Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Veronika : týýýýýýžžžžjooooova ![]()
A to sem si myslela ze sem v tom sama,ja uz mam skoro 20kg nahore,to uz mam kousek od tebe,ale reknu ti ze me to teda vubec nevadi..
hlavne ze se dari dobre mimiskovi
Protoze kdyz zenska chce tak to po porodu da dou vzdycky ![]()
A jak mas teske miminko?? tet?? je velke??
MillaL píše:veronikavi píše:A jak se ti to shazovalo? Já mám obavy, jak půjdou kila dolů a to mám necelé 3 nahore v 22+3. Jsem zvědavá, kolik naberu celkem..
holky tak já v prvním těhu nabrala 35kilo a teď jsem 38 týden a mám nahoře 30
tak to nebudeš mít problém,to nic nenabereš,jinak schodila jsem vše,během asi 3 měsíců
Holky, já myslím, že nám to půjde rychle dolů, jen se musí chtít…sice to dá trochu práce, ale nemíním si teď kazit těhu jen proto, že mám kila navíc ![]()
Od toho jsme těhu, abychom si přibíraly a nikomu to nevadilo
A kila jak jdou nahoru, tak půjdou dolů ne??? ![]()
Jasný
Já se kil nebojím, jen jsem zvědavá. Je to hrozně individuální, některá nabítá pomalu a postupně a jiná má skoro přes noc 2 kila nahoře a pak dloho nic a pak zase třeba tři. Je to hrozně zajímavé.
Stejně je to bříško nádherné. A ten pocit, když mimi kope
Úžasné ![]()
Ahoj, tak moje výška je 182 a začínala jsem z váhou 68…no a po 3měsíci to začalo stoupat(to už mi nebylo špatně
)No a ted v 34tt.vypadám takhle a váha…hrůza
91!
no jooo
![]()
Já začínala na 75 a teď mám 83??? asi tak nějak…a mám 175 cm…takže taky půjdu rodit přes 90, to vím už teď ![]()
Ahoj holky, víte co si říkám…těhotenství je jediné období, kdy mohu legálně tloustnout, tak proč si to neužít ![]()
Já začala na 77kg, nejdřív jsem 3 měsíce blila, takže nahoru to šlo až potom, no a teď mám 94kg a nějak se tím nestresuju.
Zítra mi chtějí porod vyvolat, takže jsem od začátku přibrala 17kg a docela to ještě jde, sice jsem jako hrošík, ale to je určitě každá ať váží cokoliv ![]()
Takže žádný stres, oni nám ti broučkové k tomu hubnutí pomůžou, až kolem nich budeme běhat a až budeme tlačit ty kočárky ![]()
Jita.tutik píše:
Ahoj holky, víte co si říkám…těhotenství je jediné období, kdy mohu legálně tloustnout, tak proč si to neužít
Já začala na 77kg, nejdřív jsem 3 měsíce blila, takže nahoru to šlo až potom, no a teď mám 94kg a nějak se tím nestresuju.
Zítra mi chtějí porod vyvolat, takže jsem od začátku přibrala 17kg a docela to ještě jde, sice jsem jako hrošík, ale to je určitě každá ať váží cokoliv
Takže žádný stres, oni nám ti broučkové k tomu hubnutí pomůžou, až kolem nich budeme běhat a až budeme tlačit ty kočárky
SOUHLAS!!! ![]()
Ano,ano
Ja sem si myslela ze taky moc nepriberu
ptz ze zacatku sem nedelala nic jineho nez sem lezela u misi a povidala si sni ![]()
Ale od druheho mesice mi zacinalo byt fajn a mela sem chute a od 6 mesice jim pravidelne po normalnich davkach ,sem tam si vemu coko a vaha sla nahoru, Ja mam 176cm a mela sem 58kg a vcera sem se vazila u doktora a mam 77kg ![]()
Ale tak co,tady v Troji a Bohnicich je takovejch peknejch mist kam muzu s kocarkem ze toho urco vyuziju a taky bych pak chtela chodit s prdetem do plaveckeho bazenu
Takze kilca pujdou urco dolu ![]()
Jinak pekne brisko Sami ![]()
já měla 54 a dneska mám 62,3 kg…celou dobu nic a za měsíc mi naskočilo 7 kilo navíc
…a jinak jsem dneska byla na kontrole a malej je hoodně velikej,zrovna na nás koukal a hýbal u toho palečkem na noze
miláček můj..a budeme mít dlouhána,ale vážně dlouhána…má nožičky až u hlavy div ne za hlavou…doktorka taky říkala,že má hodně dlouhé nohy,že budeme mít velkýho klučina..ale byl sladký
![]()
Ahoj holky, pokochala jsem se vašimi pupíčky..já jsem teprve v 7tt a břicho mám velké jako některé z vás tak v 16tt
Nadýmání dělá hodně
Už se ale těším, až bude mít takový ten těhotenský tvar, teď vypadám jak dobře živená selka ![]()
Tak se mějte a opatrujte se!