Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
2.7.11 18:41

Je tu podezřelé ticho, to je teda fakt.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
2.7.11 19:01

klid před bouří :think: :mrgreen: btw, tady fakt asi bude slejvák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4093
2.7.11 19:16

Ahojky Mony…četla jsem tvůj deníček,fakt síla…neumím si představit co jsi prožívala a tu bolest!!!!!Je to vše za tebou a užívej mrňouska…přeju hodně štěstí a zdravíčka :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
2.7.11 19:22
rošťanda píše:
Ahojky Mony…četla jsem tvůj deníček,fakt síla…neumím si představit co jsi prožívala a tu bolest!!!!!Je to vše za tebou a užívej mrňouska…přeju hodně štěstí a zdravíčka :hug: :kytka:

Ahojky :mavam: dlouho jsem tě neviděla.. a děkuji :hug: copak ty, jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
3.7.11 10:16

Jsem se málem rozbrečela, když jsem si přečetla ten příspěvek o porodu, hrozný ty těhotenský hormony :-) moc gratuluju, Leni, úžasně si to zvládla :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
3.7.11 10:21

Jinak přeji krásné nedělní dopoledne, i když tady je takové upršákované… :kytka:

Tak ho využiji k domácím pracem a cachtání se ve vaně :-)
Krásný den, ženy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4093
4.7.11 08:34
Monny89 píše:
rošťanda píše:
Ahojky Mony…četla jsem tvůj deníček,fakt síla…neumím si představit co jsi prožívala a tu bolest!!!!!Je to vše za tebou a užívej mrňouska…přeju hodně štěstí a zdravíčka :hug: :kytka:
Ahojky :mavam: dlouho jsem tě neviděla.. a děkuji :hug: copak ty, jak je?

No Mony,já skončila v nemocnici,malá mi tlačila hlavičku dolů a začla jsem se otvírat..jsem na 5mm a zkrátil se mi čípek či co…nakonec mě po týdnu pustili domů,našli infekci v moč.cestách a tak mi dali čípky na infekci pak mega čípků na uklidnění dělohy aby nebyli kontrakce,které jsem měla…(nepoznala jsem je,brala jsem to jako bolest močáku :oops: )a beru magnesko 3Xě denně…a odpočívám…byla jsem 27tt tak byli vyplašený i já…naštěstí se nám to podařilo zastavit,jsem ted 29+1 a doufám,že aspoň do 36tt malá v bříšku vydrží :think: Ale aspoň jsem se přesvědčila,že Kolín je celkem fajn,doktoři i sestry byli všichni ok…takže hodlám rodit určitě tam… :pankac: Moc ti závidím,že je vše za tebou…jsem zvědavá co mě ještě čeká…hlavně at je malá v pořádku to ostatní už nějak zvládnu… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
4.7.11 08:51

Ahoj holky :)
Rošťando, mě zase Kolín přišel takovej hrozně „sterilní“…nebo jestli to bylo tím, že jsem tam byla v neděli…ale vůbec se mi tam nelíbilo..na pokoji jsem teda nebyla..ale nepůsobilo to na mě dobře. Tak jsem si řekla, že do Kolína jedině pokud bych rodila před 35.-36.tt. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4093
4.7.11 09:19
miru29 píše:
Ahoj holky :)
Rošťando, mě zase Kolín přišel takovej hrozně „sterilní“…nebo jestli to bylo tím, že jsem tam byla v neděli…ale vůbec se mi tam nelíbilo..na pokoji jsem teda nebyla..ale nepůsobilo to na mě dobře. Tak jsem si řekla, že do Kolína jedině pokud bych rodila před 35.-36.tt. :think:

jj sterilní to asi ano,ale přístup doktorů i sester byl super…hlavně sám primář byl skvělej…a dr.Hanzlík kterého nemá nikdo rád,mi vše vysvětlil a byl v pohodě…já rodím určitě tam,teda pokud do minim.34tt vydržím…jinak bych musela rodit v Praze…Kolín se postará o miminka až od 34tt…nemaj vybavení či co… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
5.7.11 20:29

gratuluju k miminecku Lend :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
8.7.11 15:09

Ahojky holky,tak už můžete být spokojení…Standa se semnou předevčírem rozešel.V sobotu mě podvedl se 17letou pipinou :pocitac: :zed: :cry: …řekl mi,že spolu spali a že ke mě chce být upřímný,když jsem i já.Prý chce být nějakou dobu sám.Že prý je,ale v dnešní době všechno možné,že je možné,že nás to k sobě znovu bude táhnout a že se k sobě třeba vrátíme,ale že neví jak to vůbec všechno bude.Takže Patríček je bez táty :-? nezvládnu to sama,bude pro mě těžké být zavřená mezi 4 stěnami-depky budou o sto šest :cry: …Ta 17letá holka prý byla zneužita a nějakou dobu nemohla spát s klukama,ale teď si prý bolístku léčí tsk,že spí s každým.Teď se podržte-za měsíc spala s 28 chlapama 8-o :zed: no je tohle normální?Vždyť jí teprve bude teď 17let..kam ta mládež spěje fakt :zed: …nejhorší je a asi mě budete považovat za hloupou,ale pořád ho mám ráda a
on to ví.Ale bohužel srdci neporučím :pocitac: :-? já mám fakt v životě pech :-? …týden se neukázal doma a nebyl schopný ani napsat smsku co malej a teď tu byl jen dva dny a zase jede ke své matce kde je ta 17tka :-? asi mě trefí šlak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
8.7.11 15:23

Ahojik Lusiku :kytka: Víš, je to hrozný období, co teď prožíváš, ale to přejde a alespoň máš ten krok za sebou. Vybral si sám. A byla by jsi hloupá, kdyby jsi čekala, až se laskavě vrátí, jakmile ho ta 17-tka odkopne…Mysli na sebe a na dítě, na něj se vybodni. Nebyl by to dobrý táta pro mimčo a ani dobrý chlap pro rodinu. Jako že ti ještě řekne, možná se vrátím - jako až ho fakt ta jiná kopne do zadku a jemu se nááhodou bude k dítěti chtít - jako s odpuštěním - NAS..T :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
8.7.11 15:24

Jo a jinak Ahojik holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
8.7.11 21:21

Ahoj Luci to mě strašně mrzí.Asi fakt nebyl dobrý pro rodinu.Musíš být silná už k vůli malému..to určitě zvládneš.Vím že je to těžké ale netrap se tím ,už k vůli malému.Bud veselá maminka at máš i veselé miminko a bude zas dobře uvidíš. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
8.7.11 22:37

holky je to dost těžký,kord když spolu do konce srpna budeme bydlet,budu ho vídat a je na mě hodný :-? ale co nadělám…bojim se depek až budu bydlet sama mezi 4zděma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí