Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2761
19.1.11 19:34

Veronika : týýýýýýžžžžjooooova :wink:
A to sem si myslela ze sem v tom sama,ja uz mam skoro 20kg nahore,to uz mam kousek od tebe,ale reknu ti ze me to teda vubec nevadi.. :dance: hlavne ze se dari dobre mimiskovi :) :) Protoze kdyz zenska chce tak to po porodu da dou vzdycky :))

A jak mas teske miminko?? tet?? je velke??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikavi
19.1.11 19:36
MillaL píše:
veronikavi píše:
holky tak já v prvním těhu nabrala 35kilo a teď jsem 38 týden a mám nahoře 30 :-(
A jak se ti to shazovalo? Já mám obavy, jak půjdou kila dolů a to mám necelé 3 nahore v 22+3. Jsem zvědavá, kolik naberu celkem..

tak to nebudeš mít problém,to nic nenabereš,jinak schodila jsem vše,během asi 3 měsíců

• Citovat
  • Upravit
6299
20.1.11 06:54

Mila : jsem teď 22tt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
20.1.11 06:54

Holky, já myslím, že nám to půjde rychle dolů, jen se musí chtít…sice to dá trochu práce, ale nemíním si teď kazit těhu jen proto, že mám kila navíc 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
20.1.11 07:23

Od toho jsme těhu, abychom si přibíraly a nikomu to nevadilo :palec: A kila jak jdou nahoru, tak půjdou dolů ne??? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
20.1.11 08:38

Jasný :-D Já se kil nebojím, jen jsem zvědavá. Je to hrozně individuální, některá nabítá pomalu a postupně a jiná má skoro přes noc 2 kila nahoře a pak dloho nic a pak zase třeba tři. Je to hrozně zajímavé.
Stejně je to bříško nádherné. A ten pocit, když mimi kope :-) Úžasné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
20.1.11 09:01

Ahoj, tak moje výška je 182 a začínala jsem z váhou 68…no a po 3měsíci to začalo stoupat(to už mi nebylo špatně :roll: )No a ted v 34tt.vypadám takhle a váha…hrůza 8-o 91! :lol: no jooo :nevim: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
20.1.11 09:23

Krásné bříško :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
20.1.11 09:35

Já začínala na 75 a teď mám 83??? asi tak nějak…a mám 175 cm…takže taky půjdu rodit přes 90, to vím už teď :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
20.1.11 09:45

Ahoj holky, víte co si říkám…těhotenství je jediné období, kdy mohu legálně tloustnout, tak proč si to neužít :mrgreen:
Já začala na 77kg, nejdřív jsem 3 měsíce blila, takže nahoru to šlo až potom, no a teď mám 94kg a nějak se tím nestresuju.
Zítra mi chtějí porod vyvolat, takže jsem od začátku přibrala 17kg a docela to ještě jde, sice jsem jako hrošík, ale to je určitě každá ať váží cokoliv :palec:
Takže žádný stres, oni nám ti broučkové k tomu hubnutí pomůžou, až kolem nich budeme běhat a až budeme tlačit ty kočárky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
20.1.11 11:18
MillaL píše:
Krásné bříško :-)
:lol: děkuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
20.1.11 11:19
Jita.tutik píše:
Ahoj holky, víte co si říkám…těhotenství je jediné období, kdy mohu legálně tloustnout, tak proč si to neužít :mrgreen:
Já začala na 77kg, nejdřív jsem 3 měsíce blila, takže nahoru to šlo až potom, no a teď mám 94kg a nějak se tím nestresuju.
Zítra mi chtějí porod vyvolat, takže jsem od začátku přibrala 17kg a docela to ještě jde, sice jsem jako hrošík, ale to je určitě každá ať váží cokoliv :palec:
Takže žádný stres, oni nám ti broučkové k tomu hubnutí pomůžou, až kolem nich budeme běhat a až budeme tlačit ty kočárky :-D

SOUHLAS!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
20.1.11 13:35

Ano,ano :) Ja sem si myslela ze taky moc nepriberu :) ptz ze zacatku sem nedelala nic jineho nez sem lezela u misi a povidala si sni :D
Ale od druheho mesice mi zacinalo byt fajn a mela sem chute a od 6 mesice jim pravidelne po normalnich davkach ,sem tam si vemu coko a vaha sla nahoru, Ja mam 176cm a mela sem 58kg a vcera sem se vazila u doktora a mam 77kg :D
Ale tak co,tady v Troji a Bohnicich je takovejch peknejch mist kam muzu s kocarkem ze toho urco vyuziju a taky bych pak chtela chodit s prdetem do plaveckeho bazenu :)) Takze kilca pujdou urco dolu :)

Jinak pekne brisko Sami :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
20.1.11 14:12

=)

já měla 54 a dneska mám 62,3 kg…celou dobu nic a za měsíc mi naskočilo 7 kilo navíc :lol: …a jinak jsem dneska byla na kontrole a malej je hoodně velikej,zrovna na nás koukal a hýbal u toho palečkem na noze :dance: :lol: miláček můj..a budeme mít dlouhána,ale vážně dlouhána…má nožičky až u hlavy div ne za hlavou…doktorka taky říkala,že má hodně dlouhé nohy,že budeme mít velkýho klučina..ale byl sladký :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
20.1.11 14:19

Ahoj holky, pokochala jsem se vašimi pupíčky..já jsem teprve v 7tt a břicho mám velké jako některé z vás tak v 16tt :lol: Nadýmání dělá hodně :-D Už se ale těším, až bude mít takový ten těhotenský tvar, teď vypadám jak dobře živená selka :mrgreen:
Tak se mějte a opatrujte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky