Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1605
30.6.11 13:51
Lusisek píše:
tikule píše:
Lusisek píše:
tikule píše:
Ahoj holky,koukám tady se rodí o 106 :palec: :palec: :palec: gratuluju všem co jsou zase o rok :pankac: a někdo ten měsíc starší :kytka: :hug:

HOLKY TO JSEM ZASE POBAVILA NA TÉMA LUCKA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

LUCKO SORRY ALE SEŠ FAKT MARNÁ !!!!!!!kolikrát jsme ti tady říkaly co máš udělat a stejně ti to nebylo dobrý…tak to pořád tady neřeš.chceš jen aby tě někdo litoval.ale prober se holka do reality!!!!on ti nikdy nebude oporou a nikdy ti tu pomocnou ruku nepodá!!!!
tak za prvé se laskavě uklidni..nikdo nechce aby mě chápal..pouze jsem se chtěla svěřit co se mi stalo..napíšu sem po dlouihé době něco takového a ty se hned ozveš..pokud se ti to nelíbí tak se neozývej..děkuji… :zed:
ozývám ozývám :mrgreen: :mrgreen: Luci já jsem narozdíl od tebe v naprostým klidu.ty tady už několik měsíců probíraš a svěřuješ se co tě trápí.vždyt to tady každý ví …já se jen směju nad tím jak seš mladě hloupá a naivní.kdyby si s tím něco chtěla dělat tak už dávno uděláš…tak holt skutek utek.a já budu jen doufat že ten rozum dostaneš!!!!ne kvůli tobě,ale kvůli tomu mylýmu drobkovi!!!!!!
mládě?To je ti 40let a jsi stará,že jsem ve 22let mládě? :lol: …já rozum mám,jen se bojím odejít,že to nezvládnu..kdyby si četla i potom co jsem psala tak nepíšeš toto!!!
:mrgreen: ale napíšu!!!!ten strach musíš překonat.o ničem jiným to není.a myslim si že ti tady holky radily co máš dělat. :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
30.6.11 13:56

tikule

tikule píše:
Lusisek píše:
tikule píše:
Lusisek píše:
tikule píše:
Ahoj holky,koukám tady se rodí o 106 :palec: :palec: :palec: gratuluju všem co jsou zase o rok :pankac: a někdo ten měsíc starší :kytka: :hug:

HOLKY TO JSEM ZASE POBAVILA NA TÉMA LUCKA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

LUCKO SORRY ALE SEŠ FAKT MARNÁ !!!!!!!kolikrát jsme ti tady říkaly co máš udělat a stejně ti to nebylo dobrý…tak to pořád tady neřeš.chceš jen aby tě někdo litoval.ale prober se holka do reality!!!!on ti nikdy nebude oporou a nikdy ti tu pomocnou ruku nepodá!!!!
tak za prvé se laskavě uklidni..nikdo nechce aby mě chápal..pouze jsem se chtěla svěřit co se mi stalo..napíšu sem po dlouihé době něco takového a ty se hned ozveš..pokud se ti to nelíbí tak se neozývej..děkuji… :zed:
ozývám ozývám :mrgreen: :mrgreen: Luci já jsem narozdíl od tebe v naprostým klidu.ty tady už několik měsíců probíraš a svěřuješ se co tě trápí.vždyt to tady každý ví …já se jen směju nad tím jak seš mladě hloupá a naivní.kdyby si s tím něco chtěla dělat tak už dávno uděláš…tak holt skutek utek.a já budu jen doufat že ten rozum dostaneš!!!!ne kvůli tobě,ale kvůli tomu mylýmu drobkovi!!!!!!
mládě?To je ti 40let a jsi stará,že jsem ve 22let mládě? :lol: …já rozum mám,jen se bojím odejít,že to nezvládnu..kdyby si četla i potom co jsem psala tak nepíšeš toto!!!
:mrgreen: ale napíšu!!!!ten strach musíš překonat.o ničem jiným to není.a myslim si že ti tady holky radily co máš dělat. :palec:

jo,ale ono to není tak jadnoduchý víš? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
30.6.11 14:01

holkýýý,tak se chlubím dnešními otečkami..pokud chcete,tak jukněte do mého alba :oops: :oops: :wink:

• Citovat
  • Upravit
1605
30.6.11 14:09

Lusisek

mě řekni co je jednoduchý???????????????????????luckjo prober se.máš dítě.nefungující vztah,kterej stejně nezachráníš!!!!!!!!!tak o čem je řeč?????jde o dítě ted už jen o dítě!!!!!!!!!!!a neříkej furt že to není jednoduchý,všechno je jen otm to chtít!!!!a ty to asi tak moc nechceš.vždyt si nebyla ještě ani na sociálce.budeš stejně muset podat papíry na rodičák v tvým okrese,tam kde máš bydliště,tak se tam rovnou zeptej jestli by pro tebe neměli byt.to je to tak težký????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
30.6.11 14:10

Makakela

Plínky Sleep and play: Brácha je používal chvilku na malého, ale nejsou dobré, dost deti na ne ma alergii, jsou hodne parfemovane. A dost i propousti, malej je casto procural i prokakal :-( Nekupovala bych je.. Já používám Pampers premium care a naprostá spokojenost, už jsme na dvojkách.. a zatím ani jedna procurana plenka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
30.6.11 14:10

Janni.na88

Krásné bříško :-) Gratuluji :-) :kytka: A už docela dole, že? nebo se mi to zdá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
30.6.11 14:11
Děkuji moc, janičko :hug:
Janni.na88 píše:
MillaL píše:
dnes venku
jéé,jak krásně spinká Anetka.. :palec: :palec: jinak kočárek krásnej Mill!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
30.6.11 14:11
Janni.na88 píše:
holkýýý,tak se chlubím dnešními otečkami..pokud chcete,tak jukněte do mého alba :oops: :oops: :wink:

janicko moc ti to slusi :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
30.6.11 14:12
ahojky :mavam: :mavam: Krásná fotečka :-)
tikule píše:
NO JO HOLČICE MÁME SE DOBŘE :palec: za týden jedem na dovču na moravu tak se těším .tatka sice šílí z toho že budeme v chatce ale do se zvládne na jedničku :palec: :palec: :palec: se nějak furt bojí posera :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zrovna dneska jsme přišly na to,že ruka je k ničemu ale PALEC TEN NÁM MOC CHUTNÁ :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
30.6.11 14:13

millo anetka je moc krasna holcicka :huban: :srdce: :srdce:

nikil elenka taky :huban: :huban: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
30.6.11 14:14

Jinak naše dnešní KO: Anetka je moc šikovná a zdravá holčička.. Má už 53cm a 4440g :-) Jinak nás stále často trápí bolení bříška, tak jsem to konzultovala s doktorkou a mame začít dávat ty kapičky, tak zkusíme dát zachvilku před kojenim prvni davku kapiček Espumisan.. tak snad nám to pomůže..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
30.6.11 14:14
Ivi, děkuji moc.. Tadeášek je také frajer :-)
girlie sage píše:
millo anetka je moc krasna holcicka :huban: :srdce: :srdce:nikil elenka taky :huban: :huban: :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
30.6.11 14:16

Anicko :mavam: :mavam: :mavam: vam chutna palec a nam ukazovacek :mrgreen: :mrgreen: …

jinak pak napis jak to slo chatce, ja o tom premyslim taky vydat se nekam na par dnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
30.6.11 14:18
MillaL píše:
Plínky Sleep and play: Brácha je používal chvilku na malého, ale nejsou dobré, dost deti na ne ma alergii, jsou hodne parfemovane. A dost i propousti, malej je casto procural i prokakal :-( Nekupovala bych je.. Já používám Pampers premium care a naprostá spokojenost, už jsme na dvojkách.. a zatím ani jedna procurana plenka :-)

fíha tak to slyším poprvé že tyhle plínky jsou na prd.my jedeme jedině tyhlety.a naprostá spokojenst.na co mají děti alergii teda co jsem se přesvědčila sama tak to jsou plínky HUGGIES.ty už nikdy!!!!!!a premium care jo fakt dobrý ale dost drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
30.6.11 14:18

tikule

tikule píše:
mě řekni co je jednoduchý???????????????????????luckjo prober se.máš dítě.nefungující vztah,kterej stejně nezachráníš!!!!!!!!!tak o čem je řeč?????jde o dítě ted už jen o dítě!!!!!!!!!!!a neříkej furt že to není jednoduchý,všechno je jen otm to chtít!!!!a ty to asi tak moc nechceš.vždyt si nebyla ještě ani na sociálce.budeš stejně muset podat papíry na rodičák v tvým okrese,tam kde máš bydliště,tak se tam rovnou zeptej jestli by pro tebe neměli byt.to je to tak težký????

jak můžeš vědět,že jsem nebyla ani an sociálce?Ty jsi jasnovědec nebo co? :roll: a pro tvou informaci..na rodičák jsem už byla podat a odevzdat papíry a na socce taky,aby mi potvrdily jeden papír..a můžeš pochopit,že odmilovat se nejde ze dne na den?Sere mě jak se chová,ale bohužel ho stále mám ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí