Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nikil píše:
táák vše podrobně přečtenoJaninko-krásná profilovka
![]()
Milli-Gratulka ke KO Anet krásně přibírá
jen tak dál ovšem si kočka
slušíí Anet je nádherná Makakel-krásný jak Románek krásně spinká moc hodný klukčina
Girlie-též přeji TADÍKOVI Vše nejlepšíí
Mirru-krásná profilovka
TIKUL-ahojky
malá je krásná má úžasné kukadla
Finduš jdu též k tobě
Lyrica-Hezké bříško
Petanka-moc té zdravím jak se vám doma daří????všechny zdravím
hlásím jaký jsme mla dnešk super vyvedený
kámoška dorazila s michálkem dopoledne malá procházka pak u nás obídek a siestička a papání u obou
pak výlet do KOUŘIMI do sekáče koupila jsem elence overálky vše jí je malé tkž rosteme jak z vody
tak to má být
odpoledne jsme s erozloučili a jela domů.užili jsme si krásný den i když to počasí nic moc
jsem po celým dni vyflusabná od rána na nohou
zítra budu odpočívat s elenkou
čekám na draho polovičku až příjde elen spinká dnes koupat nebudem je zima
tak ej omyji elenku a šupky dupky do hajan ![]()
nikil píše:
hlásím jaký jsme mla dnešk super vyvedenýkámoška dorazila s michálkem dopoledne malá procházka pak u nás obídek a siestička a papání u obou
pak výlet do KOUŘIMI do sekáče koupila jsem elence overálky vše jí je malé tkž rosteme jak z vody
![]()
tak to má být
odpoledne jsme s erozloučili a jela domů.užili jsme si krásný den i když to počasí nic moc
tak ej omyji elenku a šupky dupky do hajan
Mooc gratuluji Leničce..jsem ráda že už to má za sebou a Elišce posíláme s Vašíkem pusinku
![]()
MillaL píše:
Krásný denJá koupu každý den a když je zima, zatopím v krbu a koupu v obýváku u krbu a malá se vyhřívá jak kočka.. mileje to..
nikil píše:
hlásím jaký jsme mla dnešk super vyvedenýkámoška dorazila s michálkem dopoledne malá procházka pak u nás obídek a siestička a papání u obou
![]()
tak to má být
Niki Vašík už si doma zvykl..skoro pořád spinká a je mooc hodný.Akorát nesnáší koupání…To je vždycky řevu.A v kočárku se mu také moc líbí.V pátek jak jsme jeli z porodnice tak vážil 3090g a v pondělí u nás byla doktorka a vážil 3200g..tak jsem ráda že přibírá
Niki jeli jste z porodnice s pupíkem? Kdy Elence upadl..pamatuješ si to? Vašík ho ještě pořád má
A Elence to moc sluší,krásně roste
![]()
Peťanka píše:
Niki Vašík už si doma zvykl..skoro pořád spinká a je mooc hodný.Akorát nesnáší koupání…To je vždycky řevu.A v kočárku se mu také moc líbí.V pátek jak jsme jeli z porodnice tak vážil 3090g a v pondělí u nás byla doktorka a vážil 3200g..tak jsem ráda že přibíráNiki jeli jste z porodnice s pupíkem? Kdy Elence upadl..pamatuješ si to? Vašík ho ještě pořád má
A Elence to moc sluší,krásně roste
![]()
nikil píše:
tak to je fajn mi nemáme krb![]()
![]()
tkž se bojím aby malá nenastydla …
MillaL píše:
Krásný denJá koupu každý den a když je zima, zatopím v krbu a koupu v obýváku u krbu a malá se vyhřívá jak kočka.. mileje to..
nikil píše:
![]()
tak to má být
Tak to je šikulka.. nám ho odstranili v porodnici.. takže já neporadím..
Holky, poraďte něco na brnění
Už 4 dny mě brní levý malíček u ruky a dneska se mi k tomu přidává i pravý ![]()
ahoj ..řekla bych že máš málo magnézka,ale určitě ho v těhotenství bereš,vid?
Mě zase mravnečí pravej bok, jak si na něj lehu a taky nevim co s tím… ![]()
Juju, magnezko beru, takže tím to asi nebude..nevím, prý je to v těhu běžné, jen je to docela nepříjemný
Kdyby to bylo aspoň jen chvílema, ale je to prostě celý den…
ahoj maminečky.. dlouho jsem tu nebyla..nejak nemám vubec cas…jinak vsem maminkam ktere porodili gratuluju a preju hodne zdravicka
nam uz jsou 4 mesice a rostem a rostem ![]()