Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
pridam vcerejsi fotku pupicku ![]()
Podle metriku to bylo 23+5 takze tedy skoro 25tt ![]()
Lusiku-to je super, ze jste v poradku
![]()
Marbuli-krasne brisko a ja jsem taky koupila Lovelu, prisla jsem na ni v Albertu, kde meli akci. Cetla jsem nekolik diskusi a holky tu perou i v Persilu. Zalezi pak asi na tom jak mimco
Monny89-taky krasne brisko
Zavidim Vam ze uz mate jmeno. My se ne a ne dohodnout ![]()
Tak nám řekl ve 20tt kluka, na echu srdíčka ten doktor plácnul holku a pak na dalším utz zase kluka…takže já počítám s Lukáškem… ![]()
girlie sage píše:
Lusiku-to je super, ze jste v poradku![]()
![]()
Marbuli-krasne brisko a ja jsem taky koupila Lovelu, prisla jsem na ni v Albertu, kde meli akci. Cetla jsem nekolik diskusi a holky tu perou i v Persilu. Zalezi pak asi na tom jak mimco
Monny89-taky krasne brisko
Zavidim Vam ze uz mate jmeno. My se ne a ne dohodnout
Dekuji, a jinak ja budu prat v SA8 pro deti, peru v ni uz pres rok, te pro dospele, a nemuzu SA8 vynachvalit.. ![]()
DaiquiriQ píše:
Tak nám řekl ve 20tt kluka, na echu srdíčka ten doktor plácnul holku a pak na dalším utz zase kluka…takže já počítám s Lukáškem…
Tak snad nebudes muset menit satnik jako ja..
![]()
Tak uvidis az vyleze ven, treba bude prekvapeni
Neee delam si srandu ![]()
Hodne stesti, a opatruj se..
to teda, nu nic, ja letim s mladym ven, chci vyuzit toho, ze tu krasne sviti slunicko.. ![]()
Proto mám raději vše neutrálni:)A těch pár vyloženě klučicích případná holčička zvládne:Di když nevim nevim jak by ji slušela piratska maskačová čapka:)
finduska píše:
To teď začne, mně najednou přijde, že každý ráno je o kus větší:Dnejdřív furt nic nic, a teď to nejde zastavit:D
To mně přijde také. Jako když roste přes noc ![]()
Lusik :
To je dobre
a ptala si se na vse co te trapilo za bolesti,aby si vedela co to je a nebala si se??
Monny :Mooooc hezke bříško
![]()
Girlie : To mi taky rikali ze v persilu,ale ja sem prave nasla tu Lovelu a prijde mi fajn,tak uvidime
a sehnala sem si supr avivaz presne na miminka ale ta nadherne voni ,tak sem v tom skusila vyprat nam pradlo a upa moc to voni,lip jak normalni avivaze
tak doufam ze to mimiskovi nebude vadit
Jinak dekuji za pochvalu ![]()
Daiquiri : To moji kamardce ze tam urvite nema pindika ze to bude stopro holka a ono pak kuk a kdyz se narodil byl tam pindik,takze vsechno ruzove honem menili za modre.. Proto sem si to an inenechala rict a kupuju neutralni barvy a az se to narodi nakoupime neco v barvickach ![]()
Jinak holky chtela sem se zeptat je mozny ze bych mela ve 36tt uz poslicky?? To je asi blbost nebo ne?? Jo a jestli ste byla nektera v podoli,oni tam opravdu vyzadujou ty jednorazove kalhotjy,nebo si muzu vzit jake se nosi lepe me,proste si tam donest svoje??