Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jita : Taky by me zajimalo,jestli to bude cacorka nebo tutinek
ale s pritelem sme si slibili ze prekvapko u porou,nekdo me typuje na holku a nekdo zase na kluka,takze tomu nechavam volny prubeh..
Ale ty fotecky se opravdu moooc povedli ![]()
Smigii: Jo uz aby to bylo
uz se na prdolku horzne tesim:) ![]()
Jinak me dneska muj gyndar uz poslal abych si zavolala do poradny a uz chodila do porodnice,ptz mi rekl ze na 35tt je moje prdolka nejak moc nizko,tak ze si mysli ze to bude driv nez bych sama cekala ![]()
To abych opravdu zacla uz zabalovat tasku do nemocnice ![]()
moc děkujeme..ani nevíš jak se na prďolku těším
už aby byl venku…
tak přidávám své obří bříško … jsem 39+5 … a je tam jen jedno ![]()
nazdarek : náhodou máš krásné bříško…ježíííš, já už chci jít taky rodit…a to jsem teprve 22tt ![]()
DaiquiriQ píše:
nazdarek : náhodou máš krásné bříško…ježíííš, já už chci jít taky rodit…a to jsem teprve 22tt
neboj ono to tak šíleně utíká,že zachvilku jdou do školy ![]()
Ahoj holky. Teda to je krásné jak se těšíme všechny až budeme rodit. Ale počkejte, jak si vzpomeneme na to jaká to byla pohoda, když ještě byli v bříšku ![]()
Jinak od včerjška je mi děsně. Motačka hlavy, bolest hlavy, omdlévací sklony a děsná únava. Opravdu miluji změny počasí ![]()
TAky jsem se chtěla optat jestli jste nabíraly pravidelně. Jsem skoro 18tt a mám nahoře jen 4 kg
Je to málo, akorád a nebo prostě mám nějak přibrat???
Smigii píše:
Ahoj holky. Teda to je krásné jak se těšíme všechny až budeme rodit. Ale počkejte, jak si vzpomeneme na to jaká to byla pohoda, když ještě byli v bříšku
Jinak od včerjška je mi děsně. Motačka hlavy, bolest hlavy, omdlévací sklony a děsná únava. Opravdu miluji změny počasí
TAky jsem se chtěla optat jestli jste nabíraly pravidelně. Jsem skoro 18tt a mám nahoře jen 4 kgJe to málo, akorád a nebo prostě mám nějak přibrat???
Smigii, myslím že je to akorát… já jsem měla v 16+3 3kg nahoře… příbírala jsem tak s prvním dítkem- celkem 10,5kg a syn vážil 3,55kg/52cm. U dcery mi ve 32tt tvrdil dr. na utrazvuku, že je miminko maličké…tak jsem se ty poslední 2 měsíce cpala, aby si vzalo mimi co nejvíc..a měla jsem nahoře 15kg a dcera měla 3,25kg/50cm- takže byla pěkná… Jen jsem při podoru, když ji přinesli z měření řekla- no, dobrý,ne?
Ale po obou porodech jsem měla kila dolů do 3 měsíců…jen po dceři jsem se „rozšířila“, takže ač štíhlá, svých 62cm v pase bylo pryč a měla jsem 68cm..ale co, 2 zdravé miminka za to stojí
Teď čekám 3. a přijde mi, že to bříško, nějak neroste…ale s dětma jsem začínala na 52kg a teď na 66
I když v porovnání s 16+0 je teď 18+2 přece jen trochu znát ![]()
Smigii píše:
Ahoj holky. Teda to je krásné jak se těšíme všechny až budeme rodit. Ale počkejte, jak si vzpomeneme na to jaká to byla pohoda, když ještě byli v bříšku
Jinak od včerjška je mi děsně. Motačka hlavy, bolest hlavy, omdlévací sklony a děsná únava. Opravdu miluji změny počasí
TAky jsem se chtěla optat jestli jste nabíraly pravidelně. Jsem skoro 18tt a mám nahoře jen 4 kgJe to málo, akorád a nebo prostě mám nějak přibrat???
Já jsem začala teprve po 18 tt přibírat, ted jsem 22+3 a mám nahoře 2 a půl kila Doktorka říkala, že je to normální
Posílám foto bříška z 19tt
Neboj je to normální…já taky nepřibrala skoro nic…před těhu jsem měla 54kg a jsem teď 22+5 tt a mám teprve 59kg…takže jsem přibrala jen 4kg a mám to tak od začátku a už asi dva měsíce tuhle váhu a to jim hoodně ![]()
Jé holky to mám radost. Teď jsem klidnější. Důležité je aby mimi bylo v pořádku. Mě právě doktor taky nic na mé přibírání neřekl. Tak jsem si říkala, že asi začnu jíst více a neboo více tučnaté. Tak nee.
MillaL ty máš ale maličké bříško
já ho mám jako malý melounek, ale to bude tím, že měřím jen 158cm. Takže se mi tak tak neuschová ![]()
Já se holky těším na UZ - mám ho 7.2.2011 a těším se jak mimi roste a hlavně tam s námi půjde i tatínek
![]()
neboj bude…to jdeš určitě na 20tt ultrazvuk…tak to je krásný…doktor počítá s tebou prstíčky na nohou,kloubky na rukou,želudek,srdíčko,pusinku,nosánek,bradičku,celý obličejík,šulínka nebo pipinku,zádička,zadeček a celého/lou no prostě nádhera…když to viděl přítel,tak byl unešený ![]()
Smigii : Ja myslim ze to kazda maminka s tim pribiranim ma jinak,moje segra pribbrala za cele tehotenstvi 14kg a ja dohromady do tet pribrala uz 18kg
a to se nepreziram,jim pravidelne,snidane,obidek,svaca,vecere a kdyz me chytne chut tak mam rada ovoce nebo zeleninu,sem tam nejaka ta cokoladka,ale nejak to neprehanim a jak mi dou kilca nahoru
A zase v tvem pripade,muzes taky pribrat malo a nic se nedeje
a miminko bude v poradku ![]()
Jinak jsem dneska volala do podoli abych se objednala do poradny a pani mi rekla ze berou od 37tt ale i tak me objednala a tak nejak to na 37tt vychazi
pani byla velice mila ![]()