Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
896
1.7.11 11:38

Všem maminkám a miminkám přejeme s Vašíkem hezký den :-) :kytka: Dnes má Vašík 10 dní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
1.7.11 12:02
Peťanka píše:
Všem maminkám a miminkám přejeme s Vašíkem hezký den :-) :kytka: Dnes má Vašík 10 dní :-)

Děkujeme a také přeje pěkný den. Je nádhernej, k zulíbání nrouček maličkej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
1.7.11 15:14
Gratulka k 10-ti dnům :-) Je to andílek rozkošnej :-)
Peťanka píše:
Všem maminkám a miminkám přejeme s Vašíkem hezký den :-) :kytka: Dnes má Vašík 10 dní :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
1.7.11 17:31

Nádherný mimminečka :srdce: :srdce: :srdce:
Posílám fotečku jednoho v bříšku :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
1.7.11 17:39

Zdravim vas holky, nestiham docitat, Eliska je celkem narocna dneska :-) . Prijeli jsme domu a je cela zmatena z toho prostredi a ja jsem si chtela poklidit veci tak jsem trosku pozmenila intervaly kojeni a tak…je trosku mimo z toho no.

Tak jen naokraj. Eliska se narodila 27.6. v 11:02. Do porodnice jsme jeli poprve v nedeli v 1 v noci. Nechali me tam do rana a nalez se nezmenil cipek 1cm.....tak me poslali domu. Prijeli jsme domu v 9, do 12 jsem pospala a pak mi zacaly kontrakce asi po hodine…v 15:30 to uz bylo po 30minutach. V 8 vecer zacaly byt po deseti a tak se drzely dlooouho. Nakonec byly uz dost silne, kroutila jsem se na posteli vede lukase jako had, a nevedel co se mnou tak jsme jeli. Jenze jak jsme sedli do auta tak to prestalo…dojeli jsme do karvine, tam porad nic tak jsme se vratili domu. Dve hodiny jsme lezeli a pak jsem mela nekolik po 6 minutach tak ho budim ze jedeme, i kdyby to zase prestalo zustanu uz tam. Tak me prijali, otevrena na 3cm tak me zacali pripravovat, klystyr mi ulevil, citila jsem se po nem o hodne lepe. Rodila jsem v soukromi - jenom s lukasem v hezkem pokoji pro jednu rodicku. Chvilkama jsem cvicila na balonu a lukas mi nasiroval krize, nekdy jsem travila cas v masazni vane, tam mi bylo opravdu dobre. Ale jelikoz jsem tam dlouho nespala a byla jsem tak unavena tak jsem uz toho 27. od 9 hodin v te vane usinala. Zastavila jsem se na 5cm, a mela jsem kratke kontrakce tak mi dali kapacku na zesileni, chudak lukas mel slzy v ocich jak videl jak me ty kontrakce boli a nemohl mi pomoct. Tehdy mi taky pichli vodu. Vubec jsem to necitila, jenom najednou teklo neco tepleho. A pak to teklo porad. Zvlastni pocit. Ale v 10 prisla doktorka a povida ze teda to pomohlo, ze jsem uz 8cm. Jenze ja jsem uz nemela silu ani chodit, a mela jsem si dojit naposledy na zachod. Predtim jsem sla jeste do vany na 20 minut a tam jsem zacala citit tlak na konecnik, tak jsem rekla lukasovi at zavola porodni asistentku a rekne ji to. Povidala ze mi da neco na uvolneni, ze jeste nemuzu rodit. A ta injekce, to bylo teda neco :mrgreen: . Nekoho to pry zblbne…a ja jak jsem byla tak unavena jsem usla cestou na ten zachod, pry jsem jim jak me podpirali zniceho nic odpadla a nereagovala na nic. Sestricky mi merily tlak, ten jsem mela dobry..lukas rikal ze se vsichni smali jak si uvedomili ze jsem usla vysilenim u vlastniho porodu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Pak si pamatuju jenom ze jsem lezela na porodnim luzku, levou nohu zvednutou a nikdo nic nerikal, citila jsem Elisku uz jak se tlaci ven tak jsem se nikoho neptala a zacala jsem tlacit taky. Pak pani doktorka co si toho vsismla vykrikla ze jdeme rodit, pripasali mi nohy a rikali mi at cekam na stahy a tlacim. Vytlacila jsem ji na 6 zatlaceni, dvakrat jsem ji ale vratila zpatky protoze jsem netlacila dost dlouho. Doktorka mi pomohla, pritlacila mi brisko a poohla Elisce ven.

