Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2761
18.1.11 17:44

Jita : Taky by me zajimalo,jestli to bude cacorka nebo tutinek :) ale s pritelem sme si slibili ze prekvapko u porou,nekdo me typuje na holku a nekdo zase na kluka,takze tomu nechavam volny prubeh..
Ale ty fotecky se opravdu moooc povedli :)

Smigii: Jo uz aby to bylo :) uz se na prdolku horzne tesim:) :srdce:

Jinak me dneska muj gyndar uz poslal abych si zavolala do poradny a uz chodila do porodnice,ptz mi rekl ze na 35tt je moje prdolka nejak moc nizko,tak ze si mysli ze to bude driv nez bych sama cekala :)
To abych opravdu zacla uz zabalovat tasku do nemocnice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
18.1.11 17:46

Jinak moc hezka briska holky :)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
18.1.11 17:57

Marbuli

moc děkujeme..ani nevíš jak se na prďolku těším :huban: :srdce: už aby byl venku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
19.1.11 08:07

tak přidávám své obří bříško … jsem 39+5 … a je tam jen jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
19.1.11 09:15

nazdarek : náhodou máš krásné bříško…ježíííš, já už chci jít taky rodit…a to jsem teprve 22tt :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikavi
19.1.11 09:52
DaiquiriQ píše:
nazdarek : náhodou máš krásné bříško…ježíííš, já už chci jít taky rodit…a to jsem teprve 22tt :zed:

neboj ono to tak šíleně utíká,že zachvilku jdou do školy :-(

• Citovat
  • Upravit
569
19.1.11 10:07

Ahoj holky. Teda to je krásné jak se těšíme všechny až budeme rodit. Ale počkejte, jak si vzpomeneme na to jaká to byla pohoda, když ještě byli v bříšku :palec:
Jinak od včerjška je mi děsně. Motačka hlavy, bolest hlavy, omdlévací sklony a děsná únava. Opravdu miluji změny počasí :-?
TAky jsem se chtěla optat jestli jste nabíraly pravidelně. Jsem skoro 18tt a mám nahoře jen 4 kg :think: Je to málo, akorád a nebo prostě mám nějak přibrat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
19.1.11 10:20
Smigii píše:
Ahoj holky. Teda to je krásné jak se těšíme všechny až budeme rodit. Ale počkejte, jak si vzpomeneme na to jaká to byla pohoda, když ještě byli v bříšku :palec:
Jinak od včerjška je mi děsně. Motačka hlavy, bolest hlavy, omdlévací sklony a děsná únava. Opravdu miluji změny počasí :-?
TAky jsem se chtěla optat jestli jste nabíraly pravidelně. Jsem skoro 18tt a mám nahoře jen 4 kg :think: Je to málo, akorád a nebo prostě mám nějak přibrat???

Smigii, myslím že je to akorát… já jsem měla v 16+3 3kg nahoře… příbírala jsem tak s prvním dítkem- celkem 10,5kg a syn vážil 3,55kg/52cm. U dcery mi ve 32tt tvrdil dr. na utrazvuku, že je miminko maličké…tak jsem se ty poslední 2 měsíce cpala, aby si vzalo mimi co nejvíc..a měla jsem nahoře 15kg a dcera měla 3,25kg/50cm- takže byla pěkná… Jen jsem při podoru, když ji přinesli z měření řekla- no, dobrý,ne? :mrgreen: Ale po obou porodech jsem měla kila dolů do 3 měsíců…jen po dceři jsem se „rozšířila“, takže ač štíhlá, svých 62cm v pase bylo pryč a měla jsem 68cm..ale co, 2 zdravé miminka za to stojí :palec: Teď čekám 3. a přijde mi, že to bříško, nějak neroste…ale s dětma jsem začínala na 52kg a teď na 66 :oops: I když v porovnání s 16+0 je teď 18+2 přece jen trochu znát :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
19.1.11 10:53
Smigii píše:

Já jsem začala teprve po 18 tt přibírat, ted jsem 22+3 a mám nahoře 2 a půl kila Doktorka říkala, že je to normální
Posílám foto bříška z 19tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
19.1.11 10:55

Simigii

Neboj je to normální…já taky nepřibrala skoro nic…před těhu jsem měla 54kg a jsem teď 22+5 tt a mám teprve 59kg…takže jsem přibrala jen 4kg a mám to tak od začátku a už asi dva měsíce tuhle váhu a to jim hoodně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
19.1.11 11:05

Fotečka z 20tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
19.1.11 11:37

Jé holky to mám radost. Teď jsem klidnější. Důležité je aby mimi bylo v pořádku. Mě právě doktor taky nic na mé přibírání neřekl. Tak jsem si říkala, že asi začnu jíst více a neboo více tučnaté. Tak nee.
MillaL ty máš ale maličké bříško :-) já ho mám jako malý melounek, ale to bude tím, že měřím jen 158cm. Takže se mi tak tak neuschová :palec:
Já se holky těším na UZ - mám ho 7.2.2011 a těším se jak mimi roste a hlavně tam s námi půjde i tatínek :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
19.1.11 11:49

moje bříško ve 22+2tt :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
19.1.11 11:52

Simigii

neboj bude…to jdeš určitě na 20tt ultrazvuk…tak to je krásný…doktor počítá s tebou prstíčky na nohou,kloubky na rukou,želudek,srdíčko,pusinku,nosánek,bradičku,celý obličejík,šulínka nebo pipinku,zádička,zadeček a celého/lou no prostě nádhera…když to viděl přítel,tak byl unešený :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
19.1.11 11:59

Smigii : Ja myslim ze to kazda maminka s tim pribiranim ma jinak,moje segra pribbrala za cele tehotenstvi 14kg a ja dohromady do tet pribrala uz 18kg :D :D a to se nepreziram,jim pravidelne,snidane,obidek,svaca,vecere a kdyz me chytne chut tak mam rada ovoce nebo zeleninu,sem tam nejaka ta cokoladka,ale nejak to neprehanim a jak mi dou kilca nahoru :D :D A zase v tvem pripade,muzes taky pribrat malo a nic se nedeje :) a miminko bude v poradku :)

Jinak jsem dneska volala do podoli abych se objednala do poradny a pani mi rekla ze berou od 37tt ale i tak me objednala a tak nejak to na 37tt vychazi :) pani byla velice mila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí