Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1533
29.6.11 21:59

monny89

já jsem ti zkazila náladu? 8-o jiank vše nej..dneska mi to nemyslí..jak jsem nespala :zed: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
29.6.11 22:10

kubab

Děkujeme moc :-) :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
29.6.11 22:11

Nikil: Děkuji moc :-) :kytka: :hug: Také máte s Elen krásné fotečky :-) Už jsem koukala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
30.6.11 06:07
:mrgreen: :mrgreen: děkuji
MillaL píše:
Nikil: Děkuji moc :-) :kytka: :hug: Také máte s Elen krásné fotečky :-) Už jsem koukala :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
30.6.11 06:11

dobré ráno

jak pak jste se vyspinkali??????????já jsem zadělala na housk.knedlík :mrgreen: a mám připravené žehlení včera se mi nechtělo :mrgreen: vypadá venku počasí že bude krásně tak jsem moc ráda elen spinká :andel: kojení ve 2,5:20 dnes přijede ta návštěv moc se těším dlouho u nás nikdo nebyl skoro žádná návštěva :lol: tak jsem ráda..kupila jsem malému komplet třičko s tepláčky :lol: a kámošce víno a a kytku pokojovou :lol: má dnes svátek :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
30.6.11 07:24

Dobré ránko :mavam:
Tak noc byla klidná, Dádík se probudil ve 2 a pak až v 6, a teď zase spí.. :lol: Dneska má Kuba pohovory (lidi k němu na brigádu, začal sám podnikat) já jsem dopoledne sama doma, a pak jdeme ven, já si musím dojít na poštu vyzvednout ten inhalační dudlík konečně..... :mrgreen: A pak nevím… Ale jsem po včerejšku nějaká utahaná… Jo a byl sex :oops: ale jako hustý :lol: Jsem to čekala horší… Takže spokojenost… No a já jsem zase o rok starší.. takže vlastně o dva než Kuba.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
30.6.11 08:08
MillaL píše:
dnes venku

jéé,jak krásně spinká Anetka.. :palec: :palec: jinak kočárek krásnej Mill!

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
30.6.11 08:11
nikil píše:
jak pak jste se vyspinkali??????????já jsem zadělala na housk.knedlík :mrgreen: a mám připravené žehlení včera se mi nechtělo :mrgreen: vypadá venku počasí že bude krásně tak jsem moc ráda elen spinká :andel: kojení ve 2,5:20 dnes přijede ta návštěv moc se těším dlouho u nás nikdo nebyl skoro žádná návštěva :lol: tak jsem ráda..kupila jsem malému komplet třičko s tepláčky :lol: a kámošce víno a a kytku pokojovou :lol: má dnes svátek :lol: :dance:

i vám krásné ránko NIKI! :mavam: :kytka: no,já sjem se moc nevyspala…v noci jsme se stále budila na curnai..a rano od pul 6 knucela Majinka u dveri,pt slysela vstavat pantatu..jenze ten ty dvetre neotevrel,aby si ji vzal od nas,takze tady jknucela asi hodinu..no hruuza..a ja nemela silu vstat a pustit ji.jsem ted jak prejete aprnim valcem..no ,ale dam si kavu slabou,nasnidam se..a pak budu neco delat,mela bych vyzehlit..a musim k babi a dedovi nu..jinak si uziojte navstevu :wink:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
30.6.11 08:12

jinak všem osotatním přejin krásné dobré ránko !! :wink: :mavam: :kytka: holky,nevíte něco o Lendu?

• Citovat
  • Upravit
36544
30.6.11 08:13

Jani, já jsem s ní v kontaktu.. písnu jí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
30.6.11 08:27
Monny89 píše:

okik..děkuji :wink: podle mě už by měly jít maximálně zítra domů :think: nu,tak snad je vše ok a už budou moct jít dom holky :lol: pozdravuj ji. :wink:

• Citovat
  • Upravit
36544
30.6.11 08:50
Janni.na88 píše:
Monny89 píše:
okik..děkuji :wink: podle mě už by měly jít maximálně zítra domů :think: nu,tak snad je vše ok a už budou moct jít dom holky :lol: pozdravuj ji. :wink:

No, taky bych řekla, záleží na žloutence atd viď.. No, odesláno a doručeno, čekám na odpověď. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
30.6.11 09:16

Dobré ráno holky, hlavně ty o rok staršíííí :wink: :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
30.6.11 09:20

Ahoj holky, zdravím vás, no my jsme měli krásnou noc, malý spal do 5 hod. a ted vstáváme.

Už se dlouho neozvala Marbuli a i ostatní holčiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
30.6.11 09:22

Girlie - dneska jsou Tadeáškovy 2 měsíce tak všechno nej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...