Holky, jak mi ji dali na brisko tak jsem tomu neverila. To byl tak krasny porod…Myslim ze hlavne proto ze tam byl Lukas nakonec se mnou. Chudak to odrodil skoro sam - tu prvni dobu porodni. Chodili me jenom vysetrovat. Pridrzoval mi monitor na brisku, pomahal mi chodit, nosil mi vsechno, masiroval me fakt to bylo super. Jenom mi ho bylo lito, od prvniho vysetreni co videl zustal bily jako stena a uz tak zustal :mrgreen: . Pak mi rikal ze jak me tam videl jak tam lezim a nemuze mi pomoct, tak ze se citil jak ten nejhorsi na svete. Chudak no, zvladl to se mnou byl uzasny. Prestrihl i tu snuru jak se ji tolik bal. Tolik holky k memu porodu, jdu za Eliskou uz ji slysim jak si pobrukuje. Jak budu mit chovilku zase se zastavim neco malo odcist…tak se tu mejte pekne, papa :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
1.7.11 17:40

Lenduuu velikánská gratulka :palec: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
1.7.11 17:54

Leni, krásný porod, moc gratuluji ještě jednou :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
1.7.11 19:21
Leni, gratulace, porod fakt luxusní, bud ráda :-)
Monny89 píše:
Leni, krásný porod, moc gratuluji ještě jednou :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
1.7.11 20:31

leni- :potlesk: :potlesk: :potlesk: gratulace

• Citovat
  • Upravit
13843
1.7.11 20:35
Obrovská gratulace :hug: :hug: :potlesk:
Lend.u píše:
Zdravim vas holky, nestiham docitat, Eliska je celkem narocna dneska :-) . Prijeli jsme domu a je cela zmatena z toho prostredi a ja jsem si chtela poklidit veci tak jsem trosku pozmenila intervaly kojeni a tak…je trosku mimo z toho no.

