Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1533
3.2.11 13:39

=)

noo holky my jsme teď přišly z nákupu a taky jsem si koupila zákusky,jogurty,salát,uzeninu,přesnídavky,pizzu,sušenky,bonbony a tak,takže mě lítá mlsná a asi vše dneska zbaštím jak se znám :think: :dance: :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
3.2.11 13:41

No tak jogurt bych snesla, přesnídavku taky, sušenky taky a zbytek nee.Maso nejim, jedině kuřecí, takže uzenina by mi radost neudělala:Dza to sladky bych mohla po kilech:D

• Citovat
  • Upravit
569
3.2.11 13:45

Já bych brala tu pizzu :palec: teď jsem snědla nastrouhanou mrkvičku s ananasem :-P mňamky. No a za chvíli to vidím na rohlíček se sýrem :lol: A na večeři budou gnocci s kuřecím masem a špatnátosmetanovou omáčkou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
3.2.11 13:54

přestávám sem chodit dámy.Protože tuto nedávám, gnochi se špenátem, zabal to obálky a pošli expres, protože do krámu pro sšpenát a gnochi neběžim:D

• Citovat
  • Upravit
2761
3.2.11 14:12

FINDUSKA :Toho bych se nebala..moje segra ma retrivra a taky se bala co bude az si Dadu priveze z porodnice a dopadlo to tak ze kdyz dala maleho nahoru do pokojicku spinkat tak Riksa hajal u postylky a hlidal a kdyz malej zacal knourat nebo plakat,letel do mezipatra a zacal na Vercu stekat ze je malej vzhuru.Kdyz se k nemu chtel priblizit nekkoho koho nezna tak zacal vrcet..Nebo kdyz Veru kojila tak zasadne hajal u nich a hlidal :) Ale musis to udelat tak ze az prijedete domu tak tem psum to malicke ukazat..Ze je to vase a ze je to proste jejich kamarad.. Pridavam ti sem foto jak moc Rikysek Dadu ma rad :) :srdce: :srdce:

Lucik : Taky mas celkem dobre chute :D :D taky sem takove mivala :)

Smigii :Nemohla by si mi taky trosku schovat.. ?? :D :D klido beru i s donaskou do pelisku :) :D

Jinak ja sem si dala jogurt a tet si jdu namaz chlebik..Az to zpapam,jdu dodelat Sachr,budu polejvat cokoladkou..Namiiii :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
3.2.11 14:14

Takhle se maj kuci radi :srdce: :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
3.2.11 14:16
:srdce: :huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
3.2.11 14:16
:srdce: :huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
3.2.11 14:17

Nádhera:)

• Citovat
  • Upravit
2761
3.2.11 14:17

Tak to je muj skoro 3.mesicni synovecek Dada a Ryksa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
3.2.11 14:19

Marbuli

jéé tak ta fotka nemá chybu :palec: to až porodim tak taky budu muset našemu hafanovi ukázat malého,…jinak je to křížený retrívr :-D a když jsme přišly s přítelem z krámu,tak nám mezitím rozcuckoval igelitku po bytě pacholek jeden :-D tak dostala na zadech..bede to živej hafan :-) jinak jsem právě snědla zákusky a teď bych si zase něco dala,ale nevim co… :nevim: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
3.2.11 14:21

nějakou zeleninu at to vyvazis:D ja se opet chystam udělat si okurkový salát, ještě že každa ma uchylka trvá nanejvýš týden, aby se mi pak ztěch okurek nenarodilo zelený dítě.

• Citovat
  • Upravit
2761
3.2.11 14:22

No joo :) sou to oba zlaticka :)

Normalne verim tomu ze ty budes celkem dobre pribirat,dobre papkas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
3.2.11 14:28

Marbuli

to s tim přibíráním myslíš mě? :think: :lol: jinak já pořád jim zákusky,sladké,uzeninu,pizzy a tak..a zatim jsem váhově ok a jde mi to jen do bříška :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
3.2.11 14:32

Kolik si zatím přibrala?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat