Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Monny vše nejlepšíííí
Miruu je 3D mo si to užij je to nádherá je to moc velký zážitek
Kubap-no už se těším až bude od tebe tu zprávička že to máš též za sebou a mimísek bude venku
jj chutě
MILLU-dá vědět neboj
Makakel-Románek je už velký chlapák krásný
Holky musím se pochlubit měla jsme krásnou noc no je pravda že elen včera nic moc nespinkala přes den
ale v som večer padla do hajna spinkala až do 4:15
to se nám eště nestalo a zase usnula po kojení a vzbudila se V 7:15 a ted zas spinká
jen jsme měli v nocí vzrůšo začal z ničeho nic houkat monitor
okmžitě jsem vylítla z postele srdce až v krku
a elen v klídku si spinká ani to sní nehne…jen se hodně poposunula ke štruplím u postýlky je to naše cestovatelka
jinak řezy vynikající
![]()
miru29 píše:
Tak to budete mít celá rodinka krásný denMy si to takhle užili včera, ani nevím, jak nám to tak krásně vyšlo, ale bylo to bezva odpolko s úžo večerem
A jen tááák
Snad se to bude stávat častěji
Jo, to my si teď po porodu moc dopřávat nemůžeme.. je to už jiná zodpovědnost.. ale chybí mi ty večery ve dvou
ale neměnila bych ![]()
Nikil, děkuji ![]()
A z monitoru si nic nedělej, nám taky houká, už jsem to tu psala myslím.. když malej docestuje mimo podložku, nebo si jednou dlouze zívnul (byla jsem vzhůru tak jsem ho viděla) a ono to taky začalo houkat.. Jako ty monitory nemám ráda.. akorát to maminky zbytečně stresuje ![]()
Monny89 píše:
Nikil, děkuji
A z monitoru si nic nedělej, nám taky houká, už jsem to tu psala myslím.. když malej docestuje mimo podložku, nebo si jednou dlouze zívnul (byla jsem vzhůru tak jsem ho viděla) a ono to taky začalo houkat.. Jako ty monitory nemám ráda.. akorát to maminky zbytečně stresuje
Monny89 píše:miru29 píše:Jo, to my si teď po porodu moc dopřávat nemůžeme.. je to už jiná zodpovědnost.. ale chybí mi ty večery ve dvou
Tak to budete mít celá rodinka krásný denMy si to takhle užili včera, ani nevím, jak nám to tak krásně vyšlo, ale bylo to bezva odpolko s úžo večerem
A jen tááák
ale neměnila bych
nikil píše:
jj ták tak no já jsem radši když je tam monitor než aby bylo pozdě ..ale též si myslím že když ztratí malinko tlikot srdíčka tak se hnedky sepneš což je super ale na jednu stranu šokujícímimochodem hezké růže
Monny89 píše:
Nikil, děkuji
A z monitoru si nic nedělej, nám taky houká, už jsem to tu psala myslím.. když malej docestuje mimo podložku, nebo si jednou dlouze zívnul (byla jsem vzhůru tak jsem ho viděla) a ono to taky začalo houkat.. Jako ty monitory nemám ráda.. akorát to maminky zbytečně stresuje
Ale když si to vezmeš z druhé stránky, monitor mimču první pomoc nedá..
takže to akorát začne houkat.. a maminka začne šílet
čímž bude ve stresu a nedokáže pomoct… Nevím, mě se to nelíbí, nechtěla jsem ho, ale když jsme měli ty komplikace tak jsem ho raději pořídila..
a děkuji ![]()
elen se probouzí slyším v chůvičce tkž mažu nahoru nejspíš má hladíky v 7 si cucla málo hnedky zas usnula
jinak jsem se musela ráno převlékat celá mokrá od mlíká
plíny ,podprda a košile mokrá
nechutné no ale nenadělám nic tak zatím páá mějte se všecky krásně užojte soi hezký den páá odpoledne podám informace
taky vložím pár foteček ![]()
nikil píše:
Monny mě tedy nic nechybí ted teprve jsme štastná![]()
![]()
a žádná romantika nechybí aspon mě
Monny89 píše:miru29 píše:Jo, to my si teď po porodu moc dopřávat nemůžeme.. je to už jiná zodpovědnost.. ale chybí mi ty večery ve dvou
A jen tááák
ale neměnila bych
Však jasně, ale je to takové jiné. Taky jsem šťastná a neměnila bych.. ale je to prostě o něčem jiném.. uvědomuju si že už je tu někdo na mě závislý, že už nejsem ta svobodná holka, ale maminka co má na starosti miminko.. víš jak to myslím.. konečně mi dochází, že to co bylo, už nikdy nebude.. Je to ohromná změna.. (a já jen čekala, kdy si to uvědomím) ![]()
Nikil já se na 3D hlavně těším, protože manža viděl na UTZ mimčo jen asi ve 13.tt a pak už se mnou nikde nebyl
Tak to bude pro něj asi řádnější zážitek, ale potřebuju ho do toho už tak nějak víc dostat ![]()
Mony všechno nejlepší k dnešním narozeninám, hlavně zdravíčko s hodně sil a at mimčo roste a je zdravé.
A taky přeji všechno nej Davídkovi - je mu 1 měsíc
krásné ránko maminy
teda spíš dopoldne jak tak koukám-však ono už je 10hod
já jsme si dneska přispakla trochu nu
MONNY: vše nej nej k Tvým narozeninám !
![]()
Janni.na88 píše:Monny89 píše:
kytička od manžela k narozeninkám![]()
![]()
krásná !
děkuji, však mě taky hezky dojala
![]()