Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak me taky rikal ze bych nemela moc nabirat,ale proste kdyz sem mela hlad nebo chut tak sem proste jedla,ale ja sem hodne v tehu chodila na prochazky a uklizela a hodne se hejbala..tim dr privrel oci,protoze se rika ze cim vic se pred porodem hejbes mas ho pak lepsi..Chodila jsem i plavat a t bylo obre i na to ze ten muj velkej buben nadvznasela voda a moje zada si odpocli.. dneska mam 58kg.. a ani sem nevedela jak sem je dala dolu,jak litas okolo mimiska a manzela a jeste obstaravas domacnost tak hubnes ani nevis jak a hodne piiiit!!
a v kolikatem jsi mesici?? ja sem to uz od zacatku chtela mit brzo za sebou a nekdy si rikam kde jsou ty chvile kdy mi kacak plavala v brisku
ne delam si srandu
sem rada ze ji mam
a uz nam bude 9mesicu
Holky nebojte, kila jdou dulu rychle
Já měla ve 23+5 3,5kg nahoře. Rodit jsem šla s 10kg nahoře (39+6) a dole mám 12kg. Po třech dench jsem z porodky odchazela se 7 kg dole a dalsim 3 kila byly dole behem trech dnu ![]()
Příspěvek upraven 09.11.11 v 13:41
no mill jak komu ze
nekdoprisel z porodky a meldole kulovy- z bidou 5 kilo, a na svoji vahu se dostal teprve po5 mesicich
budiz utechou ze uz je minus dalsi tri kila
![]()
Ahojky,tak tu koukám kdo jaké má bříška podobná jako mám já
a našla jsem tu podobné to tvé
jsem ve 36 týdnu,malinko možná mám ještě menší,ale už takhle se mi zdá dost veliký,tak jsem se trochu uklidnila,když tu vidím někoho podobného,já ho asi už mám i mín dole,u tebe mi přijde že ho máš pořád vysoko a máš jinak krásné bříško,to já od prvního dítka mám i strie,tak ho raděj ani sem nedávám ![]()
mil-j,přesně,jak kdo má kila dole
já nabrala přes 20.z porodky jsem odcházela a dole bylo ztěží 5… no a těch posledních 8 ne a ne dolu…a to už je malímu 11m ![]()
mobilishky píše:
mil-j,přesně,jak kdo má kila dolejá nabrala přes 20.z porodky jsem odcházela a dole bylo ztěží 5… no a těch posledních 8 ne a ne dolu…a to už je malímu 11m
nikil píše:
mobi já tě viděla na vlastní oči a mou říci máš hezkou postavu tkž nákých 8kg není vůbec vidět !!!!mobilishky píše:
mil-j,přesně,jak kdo má kila dolejá nabrala přes 20.z porodky jsem odcházela a dole bylo ztěží 5… no a těch posledních 8 ne a ne dolu…a to už je malímu 11m
ale ty lichotnice
to si myslíš,ale jen proto,že jsi mě neviděla před těhu ![]()
ahojky Grejs, vítám tě já měla bříško už v 16tt,takže si nemyslim,že by to byl špek
jinak já jsem z prahy ![]()
Ahoj holky. Máte moc krásný pupinda
.
Chtěla jsem se zeptat, jsem 14+1 a přes bříško mám 95cm - mě to příjde hrozně moc??? Byla jsem taková normální holka ani hubená ani při těle.. Příjdu si jak tank a co teprv těch zbylých týdnů
, se nevejdu do dveří
.
Díky za odpověď a krásné těhu