Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2761
8.11.11 20:10

tak me taky rikal ze bych nemela moc nabirat,ale proste kdyz sem mela hlad nebo chut tak sem proste jedla,ale ja sem hodne v tehu chodila na prochazky a uklizela a hodne se hejbala..tim dr privrel oci,protoze se rika ze cim vic se pred porodem hejbes mas ho pak lepsi..Chodila jsem i plavat a t bylo obre i na to ze ten muj velkej buben nadvznasela voda a moje zada si odpocli.. dneska mam 58kg.. a ani sem nevedela jak sem je dala dolu,jak litas okolo mimiska a manzela a jeste obstaravas domacnost tak hubnes ani nevis jak a hodne piiiit!! :) a v kolikatem jsi mesici?? ja sem to uz od zacatku chtela mit brzo za sebou a nekdy si rikam kde jsou ty chvile kdy mi kacak plavala v brisku :lol: ne delam si srandu :) sem rada ze ji mam :) a uz nam bude 9mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
8.11.11 22:19

Holky nebojte, kila jdou dulu rychle :-) Já měla ve 23+5 3,5kg nahoře. Rodit jsem šla s 10kg nahoře (39+6) a dole mám 12kg. Po třech dench jsem z porodky odchazela se 7 kg dole a dalsim 3 kila byly dole behem trech dnu :-)

Příspěvek upraven 09.11.11 v 13:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
9.11.11 08:05

no mill jak komu ze :cert: :cert: :cert: nekdoprisel z porodky a meldole kulovy- z bidou 5 kilo, a na svoji vahu se dostal teprve po5 mesicich :cert: :cert: budiz utechou ze uz je minus dalsi tri kila :-P :-P :-P

• Citovat
  • Upravit
2412
9.11.11 13:42

Find: :-D :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.11 13:50

AngelinaBalerina

Ahojky,tak tu koukám kdo jaké má bříška podobná jako mám já :-D a našla jsem tu podobné to tvé :wink: jsem ve 36 týdnu,malinko možná mám ještě menší,ale už takhle se mi zdá dost veliký,tak jsem se trochu uklidnila,když tu vidím někoho podobného,já ho asi už mám i mín dole,u tebe mi přijde že ho máš pořád vysoko a máš jinak krásné bříško,to já od prvního dítka mám i strie,tak ho raděj ani sem nedávám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.11 15:28

jsem skoro ve 24tt už aby byl konec února :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
10.11.11 13:06

mil-j,přesně,jak kdo má kila dole :mrgreen: já nabrala přes 20.z porodky jsem odcházela a dole bylo ztěží 5… no a těch posledních 8 ne a ne dolu…a to už je malímu 11m :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
10.11.11 17:21
mobi já tě viděla na vlastní oči a mou říci máš hezkou postavu tkž nákých 8kg není vůbec vidět !!!!
mobilishky píše:
mil-j,přesně,jak kdo má kila dole :mrgreen: já nabrala přes 20.z porodky jsem odcházela a dole bylo ztěží 5… no a těch posledních 8 ne a ne dolu…a to už je malímu 11m :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.11 19:48

No já jsem z Klatov takže já nee :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
10.11.11 20:21
nikil píše:
mobi já tě viděla na vlastní oči a mou říci máš hezkou postavu tkž nákých 8kg není vůbec vidět !!!!
mobilishky píše:
mil-j,přesně,jak kdo má kila dole :mrgreen: já nabrala přes 20.z porodky jsem odcházela a dole bylo ztěží 5… no a těch posledních 8 ne a ne dolu…a to už je malímu 11m :roll:

ale ty lichotnice :hug: to si myslíš,ale jen proto,že jsi mě neviděla před těhu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
10.11.11 20:24

ahojky Grejs, vítám tě já měla bříško už v 16tt,takže si nemyslim,že by to byl špek :palec: jinak já jsem z prahy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
10.11.11 20:28

děkuju :mrgreen: já bydlim kousek od anděla a ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
10.11.11 20:58

jee,tak to je kousek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
10.11.11 22:44

ja jsem ze stgoda uplzne:-(chci taky maminu

• Citovat
  • Upravit
11.11.11 06:33

Ahoj holky. Máte moc krásný pupinda :-).
Chtěla jsem se zeptat, jsem 14+1 a přes bříško mám 95cm - mě to příjde hrozně moc??? Byla jsem taková normální holka ani hubená ani při těle.. Příjdu si jak tank a co teprv těch zbylých týdnů :-))))), se nevejdu do dveří :-)).
Díky za odpověď a krásné těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky