Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky Mony…četla jsem tvůj deníček,fakt síla…neumím si představit co jsi prožívala a tu bolest!!!!!Je to vše za tebou a užívej mrňouska…přeju hodně štěstí a zdravíčka
![]()
rošťanda píše:
Ahojky Mony…četla jsem tvůj deníček,fakt síla…neumím si představit co jsi prožívala a tu bolest!!!!!Je to vše za tebou a užívej mrňouska…přeju hodně štěstí a zdravíčka![]()
Ahojky
dlouho jsem tě neviděla.. a děkuji
copak ty, jak je?
Jsem se málem rozbrečela, když jsem si přečetla ten příspěvek o porodu, hrozný ty těhotenský hormony
moc gratuluju, Leni, úžasně si to zvládla ![]()
Jinak přeji krásné nedělní dopoledne, i když tady je takové upršákované… ![]()
Tak ho využiji k domácím pracem a cachtání se ve vaně ![]()
Krásný den, ženy!
Monny89 píše:rošťanda píše:Ahojky
Ahojky Mony…četla jsem tvůj deníček,fakt síla…neumím si představit co jsi prožívala a tu bolest!!!!!Je to vše za tebou a užívej mrňouska…přeju hodně štěstí a zdravíčka![]()
dlouho jsem tě neviděla.. a děkuji
copak ty, jak je?
No Mony,já skončila v nemocnici,malá mi tlačila hlavičku dolů a začla jsem se otvírat..jsem na 5mm a zkrátil se mi čípek či co…nakonec mě po týdnu pustili domů,našli infekci v moč.cestách a tak mi dali čípky na infekci pak mega čípků na uklidnění dělohy aby nebyli kontrakce,které jsem měla…(nepoznala jsem je,brala jsem to jako bolest močáku
)a beru magnesko 3Xě denně…a odpočívám…byla jsem 27tt tak byli vyplašený i já…naštěstí se nám to podařilo zastavit,jsem ted 29+1 a doufám,že aspoň do 36tt malá v bříšku vydrží
Ale aspoň jsem se přesvědčila,že Kolín je celkem fajn,doktoři i sestry byli všichni ok…takže hodlám rodit určitě tam…
Moc ti závidím,že je vše za tebou…jsem zvědavá co mě ještě čeká…hlavně at je malá v pořádku to ostatní už nějak zvládnu… ![]()
Ahoj holky ![]()
Rošťando, mě zase Kolín přišel takovej hrozně „sterilní“…nebo jestli to bylo tím, že jsem tam byla v neděli…ale vůbec se mi tam nelíbilo..na pokoji jsem teda nebyla..ale nepůsobilo to na mě dobře. Tak jsem si řekla, že do Kolína jedině pokud bych rodila před 35.-36.tt. ![]()
miru29 píše:
Ahoj holky
Rošťando, mě zase Kolín přišel takovej hrozně „sterilní“…nebo jestli to bylo tím, že jsem tam byla v neděli…ale vůbec se mi tam nelíbilo..na pokoji jsem teda nebyla..ale nepůsobilo to na mě dobře. Tak jsem si řekla, že do Kolína jedině pokud bych rodila před 35.-36.tt.
jj sterilní to asi ano,ale přístup doktorů i sester byl super…hlavně sám primář byl skvělej…a dr.Hanzlík kterého nemá nikdo rád,mi vše vysvětlil a byl v pohodě…já rodím určitě tam,teda pokud do minim.34tt vydržím…jinak bych musela rodit v Praze…Kolín se postará o miminka až od 34tt…nemaj vybavení či co… ![]()
Ahojky holky,tak už můžete být spokojení…Standa se semnou předevčírem rozešel.V sobotu mě podvedl se 17letou pipinou
…řekl mi,že spolu spali a že ke mě chce být upřímný,když jsem i já.Prý chce být nějakou dobu sám.Že prý je,ale v dnešní době všechno možné,že je možné,že nás to k sobě znovu bude táhnout a že se k sobě třeba vrátíme,ale že neví jak to vůbec všechno bude.Takže Patríček je bez táty
nezvládnu to sama,bude pro mě těžké být zavřená mezi 4 stěnami-depky budou o sto šest
…Ta 17letá holka prý byla zneužita a nějakou dobu nemohla spát s klukama,ale teď si prý bolístku léčí tsk,že spí s každým.Teď se podržte-za měsíc spala s 28 chlapama
no je tohle normální?Vždyť jí teprve bude teď 17let..kam ta mládež spěje fakt
…nejhorší je a asi mě budete považovat za hloupou,ale pořád ho mám ráda a
on to ví.Ale bohužel srdci neporučím
já mám fakt v životě pech
…týden se neukázal doma a nebyl schopný ani napsat smsku co malej a teď tu byl jen dva dny a zase jede ke své matce kde je ta 17tka
asi mě trefí šlak ![]()
Ahojik Lusiku
Víš, je to hrozný období, co teď prožíváš, ale to přejde a alespoň máš ten krok za sebou. Vybral si sám. A byla by jsi hloupá, kdyby jsi čekala, až se laskavě vrátí, jakmile ho ta 17-tka odkopne…Mysli na sebe a na dítě, na něj se vybodni. Nebyl by to dobrý táta pro mimčo a ani dobrý chlap pro rodinu. Jako že ti ještě řekne, možná se vrátím - jako až ho fakt ta jiná kopne do zadku a jemu se nááhodou bude k dítěti chtít - jako s odpuštěním - NAS..T ![]()
Ahoj Luci to mě strašně mrzí.Asi fakt nebyl dobrý pro rodinu.Musíš být silná už k vůli malému..to určitě zvládneš.Vím že je to těžké ale netrap se tím ,už k vůli malému.Bud veselá maminka at máš i veselé miminko a bude zas dobře uvidíš.
![]()
holky je to dost těžký,kord když spolu do konce srpna budeme bydlet,budu ho vídat a je na mě hodný
ale co nadělám…bojim se depek až budu bydlet sama mezi 4zděma ![]()