Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
124
30.6.11 09:24
Lusisek píše:
padám doslova na hubu…bolí mě hlava…malého mám zase v náručí..a víš co řekl standy bratránek?Byl teda opilý,ale řekl,že je standa hubený(byl celý život) že ho mám podporovat,že ve mě nemá jistotu a když jsem mu řekla kdo bude mou oporou a podporou tak mi jeho bratránek řekl ať jdu jinam a ne k němu,že standa je vyčerpaný a že toho má dost 8-o a co já?Já asi mám nohy nahoře nebo co..na mě už nikdo nekouká,nechápe mě a nebere ohledy 8-o nevim co dělat :zed:

To je teda dost sobecké od tvého přítele :cert: :cert: :cert: ja to zažila podobně s mojí první holčičkou ani jednou ji nepřebalil ani jednou nenakrmil nepovozil v kocarku nepohlidal 5min.vlastne byl furt pryč a taky mi ještě stihl vynadat,že neí umyte nadobí(dnes mám našt.myčku) a že není navařeno nebo že není chleba na snídani,ale to že s kámošema sežrali noc předtím u krbu dva pecny to ho nezajímalo.
nebo že byla malá nemocná a kvuli ucpaneho nosíku jsem tyden nespala nebot chudaček nemohla spinkat jak měla ucpany nosanek.
to je tvoje prace nebo si to chceš vyměnit?
Víš co? Luci nenech se odbýt narmalně vem maleho vraž mu do ruky flašku z míkem nebo co davaš a řekni,,tady máš syna ,plíny jsou tam!!!dej mu najíst jinak tady bude plakat.Jsi jeho rodič stejne jako já!!!nezálelží kdo pracuje a kdo ne!!uvědom si laskavě, že pokud mi nepomužeš a ja nebudu odpočatá nebu schopna se starat o vás oba!!! nazdar" a odejdi se nekde vyspat vrat se za dve hodky za tři!! nech ho at si to zkusí pokud mas poblíž kámošku co ti poskytne azyl a gauč nebo mamku,babku…vyspi se a vrat sse domu malemu se nemuže nic stát bude přece se svým tátou.
A ten at si to zkusí.Nyní bych to tak udělala samozřejmě tenkrát mně to nenapadlo a cítila jsem se jako neschopná že nic nestíhám a tak…

nevidím na tom nic zlého ten chlap si musí uvědomit,že už ale nejsme v pravěku a že i ti chlapi už nejsou co bývali.A že nechceš aby dělal vše za tebe jen aby se zapojil jen si ton zkusil a kapinku ti pomohl.Pokud máš pocit že te nevyslechne napiš mu to :-) otevři mu oči rodiče jste oba dva a je jedno kdo domu nosí kasu nebo ne? jinak jako co pracuje tvuj muž??? to by mě zajímalo pac pochybuju že celou pracovní dobu promaká aniž by si nedal kafíčko nebo neprokecal hodinu s kolegy…A zeptej se ho a co když umřu???maly umře semnou???nebudeš schopny mu nachystat ani jídlo???nebo mu umýt zadek?
stalo se mi že jsem padla jak měla mala tři měs. do šílených horeček a to bylo fak bezva :evil: měla jsem mžitky před ocima vravorala k postýlce usínala pri kojení…byla mi zima ještě jsem nemela ridicák chodila denně 5km do samošky s kočarem a nikdo mi nepomohl.a ani on nekoupil ten posrany chleba :cert: :cert: ktery měl čas žrat jen on!!!protože ja jen uklizela po kamoších štucky kojila,uklizela,přebalovala,vařila,pekla,nakladala maso pro jeho 100kamošu a furt dookola.
Nní je to 5let a muj muž už má 35 a nejspíš dospěl čekáme druhé mimi a on se cítí provinile.
na mimi se moctesí a řekl že bude vše jinak že mi vše vynahradí tak jsem zvědavá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jinak hodně nervu a odpočin si štastná žena štastná máma a pokud budeš nervozní a unavená maly to cítí a bude taky nevrlý…at se ti daří a nebud blbá jak já a dupni si doma :cert: :cert: :cert: :kytka: :kytka: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
30.6.11 11:39
miru29 píše:
Dobré ráno holky, hlavně ty o rok staršíííí :wink: :mavam: :kytka:

ahojky Miru :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
30.6.11 11:40
makakela píše:
Ahoj holky, zdravím vás, no my jsme měli krásnou noc, malý spal do 5 hod. a ted vstáváme.Už se dlouho neozvala Marbuli a i ostatní holčiny

Ahojky Mony :mavam: :mavam: však u vás mě to ani nepřekvapuje,máte hodnousckeho chlapecka…jen tak dááál !! :wink: posílá románkovi pohlazení. :huban: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
makakela píše:
Girlie - dneska jsou Tadeáškovy 2 měsíce tak všechno nej :kytka:

utíká to,utíká…také gratuluji :huban: :palec: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
makakela píše:
Girlie - dneska jsou Tadeáškovy 2 měsíce tak všechno nej :kytka:

utíká to,utíká…také gratuluji :huban: :palec: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
36544
30.6.11 12:15

Tak mám zprávy od Lenky - jde jim všechno krásně, dva dny trpěla při kojení, ale bradavky se už zahojily, a Eliška už přibírá. Mlíka má na rozdávání. Malá je hodná, pořád se směje. Zítra jdou domů a moc se těší. Mám vás všechny pozdravovat a prý o víkendu písne, když to stihne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
30.6.11 12:27

MMMMM

MMMMM píše:
Lusisek píše:
padám doslova na hubu…bolí mě hlava…malého mám zase v náručí..a víš co řekl standy bratránek?Byl teda opilý,ale řekl,že je standa hubený(byl celý život) že ho mám podporovat,že ve mě nemá jistotu a když jsem mu řekla kdo bude mou oporou a podporou tak mi jeho bratránek řekl ať jdu jinam a ne k němu,že standa je vyčerpaný a že toho má dost 8-o a co já?Já asi mám nohy nahoře nebo co..na mě už nikdo nekouká,nechápe mě a nebere ohledy 8-o nevim co dělat :zed:

To je teda dost sobecké od tvého přítele :cert: :cert: :cert: ja to zažila podobně s mojí první holčičkou ani jednou ji nepřebalil ani jednou nenakrmil nepovozil v kocarku nepohlidal 5min.vlastne byl furt pryč a taky mi ještě stihl vynadat,že neí umyte nadobí(dnes mám našt.myčku) a že není navařeno nebo že není chleba na snídani,ale to že s kámošema sežrali noc předtím u krbu dva pecny to ho nezajímalo.
nebo že byla malá nemocná a kvuli ucpaneho nosíku jsem tyden nespala nebot chudaček nemohla spinkat jak měla ucpany nosanek.
to je tvoje prace nebo si to chceš vyměnit?
Víš co? Luci nenech se odbýt narmalně vem maleho vraž mu do ruky flašku z míkem nebo co davaš a řekni,,tady máš syna ,plíny jsou tam!!!dej mu najíst jinak tady bude plakat.Jsi jeho rodič stejne jako já!!!nezálelží kdo pracuje a kdo ne!!uvědom si laskavě, že pokud mi nepomužeš a ja nebudu odpočatá nebu schopna se starat o vás oba!!! nazdar" a odejdi se nekde vyspat vrat se za dve hodky za tři!! nech ho at si to zkusí pokud mas poblíž kámošku co ti poskytne azyl a gauč nebo mamku,babku…vyspi se a vrat sse domu malemu se nemuže nic stát bude přece se svým tátou.
A ten at si to zkusí.Nyní bych to tak udělala samozřejmě tenkrát mně to nenapadlo a cítila jsem se jako neschopná že nic nestíhám a tak…

nevidím na tom nic zlého ten chlap si musí uvědomit,že už ale nejsme v pravěku a že i ti chlapi už nejsou co bývali.A že nechceš aby dělal vše za tebe jen aby se zapojil jen si ton zkusil a kapinku ti pomohl.Pokud máš pocit že te nevyslechne napiš mu to :-) otevři mu oči rodiče jste oba dva a je jedno kdo domu nosí kasu nebo ne? jinak jako co pracuje tvuj muž??? to by mě zajímalo pac pochybuju že celou pracovní dobu promaká aniž by si nedal kafíčko nebo neprokecal hodinu s kolegy…A zeptej se ho a co když umřu???maly umře semnou???nebudeš schopny mu nachystat ani jídlo???nebo mu umýt zadek?
stalo se mi že jsem padla jak měla mala tři měs. do šílených horeček a to bylo fak bezva :evil: měla jsem mžitky před ocima vravorala k postýlce usínala pri kojení…byla mi zima ještě jsem nemela ridicák chodila denně 5km do samošky s kočarem a nikdo mi nepomohl.a ani on nekoupil ten posrany chleba :cert: :cert: ktery měl čas žrat jen on!!!protože ja jen uklizela po kamoších štucky kojila,uklizela,přebalovala,vařila,pekla,nakladala maso pro jeho 100kamošu a furt dookola.
Nní je to 5let a muj muž už má 35 a nejspíš dospěl čekáme druhé mimi a on se cítí provinile.
na mimi se moctesí a řekl že bude vše jinak že mi vše vynahradí tak jsem zvědavá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jinak hodně nervu a odpočin si štastná žena štastná máma a pokud budeš nervozní a unavená maly to cítí a bude taky nevrlý…at se ti daří a nebud blbá jak já a dupni si doma :cert: :cert: :cert: :kytka: :kytka: :mavam: :mavam:

jenže kdybych mu vrazila malého do ruky tak na mě ještě začne řvát..taky usínám při krmení až mi kolikrát spadne flaška na gauč a to mě zase probudí..zima..chodím ven s kočárkem a na sobě bundu v těchto vedrech..červený oči jako angorák,že na mě všichni koukaj jako na pako :nevim: …on ho přebalí…občas,ale opravdu občas uspí,ale nenakrmí a přitom je to nejlehčí práce …asi ještě není vyzrálý..dělá administrátora v kanclu a občas prý pomáhá skladníkům,aby práce byla rychleji hotová…jinak malej mi nespí přes den,ale v noci spí od půl osmé do půl čtvrté ráno,ale to nespim stejně,protože ho několikrát uspávám a je to dost práce s uklízením a tak…a nebo tady bývá náštěva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
30.6.11 12:41

Ahoj holky,koukám tady se rodí o 106 :palec: :palec: :palec: gratuluju všem co jsou zase o rok :pankac: a někdo ten měsíc starší :kytka: :hug:

HOLKY TO JSEM ZASE POBAVILA NA TÉMA LUCKA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

LUCKO SORRY ALE SEŠ FAKT MARNÁ !!!!!!!kolikrát jsme ti tady říkaly co máš udělat a stejně ti to nebylo dobrý…tak to pořád tady neřeš.chceš jen aby tě někdo litoval.ale prober se holka do reality!!!!on ti nikdy nebude oporou a nikdy ti tu pomocnou ruku nepodá!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
30.6.11 12:43

tikul děkujeme :hug: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
30.6.11 12:45
Monny89 píše:
Tak mám zprávy od Lenky - jde jim všechno krásně, dva dny trpěla při kojení, ale bradavky se už zahojily, a Eliška už přibírá. Mlíka má na rozdávání. Malá je hodná, pořád se směje. Zítra jdou domů a moc se těší. Mám vás všechny pozdravovat a prý o víkendu písne, když to stihne :-)

děkuji za info :palec: …to jsem moc rada,ze s emaji dobre a ze jdou zitra dom…tesims e na fotecku male Elinky :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
30.6.11 12:48
tikule píše:
Ahoj holky,koukám tady se rodí o 106 :palec: :palec: :palec: gratuluju všem co jsou zase o rok :pankac: a někdo ten měsíc starší :kytka: :hug:

HOLKY TO JSEM ZASE POBAVILA NA TÉMA LUCKA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

LUCKO SORRY ALE SEŠ FAKT MARNÁ !!!!!!!kolikrát jsme ti tady říkaly co máš udělat a stejně ti to nebylo dobrý…tak to pořád tady neřeš.chceš jen aby tě někdo litoval.ale prober se holka do reality!!!!on ti nikdy nebude oporou a nikdy ti tu pomocnou ruku nepodá!!!!

Ahojky Aničko :hug: :hug: :hug: jeee,to jsem rada,ze jsi se nam ozvala..jakpak se mate s Viktorkou?? noo,Lucka…vsak jsem ji to uz taky psala,ze jet o porad dokola. :nevim: :nevim: tam nema cenu vuubec radit uz :roll:

• Citovat
  • Upravit
1605
30.6.11 12:48
Janni.na88 píše:
Monny89 píše:
Tak mám zprávy od Lenky - jde jim všechno krásně, dva dny trpěla při kojení, ale bradavky se už zahojily, a Eliška už přibírá. Mlíka má na rozdávání. Malá je hodná, pořád se směje. Zítra jdou domů a moc se těší. Mám vás všechny pozdravovat a prý o víkendu písne, když to stihne :-)
děkuji za info :palec: …to jsem moc rada,ze s emaji dobre a ze jdou zitra dom…tesims e na fotecku male Elinky :dance: :dance:
:hug: :srdce:
leničce a elince moc moc GRATULUJU
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
30.6.11 12:49
Monny89 píše:
tikul děkujeme :hug: :lol:
:lol: :lol: :lol: NENÍ ZAČ :palec: :palec: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
30.6.11 12:53

Holky, mě přišel e-mail, že jsem se umístila na 7.místě a vyhrávám sadu přípravků péče o těhotné v hodnotě 500Kč dle vlastního výběru a látkovou hračku. 8-o :dance: :dance: :dance:
Kdo chce sadu přípravků pro těhotné???? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
30.6.11 12:53

NO JO HOLČICE MÁME SE DOBŘE :palec: za týden jedem na dovču na moravu tak se těším .tatka sice šílí z toho že budeme v chatce ale do se zvládne na jedničku :palec: :palec: :palec: se nějak furt bojí posera :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zrovna dneska jsme přišly na to,že ruka je k ničemu ale PALEC TEN NÁM MOC CHUTNÁ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí