Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Janni.na88 píše:Monny89 píše:krásnej chlapeček
a jedna postelová![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
děkuji Jani ![]()
Lusisek píše:
a je to tu..malej se probudil..brečím tu jako blázen,že už mi to nejde..už si nevím rady..sakryš copak dělám špatně?![]()
jsem špatná máma
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Luci,nejsi spatna mama,sji skvela mama!!! ale co s etyce Standy..vs jakej mam na nej anzor..vubec nevim co ti na to napsat..je to porad dokola.
mrzi me,ze to mas tak jak to mas nu..a ty uz si enheldas tedy byt ju?
Monny89 píše:
Luci, že nikoho nemáš? Od čeho tu jsem já???![]()
![]()
![]()
Chceš se tedy nějak domluvit, že by jsi šla k nám, nebo jak? Pokud můžem tak pomůžeme![]()
![]()
Vsak ja Monny take enchapu,ze se Standou jeste Luca je..uz v tehjotenstvi byl na ni zly..vzdyt s nim sakra nema zadnej zivot
![]()
Moni já vím…ale 4 000za pokoj je prý moc..ptala jsem se táty…
holky my spolu nejsme,ale jako otec by se měl taky starat a ne že ne jak on tvrdí
![]()
Janni.na88 píše:Monny89 píše:Vsak ja Monny take enchapu,ze se Standou jeste Luca je..uz v tehjotenstvi byl na ni zly..vzdyt s nim sakra nema zadnej zivot
Luci, že nikoho nemáš? Od čeho tu jsem já???![]()
![]()
![]()
Chceš se tedy nějak domluvit, že by jsi šla k nám, nebo jak? Pokud můžem tak pomůžeme![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Já vím, všechno vím.. ale prostě víc než pokoj v bytě nemůžeme nabídnout.. ![]()
Lusisek píše:
Moni já vím…ale 4 000za pokoj je prý moc..ptala jsem se táty…holky my spolu nejsme,ale jako otec by se měl taky starat a ne že ne jak on tvrdí![]()
Luci, říkala jsem ti to jak jsme se viděli, ať je nebo není partner, JE OTEC a má vyživovací povinnost 2 roky!!!! ![]()
Tak 3.500,–? ![]()
Lusisek píše:
Moni já vím…ale 4 000za pokoj je prý moc..ptala jsem se táty…holky my spolu nejsme,ale jako otec by se měl taky starat a ne že ne jak on tvrdí![]()
nic mi do toho sice neni..ale 4.000Kc za pokoj mi take prijde dost nu ![]()
Lusisek píše:
no to je jasna vec,ze se musi starat Luci..neni preci pravda,ze veskera pece okolo decka je jen na zensky.holka,okud to takhle pudje dal,taks e slozis
![]()
Janni.na88 píše:Lusisek píše:nic mi do toho sice neni..ale 4.000Kc za pokoj mi take prijde dost nu
Tak já nevím, mě to přijde adekvátní..
za osobu a půl..
s tím že samozřejmě společné veškeré zařízení bytu, včetně internetu ![]()
Monny89 píše:Janni.na88 píše:Tak já nevím, mě to přijde adekvátní..Lusisek píše:nic mi do toho sice neni..ale 4.000Kc za pokoj mi take prijde dost nu
za osobu a půl..
s tím že samozřejmě společné veškeré zařízení bytu, včetně internetu
tak ja nevim,jake tam mate vydaje ve vasem kraji..ale urcite tam jsou anjmy vyssi nez u nas,to je ajsnacka nu..ale tak dkyz si k tomu pripocitam energie k tem 4tis.Kc,tak to uz si muze rovnou najit lucka nejaou garsonku a byt sama preci..ale tak nevim nu,neni to moje vec,nebudu v tom rypat
kazpdoapdne at tak ci tak,tak by bylo urciote elpsi,kdyby Luca nebyla se standou v jendom byte a konecne udelal ten krok a odesla.. ![]()
jani..asi složím,ale jeho to nezajímá
…tu ruku co nemám namáhat-namáhám…
…prej tohle má dělat ženská,že prý za komoušů ženská byla doma s dětskem a chlap nosil peníze..jo,ale měla třeba svou maminu a nebo babičku co by jí pomohla,ale já jksem na vše sama!!!!! ![]()
Moni já u kamaráda platila za pokoj 1500kč a kamarádka dvojku s dětskem,ale ta bydlí v Kutné Hoře…je něco jiného bydlet sama-to není taková výdaj,ale s malým a aby nám stačilo 3 500 na měsíc? to dám jen za Patrika ![]()
nemá mi kdo pomoct s malým…i když se odstěhuju tak to vyjde nastejno..je jedno zda bydlím tady a jsem na vše sama a nebo jinde a taky na vše sama ![]()
Luci: je mi líto jak to u vás je, ale na druhou stranu pokud budeš s Patričkem sama, tak to budeš muset taky zvládnout
.
Já teda vím, o čem mluvíš, taky jsem měla Ondru totálního nespavce a manžela permanentně v práci, o víkendu unaveného, ale nějak jsme to zvládli. Musí se, rodiče máme oba dva mimo prahu, takže taky bez pomoci. Ale já jsem teda asi trochu jiná než vy, já prostě chápu i toho chlapa, že si potřebuje odpočinout po celém dni/týdnu práce, takže já jsem se i snažila mu to umožnit. V noci nevstával nikdy, přes den sám taky nevozil kočárek a krmení nepřipadalo v úvahu, protože jsem plně kojila.
Proč bys jako musela uklízet? běž si lehnout a nic víc neřeš. Lehni si s patričkem do postele a zkuste spát spolu, on to určitě přivítá mít mamku u sebe a ty si odpočineš.
Ty začátky jsou těžké, my jsme to taky těžce zvládali, docela jsme se i hádali, ona to je opravdu obrovská změna.
Držte se
.
Janni.na88 píše:Monny89 píše:tak ja nevim,jake tam mate vydaje ve vasem kraji..ale urcite tam jsou anjmy vyssi nez u nas,to je ajsnacka nu..ale tak dkyz si k tomu pripocitam energie k tem 4tis.Kc,tak to uz si muze rovnou najit lucka nejaou garsonku a byt sama preci..ale tak nevim nu,neni to moje vec,nebudu v tom rypatJanni.na88 píše:Tak já nevím, mě to přijde adekvátní..Lusisek píše:nic mi do toho sice neni..ale 4.000Kc za pokoj mi take prijde dost nu
za osobu a půl..
s tím že samozřejmě společné veškeré zařízení bytu, včetně internetu
kazpdoapdne at tak ci tak,tak by bylo urciote elpsi,kdyby Luca nebyla se standou v jendom byte a konecne udelal ten krok a odesla..
k tomu nejsou poplatky, to už je v tom!