: malicka utecha :dance:

Příspěvek upraven 05.02.11 v 17:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
5.2.11 16:50
Marbuli píše:
Ketysha : To prijde neboj :) Jinak bacha na bublinky,nemeli by se :)Lucisek : To utece jak nic,spis se tahnou ty posledni tri tydny do terminu :( To uz vis ze to muze byt kazdej den a ono se to porad k nicemu nema :( ale to ze se tesim ,hrozne moc na tom nic nezmeni :)
:lol: Podle mě už to asi nepřijde..Ted přecházím do 37.týdnu takže sem měla asi celé těhotenství pešek :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
5.2.11 19:13

Ahoj holky,jak se máte?dneska slunko,jsme ani nechtěla věřit,že ještě něco takovýho pořád existuje :mrgreen: tak jsme udělla menší uklid.JSme doma sama.Mladej jel s kamarádama na víkend,Tak pro změnu moje kamarádky jsou v pohotovosti :mrgreen: ještě že kdyby něco mám pohotovost hned před barákem :palec: naštěstí je mi dneska super.pěkně jsem si poležela uklidila ještě to co jsem měla v plánu a půjdu se naložit do vany :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
6.2.11 11:31

Ahoj holky,jakpa se máme?Co ste vařily, či vaříte k obšdu.
Marbuli jakpa se nám cítíš?

• Citovat
  • Upravit
2761
6.2.11 11:49

Holky pomooooc ??
Jak je to s plodovou vodou??odteka jako kdyz praskne balonek nebo muze treba i po troskach??
Od vcera se mi malycke nejak nechce moc hejbat a dneska ze me neco vyteklo,ne jako typicky vytok..
Proste jako kdybych si trosku vic ucurla.. a je to jako vodicka…?? Co mam delat je to v poradku nebo mam jet do porodnice?? Sem zoufala… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
6.2.11 12:05

ty ja ti moc nepomůžu , ještě jsem nerodila,Ale někde jsem slyšela, že už může po trochách i pár týdnu před porodem odtékat,alenechceš raději do nemocnice?pro jistotu, třeba tě hned pustí , ale budeš mít klid

• Citovat
  • Upravit
6299
6.2.11 12:08

Marbuli : já bych jela, aspoň pro jistotu :palec: Může to být plodová voda po troškách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
6.2.11 12:11

kujiiii :) no ja jeste chvilku pockam vemu si jeste jednu vlozku a kdyz na ni bude to same vyrazim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
6.2.11 12:13

Marbuli : a jinak se cítíš dobře? Držím palečky, aby to šlo podle tvých představ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
6.2.11 12:13

No prave ze se cejtim normalne.. tak je mi to divy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
6.2.11 12:21

Marbuli : buď ráda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
6.2.11 13:02

Lesí

ahojky Lesí..tak ty rikas,ze ti prijde velky pupik,tak se podivej na muj :o))) ja jsu v 11tt a prijde mi,ze mam urcite vetsi enz ty :o) a nejaka boubelka jsem pritom nikdy nebyl..169cm a vaha moje byla max.65,vic jsem nikdy nemela..ale pupik mi tedy rste rychle.)par lidi si me dobira,ze mampupik jak nekdo v 5mesici:o)jinak preji aby bylo vse ok,uzivej si tehu:)

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
6.2.11 13:03

Lesí

a tady jeste jedna :o))

• Citovat
  • Upravit
6256
6.2.11 13:19

Marbuli tak jak?? Ja ti taky moc neporadim, ale taky bych jela..Kdyby nahodou tak se drz :huban: :hug:

Findusko ja jsem si dneska posmakla na bramboracce a duseny mrkvicce s bramborama…mnamka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
6.2.11 14:39

Janni.na88

Lesí?Tady žádná těhulka s tímto jménem či přezdívkou není :think: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí