Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
findus, a copak jsem charita?? Když samy máme málo
Jako chtěla jsem jí pomoct se odstěhovat, ale bez výsledku
![]()
finduska píše:
asamozrejme i ty nejmenovane-ovsem holky-hadny netoleruji,vymenu nazoru ano.ale tohlre je moc
tady se někdo hádal? Já jsem jen diskutovala… ![]()
Ahooooojky holky
Včera jsme jeli pro tu čičinu a pak jsme byli na řece a přijeli jsme až asi v 10, takže jsem se sem nedostala, bylo náááádhnerně
A dneska bylo krásně slunečno a teplíčko ještě asi tak v půl 7 když jsem byla s maggie, pak se to začalo kazit a od cca 12ti hodin je hnusněěééé, zimá
(asi tak 17°C) a leje,… jo a jako pěkná tma, tak to zalomit do peří
![]()
Janinko tééééééda krásný bubínek, a nebuj, máš podobnou postavu jako já (akorát jsi hubenější), myslím, že taky budu mít buben víc dole! Rozhodně ne jako Mili
Jo a jako Mili strašně ti to sluší!!!!! Taková panenka hubeňoučká a drouboučká, takhle já vypadala naposledy asi tak v 17ti (i když jsem měřila už 175cm
) Ale byla jsem hubeňour - 52-56kg! Zato teď
![]()
Zdravím samozřejmě i ostatní maminky a těhulky tikul , girlie , makakel , find , barunka maminka , petanka , lend , kubap , X-333 , ZSissi , birmu , Monny , Luci , a gratuluju k dosaženým mírám uzlíčků, výhrám v soutěži, naušničkám atáááák,… je Vás tu moc
Jo a co Marb - nějaké novinky?? A taky tu dlouho nebyla Lyrica ...............
Jinak vkládám včerejší bubínek do alba
![]()
Já tu jsem pořááád
ale jen nakukuju, většinou už jsou tu holky s miminkama, tak pročítám rady a tipy, ale bohužel ke většině věcí nemám ještě co říct, protože s nima nemám zatím zkušenosti.. ![]()
Hehe, ale jsem ráda, že si na mě někdo vzpomněl ![]()
Přikládám pupík..jani a monny ho už viděly…tak pro zbytek ![]()
Anet, já na tebe vzpomínám pořád
Ale tak když si diskutujeme jinde a jinak ![]()
nicky88 píše:
Ahooooojky holkyVčera jsme jeli pro tu čičinu a pak jsme byli na řece a přijeli jsme až asi v 10, takže jsem se sem nedostala, bylo náááádhnerně
![]()
A dneska bylo krásně slunečno a teplíčko ještě asi tak v půl 7 když jsem byla s maggie, pak se to začalo kazit a od cca 12ti hodin je hnusněěééé, zimá
![]()
(asi tak 17°C) a leje,… jo a jako pěkná tma, tak to zalomit do peří
![]()
Janinko tééééééda krásný bubínek, a nebuj, máš podobnou postavu jako já (akorát jsi hubenější), myslím, že taky budu mít buben víc dole! Rozhodně ne jako Mili
![]()
![]()
Jo a jako Mili strašně ti to sluší!!!!! Taková panenka hubeňoučká a drouboučká, takhle já vypadala naposledy asi tak v 17ti (i když jsem měřila už 175cm
![]()
) Ale byla jsem hubeňour - 52-56kg! Zato teď
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zdravím samozřejmě i ostatní maminky a těhulky tikul , girlie , makakel , find , barunka maminka , petanka , lend , kubap , X-333 , ZSissi , birmu , Monny , Luci , a gratuluju k dosaženým mírám uzlíčků, výhrám v soutěži, naušničkám atáááák,… je Vás tu moc
Jinak vkládám včerejší bubínek do alba![]()
Jo a co Marb - nějaké novinky?? A taky tu dlouho nebyla Lyrica ...............
![]()
![]()
![]()
nu ahojda Niki
a jak je na tom číča,hm???no ,pocasis e pekne pokazuilo..u ans je dneska zima a silny,ale orpavdu hoodne silny vitr.fujtajbl
jinak brisko mas hezke..a ze neni videt rozdil?podle me tedy je videt,ze uz zase krapet povyrostlo.. jua hubenejsi nejsem nez ty,to ani omylem ![]()
lyrica píše:
Já tu jsem pořááádale jen nakukuju, většinou už jsou tu holky s miminkama, tak pročítám rady a tipy, ale bohužel ke většině věcí nemám ještě co říct, protože s nima nemám zatím zkušenosti..
Hehe, ale jsem ráda, že si na mě někdo vzpomněl
Přikládám pupík..jani a monny ho už viděly…tak pro zbytek
ale jdi Anet,..vsak je ans tu aj dosattek,co mimisky jeste nemame,jen se koukej ozyvat
a jakpa se mas ?
Janni.na88 píše:lyrica píše:ale jdi Anet,..vsak je ans tu aj dosattek,co mimisky jeste nemame,jen se koukej ozyvat
Já tu jsem pořááádale jen nakukuju, většinou už jsou tu holky s miminkama, tak pročítám rady a tipy, ale bohužel ke většině věcí nemám ještě co říct, protože s nima nemám zatím zkušenosti..
Přikládám pupík..jani a monny ho už viděly…tak pro zbytek![]()
a jakpa se mas ?
Tohle je pro mě diskuze, kde si pěkně počtu co dětičky, kouknu na fotečky mrňosuků a tak
No neboj, ty máš za chvíli mimíska už u sebe, určo se už musíš děsně těšit, viď? Já teda jo a to si dooost dlouho počkám. Jinak se mám tak nějak dobře, jsem spokojeně doma, takže se i chvílema nudím…ještě že mám emimi ![]()
lyrica píše:Janni.na88 píše:Tohle je pro mě diskuze, kde si pěkně počtu co dětičky, kouknu na fotečky mrňosuků a taklyrica píše:ale jdi Anet,..vsak je ans tu aj dosattek,co mimisky jeste nemame,jen se koukej ozyvat
Přikládám pupík..jani a monny ho už viděly…tak pro zbytek![]()
a jakpa se mas ?
No neboj, ty máš za chvíli mimíska už u sebe, určo se už musíš děsně těšit, viď? Já teda jo a to si dooost dlouho počkám. Jinak se mám tak nějak dobře, jsem spokojeně doma, takže se i chvílema nudím…ještě že mám emimi
nu strašně se těšííím…
však tobě to také uteče,neboj…už jsi v 1/2..zachvíli,aniž by ses nadála je tu 30tt a pak už to pofrčí…pak už budeš počítat jen dny a modlit se,aby už se mimís rozhoupal a šel ven ![]()
Jani číča má antibiotika a za 10 dní znova vycéfkovat a podle výsledků z moči to už bude buď v pohodě, nebo bude muset mít dietku
tak doufám, že bude v pohodě! Už takhle má jen 2kg (je strašně drobounká, oproti těm dvěma
)
nicky88 píše:
Jani číča má antibiotika a za 10 dní znova vycéfkovat a podle výsledků z moči to už bude buď v pohodě, nebo bude muset mít dietku![]()
tak doufám, že bude v pohodě! Už takhle má jen 2kg (je strašně drobounká, oproti těm dvěma
)
jééé,chuděra malinká…držím palečky,aby s ez toho "vylízala " co nejdříve
![]()
lyr-ja na tebe myslelai v tehulkach
tam jsme se take videli-a odepisovala si mi,ze kdybys mela mit chlapecka,ze by sis vzala oblecky
plati to porad?jinak krasny pupicek na 20tt ![]()
findu to víš že platí, ale bohužel to budu asi vědět až 13. na 3Déčku..jestli nám to teda konečně ukáže
![]()
finduska píše:
lyr-ja na tebe myslelai v tehulkach![]()
tam jsme se take videli-a odepisovala si mi,ze kdybys mela mit chlapecka,ze by sis vzala oblecky
plati to porad?jinak krasny pupicek na 20tt
juchachááá…už je schváleno…noo,ale etd nevim jak tam napsat,nebo jak toc hodi… ![]()