Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
girlie sage píše:
Holky ja jsem mela kulaty brisko od zacatku a donosila jsem krasnyho chlapecka.
hele ty vypadáš nebo vypadala jak barbinka ta měla taky takové bříško znáš to ne takové ty těhu barbie ty mají upa stejné
Jinak holky moje pupendo s dvojkama
U mě také platilo kulaté bříško = holčička, ale tak do 25tt bylo špičaté ![]()
a ted se priznejte, chybi vam ten bruchanec??? me teda vubec i kdyz to byl takovy pekny stolecek co udrzel talir ze ktereho jsem jedla
![]()
Mě to bříško chybí… ten pocit toho neznáma uvnitř… to že to bylo jednodušší - vzala jsem pupek a šla jsem
Takhle s kočárkem je to těžší a hlavně musím přemýšlet kam do obchodu vjedu a kam ne ![]()
ja vjedu vsude a nebo ho nesu jak kote
jsem rada ze je venku
No víš jak, když chci někam kde jsou schody tak je to horší, nebo ty úzký uličky mezi regálama.. a o restauracích nemluvím.. tam kličkovat mezi stolama a židlema ![]()
Jo vim, tahla jsem kocar do 3tiho patra u brachy v baraku, byla jsem spocena jak prase
![]()
Hihi, no a my bydlíme ve 4.p bez výtahu
Bez manžela se nedostanu ven, páč ho sama neutáhnu (korbičku s prckem), podvozek necháváme dole ![]()
Ja jela pozadu schod za schodem, vydejchavala to v kazdym patre a pak me otevrela svezi svagrova a proc jsem tak zpocena
![]()
girlie sage píše:
Holky ja jsem mela kulaty brisko od zacatku a donosila jsem krasnyho chlapecka.
To je tou kerkou do kulata
, jinak by bylo urcite spicaty ![]()
Weru píše:girlie sage píše:To je tou kerkou do kulata
Holky ja jsem mela kulaty brisko od zacatku a donosila jsem krasnyho chlapecka., jinak by bylo urcite spicaty
Myslis takovy opticky klam jo? ![]()
Mě se teda po bříšku někdy zasteskne, ale Anetka je 100% lepší ![]()
me tedy brisko chybi- uz z toho duvodu,ze jsem si ho neuzila
ale Mates je samozrejme zlaticko ![]()