Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
izi, určitě, časem.. jak jsi dlouho po porodu? Já skoro 3 měsíce, a stále mám břicho jak ve čtvrtém měsíci
![]()
O to hůř, že jsem po císaři a nesmím posilovat… ale utěšuju se tím, že 9 měsíců to rostlo, 9 měsíců se bude zmenšovat ![]()
Jo, já mám po porodu už 2 a čtvrt roku. Nabrala jsem 20, zůstalo mi 14 a povolené bříško. Musim podotknout, že jsem 40nice a pořád chodí papat „kozu“, ale už se bude pomalu končit a já se snad dostanu ke cvičení. Jinak si ze mne dělal muj otec po porodu srandu, že čekám další, takže si z toho nic nedělej, ono se to upraví částečně samo ![]()
izi, tyyy jo, pořád kojíš? To obdivuju, a tiše závidím
Hlavně že je zdravé dítko že? Postava jde bokem.. ono se to časem všechno shodí.. tak si říkám, že není kam spěchat.. Nikoho stejně balit nebudu a manžel mě zná ![]()
Weru píše:
Tak ja vystavuju. 33 tt.
Jéé, krásný
Bude to holčička? ![]()
nicky88 píše:Weru píše:Jéé, krásný
Tak ja vystavuju. 33 tt.
![]()
Bude to holčička?
Dekuji
. Ano a bude nejkrasnejsi na svete, pac jak ja ted vypadam i Quasimodo by mi byl konkurenci
![]()
Tak ona to snad bude pravda s tím kulatým bříškem u holčiček!
Držím pěstičky ať máš pohodový porod a zdraví oběma!
![]()
nicky88 píše:
Tak ona to snad bude pravda s tím kulatým bříškem u holčiček!![]()
![]()
Držím pěstičky ať máš pohodový porod a zdraví oběma!
![]()
U me to plati, ja cekala v predchozim tehu chlapecka a mela jsem spicaty brisko a u prvorozene a ted mam kulaty a hlavne , kdyz jsem cekala chlapecka byl ajsem uchvancancujici
, vtip
Monny89 píše:Weru píše:weru
Tak ja vystavuju. 33 tt.
Krásný bříško
Diky Monco ![]()
U mne také platí, že kulatý břuch=holka. Ale kluka jsem nikdy nedonosila do většího břicha, tak nevim.
izina píše:
U mne také platí, že kulatý břuch=holka. Ale kluka jsem nikdy nedonosila do většího břicha, tak nevim.
Ani ja ne, chlapecka jsem mela v brisku do 22 tt a do te doby bylo takove jako spicek spicatej
, takze si myslim, ze by to bylo az do konce.
Holky ja jsem mela kulaty brisko od zacatku a donosila jsem krasnyho chlapecka.
kdyby Tajdulka nebyl uz skoro 4 mesice venku tak ji mam stale v metriku
mega buben