Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2412
30.6.11 18:46
Děkuji za pochvalu :-) :hug: :hug: :hug:
nikil píše:
táák vše podrobně přečteno :mrgreen: Janinko-krásná profilovka :palec: :palec: Milli-Gratulka ke KO Anet krásně přibírá :palec: jen tak dál ovšem si kočka :palec: slušíí Anet je nádherná Makakel-krásný jak Románek krásně spinká moc hodný klukčina :palec: Girlie-též přeji TADÍKOVI Vše nejlepšíí :huban: Mirru-krásná profilovka :palec: TIKUL-ahojky :mavam: malá je krásná má úžasné kukadla :potlesk: Finduš jdu též k tobě :dance: Lyrica-Hezké bříško :palec: Petanka-moc té zdravím jak se vám doma daří????všechny zdravím :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
30.6.11 18:46

hlásím jaký jsme mla dnešk super vyvedený :dance: kámoška dorazila s michálkem dopoledne malá procházka pak u nás obídek a siestička a papání u obou :mrgreen: pak výlet do KOUŘIMI do sekáče koupila jsem elence overálky vše jí je malé tkž rosteme jak z vody :mrgreen: :mrgreen: tak to má být :lol: odpoledne jsme s erozloučili a jela domů.užili jsme si krásný den i když to počasí nic moc :-( jsem po celým dni vyflusabná od rána na nohou :-( zítra budu odpočívat s elenkou :lol: čekám na draho polovičku až příjde elen spinká dnes koupat nebudem je zima :-( tak ej omyji elenku a šupky dupky do hajan :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
30.6.11 18:48
Krásný den :-) Já koupu každý den a když je zima, zatopím v krbu a koupu v obýváku u krbu a malá se vyhřívá jak kočka.. mileje to..
nikil píše:
hlásím jaký jsme mla dnešk super vyvedený :dance: kámoška dorazila s michálkem dopoledne malá procházka pak u nás obídek a siestička a papání u obou :mrgreen: pak výlet do KOUŘIMI do sekáče koupila jsem elence overálky vše jí je malé tkž rosteme jak z vody :mrgreen: :mrgreen: tak to má být :lol: odpoledne jsme s erozloučili a jela domů.užili jsme si krásný den i když to počasí nic moc :-( jsem po celým dni vyflusabná od rána na nohou :-( zítra budu odpočívat s elenkou :lol: čekám na draho polovičku až příjde elen spinká dnes koupat nebudem je zima :-( tak ej omyji elenku a šupky dupky do hajan :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
30.6.11 18:49

Mooc gratuluji Leničce..jsem ráda že už to má za sebou a Elišce posíláme s Vašíkem pusinku :kytka: :kytka: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
30.6.11 18:55
tak to je fajn mi nemáme krb :-( :-( :-( tkž se bojím aby malá nenastydla …
MillaL píše:
Krásný den :-) Já koupu každý den a když je zima, zatopím v krbu a koupu v obýváku u krbu a malá se vyhřívá jak kočka.. mileje to..
nikil píše:
hlásím jaký jsme mla dnešk super vyvedený :dance: kámoška dorazila s michálkem dopoledne malá procházka pak u nás obídek a siestička a papání u obou :mrgreen: pak výlet do KOUŘIMI do sekáče koupila jsem elence overálky vše jí je malé tkž rosteme jak z vody :mrgreen: :mrgreen: tak to má být :lol: odpoledne jsme s erozloučili a jela domů.užili jsme si krásný den i když to počasí nic moc :-( jsem po celým dni vyflusabná od rána na nohou :-( zítra budu odpočívat s elenkou :lol: čekám na draho polovičku až příjde elen spinká dnes koupat nebudem je zima :-( tak ej omyji elenku a šupky dupky do hajan :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
30.6.11 18:59

Niki Vašík už si doma zvykl..skoro pořád spinká a je mooc hodný.Akorát nesnáší koupání…To je vždycky řevu.A v kočárku se mu také moc líbí.V pátek jak jsme jeli z porodnice tak vážil 3090g a v pondělí u nás byla doktorka a vážil 3200g..tak jsem ráda že přibírá :dance: Niki jeli jste z porodnice s pupíkem? Kdy Elence upadl..pamatuješ si to? Vašík ho ještě pořád má :nevim: A Elence to moc sluší,krásně roste :potlesk: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
30.6.11 19:04
krásný je šikovn šikulka no nám upadl 4 den :dance: :dance: a už v porodnici byl krásný zahojený ted je nádherný :dance: jdu pááá pája doarzil domů tak se opatrujte páá
Peťanka píše:
Niki Vašík už si doma zvykl..skoro pořád spinká a je mooc hodný.Akorát nesnáší koupání…To je vždycky řevu.A v kočárku se mu také moc líbí.V pátek jak jsme jeli z porodnice tak vážil 3090g a v pondělí u nás byla doktorka a vážil 3200g..tak jsem ráda že přibírá :dance: Niki jeli jste z porodnice s pupíkem? Kdy Elence upadl..pamatuješ si to? Vašík ho ještě pořád má :nevim: A Elence to moc sluší,krásně roste :potlesk: :huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
30.6.11 19:28
Jasný, chápu.. já jsem za něj ráda.. malá miluje koupání a pak to vyhřívání u krbu.. vzdy plazí jazyk a smeje se..
nikil píše:
tak to je fajn mi nemáme krb :-( :-( :-( tkž se bojím aby malá nenastydla …
MillaL píše:
nikil píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
30.6.11 19:28

Tak to je šikulka.. nám ho odstranili v porodnici.. takže já neporadím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
30.6.11 19:44

Holky, poraďte něco na brnění :zed: Už 4 dny mě brní levý malíček u ruky a dneska se mi k tomu přidává i pravý :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
30.6.11 19:57

ahoj ..řekla bych že máš málo magnézka,ale určitě ho v těhotenství bereš,vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
30.6.11 19:59

Mě zase mravnečí pravej bok, jak si na něj lehu a taky nevim co s tím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
30.6.11 19:59

Juju, magnezko beru, takže tím to asi nebude..nevím, prý je to v těhu běžné, jen je to docela nepříjemný :wink: Kdyby to bylo aspoň jen chvílema, ale je to prostě celý den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
30.6.11 21:47

ahoj maminečky.. dlouho jsem tu nebyla..nejak nemám vubec cas…jinak vsem maminkam ktere porodili gratuluju a preju hodne zdravicka :) :srdce: nam uz jsou 4 mesice a rostem a rostem :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
1.7.11 11:36

ahoooj Marbuli ta je hezoučká :huban: a jak krásně roste :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie