Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Monny to ano, jen jsem tím chtěla říct, že se dá sehnat bydlení kolem 5000,–Kč měsíčně i v lokalitě jako je HK, takže pokud žena s dítětem není vázaná prací, dá se sehnat i levnější bydlení, sice ne kdesi v centru města, ale pro začátek… ![]()
Lusisek píše:
holky já vim,ale bojim se jí bydlet sama
Ale pochop, že někdy budeš muset začít.. Každý někdy někde začíná…
čím dřív odejdeš tím líp… budeš se cítit líp, nikdo tě nebude ponižovat… ![]()
miru29 píše:
Monny to ano, jen jsem tím chtěla říct, že se dá sehnat bydlení kolem 5000,–Kč měsíčně i v lokalitě jako je HK, takže pokud žena s dítětem není vázaná prací, dá se sehnat i levnější bydlení, sice ne kdesi v centru města, ale pro začátek…
Jasný, však my jí nabízíme levnější.. „pro začátek“ než si něco najde… a to jsme přímo v centru města ![]()
Monny89 píše:
jo, Moni, přišla mi Vlasta
jo mě taky a aj kosmetika calu dneska došla. Budeš situ vlastu předplácet??
Lusisek píše:
holky já vim,ale bojim se jí bydlet sama
Luci,u tebe je to proste kolotoč nu…uz se to tahne strasne dlouiho,…dokud se proste neodhodlas odejit,tak to bdue pora stejny!!!!!nereknu,kdybys byla sama a zkousela to „nejak vydrzet“..ale mas PAtricka..a jemu si myslim vuubec nepriosúeje bydlet v takovemhle prostredi..vsak enmusis prece odchazet hendka,prioste se seber,zajdi si an socialku a zjisti veskere moznosti…i dkybys mela jit do azylaku pro zacatek,tak to bdue lepsi,nez zit takhle preci..my te tady chapeme asnazime se ti pomoct..ale uz enkolik emsicu je to jen ve fazi slov..a prijde mi ze zbytecnych slov a rad..holka,musis se vzchopit a konecne zacit jednat
![]()
makakela píše:Monny89 píše:jo mě taky a aj kosmetika calu dneska došla. Budeš situ vlastu předplácet??
jo, Moni, přišla mi Vlasta
přemýšlela jsem nad tím.. možná i jo..
a ty? ![]()
Monny89 píše:Lusisek píše:Ale pochop, že někdy budeš muset začít.. Každý někdy někde začíná…
holky já vim,ale bojim se jí bydlet samačím dřív odejdeš tím líp… budeš se cítit líp, nikdo tě nebude ponižovat…
Monny89 píše:miru29 píše:Jasný, však my jí nabízíme levnější.. „pro začátek“ než si něco najde… a to jsme přímo v centru města
Monny to ano, jen jsem tím chtěla říct, že se dá sehnat bydlení kolem 5000,–Kč měsíčně i v lokalitě jako je HK, takže pokud žena s dítětem není vázaná prací, dá se sehnat i levnější bydlení, sice ne kdesi v centru města, ale pro začátek…
Jej, kdepak tam? Já bydlela vedle Brněnský, naproti Futuru
Ještě před 5-ti lety ![]()
miru29 píše:Monny89 píše:Jej, kdepak tam? Já bydlela vedle Brněnský, naproti Futurumiru29 píše:Jasný, však my jí nabízíme levnější.. „pro začátek“ než si něco najde… a to jsme přímo v centru města
Monny to ano, jen jsem tím chtěla říct, že se dá sehnat bydlení kolem 5000,–Kč měsíčně i v lokalitě jako je HK, takže pokud žena s dítětem není vázaná prací, dá se sehnat i levnější bydlení, sice ne kdesi v centru města, ale pro začátek…Ještě před 5-ti lety
Ulrichovo náměstí.. ![]()
jannicko
povez mi neco hezkeho-jak je tomasek velky?kolik vazi?jak se mate spolu?atd,a co nicky?vis neco?a xxx?
jenom dodavam ze nase ivuska-girlie byla ocenena cenou od administratoru
za brisko-takze ivusko gratulka
Monny89 píše:makakela píše:přemýšlela jsem nad tím.. možná i jo..Monny89 píše:jo mě taky a aj kosmetika calu dneska došla. Budeš situ vlastu předplácet??
jo, Moni, přišla mi Vlastaa ty?
já taky a možná jo, uvidím jakou nabídnou cenu
finduska píše:
jenom dodavam ze nase ivuska-girlie byla ocenena cenou od administratoru![]()
![]()
![]()
za brisko-takze ivusko gratulka
vyděla jsem včera, tak ji gratuluji. už tu dlouho neby girlie
Monny89 píše:miru29 píše:Ulrichovo náměstí..Monny89 píše:Jej, kdepak tam? Já bydlela vedle Brněnský, naproti Futurumiru29 píše:Jasný, však my jí nabízíme levnější.. „pro začátek“ než si něco najde… a to jsme přímo v centru města
Monny to ano, jen jsem tím chtěla říct, že se dá sehnat bydlení kolem 5000,–Kč měsíčně i v lokalitě jako je HK, takže pokud žena s dítětem není vázaná prací, dá se sehnat i levnější bydlení, sice ne kdesi v centru města, ale pro začátek…Ještě před 5-ti lety
Tak to máš dobrý, tam je to hezký, hlavně v zimě, jak to tam nasvítěj ![]()
Kubap,plne s tebou souhalsim…tohle same jsme uz spala Lucce pred nekolika mesici,kdyz byla jeste tehu…