Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
noo holky my jsme teď přišly z nákupu a taky jsem si koupila zákusky,jogurty,salát,uzeninu,přesnídavky,pizzu,sušenky,bonbony a tak,takže mě lítá mlsná a asi vše dneska zbaštím jak se znám
![]()
No tak jogurt bych snesla, přesnídavku taky, sušenky taky a zbytek nee.Maso nejim, jedině kuřecí, takže uzenina by mi radost neudělala:Dza to sladky bych mohla po kilech:D
Já bych brala tu pizzu
teď jsem snědla nastrouhanou mrkvičku s ananasem
mňamky. No a za chvíli to vidím na rohlíček se sýrem
A na večeři budou gnocci s kuřecím masem a špatnátosmetanovou omáčkou ![]()
přestávám sem chodit dámy.Protože tuto nedávám, gnochi se špenátem, zabal to obálky a pošli expres, protože do krámu pro sšpenát a gnochi neběžim:D
FINDUSKA :Toho bych se nebala..moje segra ma retrivra a taky se bala co bude az si Dadu priveze z porodnice a dopadlo to tak ze kdyz dala maleho nahoru do pokojicku spinkat tak Riksa hajal u postylky a hlidal a kdyz malej zacal knourat nebo plakat,letel do mezipatra a zacal na Vercu stekat ze je malej vzhuru.Kdyz se k nemu chtel priblizit nekkoho koho nezna tak zacal vrcet..Nebo kdyz Veru kojila tak zasadne hajal u nich a hlidal
Ale musis to udelat tak ze az prijedete domu tak tem psum to malicke ukazat..Ze je to vase a ze je to proste jejich kamarad.. Pridavam ti sem foto jak moc Rikysek Dadu ma rad
![]()
Lucik : Taky mas celkem dobre chute
taky sem takove mivala ![]()
Smigii :Nemohla by si mi taky trosku schovat.. ??
klido beru i s donaskou do pelisku
![]()
Jinak ja sem si dala jogurt a tet si jdu namaz chlebik..Az to zpapam,jdu dodelat Sachr,budu polejvat cokoladkou..Namiiii ![]()
jéé tak ta fotka nemá chybu
to až porodim tak taky budu muset našemu hafanovi ukázat malého,…jinak je to křížený retrívr
a když jsme přišly s přítelem z krámu,tak nám mezitím rozcuckoval igelitku po bytě pacholek jeden
tak dostala na zadech..bede to živej hafan
jinak jsem právě snědla zákusky a teď bych si zase něco dala,ale nevim co…
![]()
nějakou zeleninu at to vyvazis:D ja se opet chystam udělat si okurkový salát, ještě že každa ma uchylka trvá nanejvýš týden, aby se mi pak ztěch okurek nenarodilo zelený dítě.
No joo
sou to oba zlaticka ![]()
Normalne verim tomu ze ty budes celkem dobre pribirat,dobre papkas ![]()
to s tim přibíráním myslíš mě?
jinak já pořád jim zákusky,sladké,uzeninu,pizzy a tak..a zatim jsem váhově ok a jde mi to jen do bříška
![]()