Tak jen naokraj. Eliska se narodila 27.6. v 11:02. Do porodnice jsme jeli poprve v nedeli v 1 v noci. Nechali me tam do rana a nalez se nezmenil cipek 1cm.....tak me poslali domu. Prijeli jsme domu v 9, do 12 jsem pospala a pak mi zacaly kontrakce asi po hodine…v 15:30 to uz bylo po 30minutach. V 8 vecer zacaly byt po deseti a tak se drzely dlooouho. Nakonec byly uz dost silne, kroutila jsem se na posteli vede lukase jako had, a nevedel co se mnou tak jsme jeli. Jenze jak jsme sedli do auta tak to prestalo…dojeli jsme do karvine, tam porad nic tak jsme se vratili domu. Dve hodiny jsme lezeli a pak jsem mela nekolik po 6 minutach tak ho budim ze jedeme, i kdyby to zase prestalo zustanu uz tam. Tak me prijali, otevrena na 3cm tak me zacali pripravovat, klystyr mi ulevil, citila jsem se po nem o hodne lepe. Rodila jsem v soukromi - jenom s lukasem v hezkem pokoji pro jednu rodicku. Chvilkama jsem cvicila na balonu a lukas mi nasiroval krize, nekdy jsem travila cas v masazni vane, tam mi bylo opravdu dobre. Ale jelikoz jsem tam dlouho nespala a byla jsem tak unavena tak jsem uz toho 27. od 9 hodin v te vane usinala. Zastavila jsem se na 5cm, a mela jsem kratke kontrakce tak mi dali kapacku na zesileni, chudak lukas mel slzy v ocich jak videl jak me ty kontrakce boli a nemohl mi pomoct. Tehdy mi taky pichli vodu. Vubec jsem to necitila, jenom najednou teklo neco tepleho. A pak to teklo porad. Zvlastni pocit. Ale v 10 prisla doktorka a povida ze teda to pomohlo, ze jsem uz 8cm. Jenze ja jsem uz nemela silu ani chodit, a mela jsem si dojit naposledy na zachod. Predtim jsem sla jeste do vany na 20 minut a tam jsem zacala citit tlak na konecnik, tak jsem rekla lukasovi at zavola porodni asistentku a rekne ji to. Povidala ze mi da neco na uvolneni, ze jeste nemuzu rodit. A ta injekce, to bylo teda neco :mrgreen: . Nekoho to pry zblbne…a ja jak jsem byla tak unavena jsem usla cestou na ten zachod, pry jsem jim jak me podpirali zniceho nic odpadla a nereagovala na nic. Sestricky mi merily tlak, ten jsem mela dobry..lukas rikal ze se vsichni smali jak si uvedomili ze jsem usla vysilenim u vlastniho porodu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Pak si pamatuju jenom ze jsem lezela na porodnim luzku, levou nohu zvednutou a nikdo nic nerikal, citila jsem Elisku uz jak se tlaci ven tak jsem se nikoho neptala a zacala jsem tlacit taky. Pak pani doktorka co si toho vsismla vykrikla ze jdeme rodit, pripasali mi nohy a rikali mi at cekam na stahy a tlacim. Vytlacila jsem ji na 6 zatlaceni, dvakrat jsem ji ale vratila zpatky protoze jsem netlacila dost dlouho. Doktorka mi pomohla, pritlacila mi brisko a poohla Elisce ven.

Holky, jak mi ji dali na brisko tak jsem tomu neverila. To byl tak krasny porod…Myslim ze hlavne proto ze tam byl Lukas nakonec se mnou. Chudak to odrodil skoro sam - tu prvni dobu porodni. Chodili me jenom vysetrovat. Pridrzoval mi monitor na brisku, pomahal mi chodit, nosil mi vsechno, masiroval me fakt to bylo super. Jenom mi ho bylo lito, od prvniho vysetreni co videl zustal bily jako stena a uz tak zustal :mrgreen: . Pak mi rikal ze jak me tam videl jak tam lezim a nemuze mi pomoct, tak ze se citil jak ten nejhorsi na svete. Chudak no, zvladl to se mnou byl uzasny. Prestrihl i tu snuru jak se ji tolik bal. Tolik holky k memu porodu, jdu za Eliskou uz ji slysim jak si pobrukuje. Jak budu mit chovilku zase se zastavim neco malo odcist…tak se tu mejte pekne, papa :mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
1.7.11 20:45

Lenicko velika gratulace k Elisce :srdce: :srdce: je nadherna :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
1.7.11 21:06

Leni měla jsi krásný porod…Já měla třetí porod úplně nejhorší.Přítel nechtěl být u porodu a nakonec to zvládl také až do konce.Byla jsem moc ráda že tam byl se mnou.To je dobře že to máš už za sebou a Elišku v náruči :hug: Moooc Ti s Vašíkem gratulujeme a Eliška at krásně roste :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
1.7.11 21:21

Leni, teda velikánská gratulace :kytka: Jako taky to není žádná sláva, takhle dlouho nevědět, jak to je a pořádně se nevyspat, ale teda asi relativně dobrý, ne? :)
Těším se na fotečky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
2.7.11 13:53

Lend,taky ti strašně moc gratuluju k Elince malinký…jste skvělý holky,že jste to takhle hezky zvládly :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
2.7.11 18:33

no, koukám, že jste to všechny vzaly vážně, a je to tu zabitý 8-o 8-o 8-o 8-o :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí