Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Monny89 píše:nikil píše:Ne, ještě ne, psala jsem že musím počkat, že bych to nezvládala.. měla jsem co dělat sama se sebou, jak mě bolela jizva a bříško, a jak jsem měla pozůstatky z narkózy, že jsem ztratila moc krve.. začnu po tom 6ti nedělí… už to mám všechno připravené…
ty si eště nezačala látkovat?já myslela že už látkuješ![]()
tkž jednorázovky jo?
a těším se
nikil píše:
jj chápu no já ze začátku po císaři se nemohla ani ohnout u přebalováku tkž týden jsem přebalovala na posteli a ted už ani nevím že jsem měla nákou operaci vše je krásné zahojené sem tam eště krvácím ale jinak vše v poho váha jde pořád dolů![]()
Monny89 píše:nikil píše:Ne, ještě ne, psala jsem že musím počkat, že bych to nezvládala.. měla jsem co dělat sama se sebou, jak mě bolela jizva a bříško, a jak jsem měla pozůstatky z narkózy, že jsem ztratila moc krve.. začnu po tom 6ti nedělí… už to mám všechno připravené…
tkž jednorázovky jo?
a těším se
To já jsem na posteli přebalovat nemohla, když máme jen matraci na zemi, byl to pro mě boj i tak
to já jsem přestala krvácet po 14dnech, a minulý týden jsem přestala už i špinit
Takže zítra může být sexík když už nešpiním.. jupíííí
(Kdybych špinila tak máme smůlu viď…) Takže jsem už vyčištěná a můžu zase „fungovat“ jako dřív ![]()
jdu konečně obědvat
pak eště vytřít hořejšek a prah utřít a pak konečně slibovaná sprška od rána
tak se všeci mějtě fajnově
![]()
Monny89 píše:nikil píše:To já jsem na posteli přebalovat nemohla, když máme jen matraci na zemi, byl to pro mě boj i tak
jj chápu no já ze začátku po císaři se nemohla ani ohnout u přebalováku tkž týden jsem přebalovala na posteli a ted už ani nevím že jsem měla nákou operaci vše je krásné zahojené sem tam eště krvácím ale jinak vše v poho váha jde pořád dolů![]()
tkž jednorázovky jo?
a těším se
to já jsem přestala krvácet po 14dnech, a minulý týden jsem přestala už i špinit
Takže zítra může být sexík když už nešpiním.. jupíííí
(Kdybych špinila tak máme smůlu viď…) Takže jsem už vyčištěná a můžu zase „fungovat“ jako dřív
Teda já peru 1× za 14 dní a malému dávám každý den čisté věci a když je pařák tak ho převlíkám i 2× denně - potí se.
Mony - super, me došlo for life dneska
mě také dneska došlo For Life ![]()
Nikil: já žínky z ikey nemám, tak dávám pliny i pres den.. také teče dost mlíka.. ale jsem za to moc ráda..
já přestala špinit teprve včera..
nikil: zítra na tebe a malou myslime, napis pak míry
my jdeme ve čtvrtek uř na KO v 6-ti nedělí, sice nám bude 6 nedel az v sobotu, ale co.. tak jsem taky zvedavá kolik má.. už je dost těžká a o dost větší
já mám velkou spotrebu látkovek, ikdyz nelátkujem.. davam si je do podprdy kvuli dost tekoucimu mliku… a mam mensi peacku, na 4,5 kg prádla, vetsinou byvaji na 6 kg
makakela píše:
Teda já peru 1× za 14 dní a malému dávám každý den čisté věci a když je pařák tak ho převlíkám i 2× denně - potí se.Mony - super, me došlo for life dneska
makakela píše:
Teda já peru 1× za 14 dní a malému dávám každý den čisté věci a když je pařák tak ho převlíkám i 2× denně - potí se.Mony - super, me došlo for life dneska
taky pereš jako já…
Já nevím, ale prát 2 pračky denně je moc… i pro 4 dospělé osoby a jedno mimčo.. ![]()
Když jsme bydleli u tchánovců, tak jsme prali jednou týdně dvě pračky a to jsme byli my dva s manželem, tchánovci, manželova sestra, a tchýně máma
Takže 6 lidí… a dvě pračky týdně stačili bohatě ![]()
ahoooj holky jak se máte? Já ted nějak nestihám,tak jsem tu jen na skok.Včera jsme byli poprvé venku,tak se Vašíkovi mooc líbilo v kočárku.A byla tady doktorka a vážila Vašíka tak jsme přibrali během víkendu ..když nás v pátek propoštěli tak jsme měli 3090g a včera jsme měli 3200g
krásně se mi rozjelo mlíčko,,prsa mám tak nalitá,že mě to úplně bolí a nemůžu spát na boku.malej to ze mě všechno nevytahá,všude mu to teče.asi budu muset odstříkávat.Hlavně že jsme kupovali Nutrilon 1 jak jsme jeli z porodnice..a ted už ho nepotřebuji.Dávala jsem mu příkrm asi jen 4× 20 ze stříkačky.Ale jsem ráda že jsem se rozkojila. ![]()
monny-my jsme taky jeli nutros ale od 6tydnu muzeme sunar-protoze nejsmealergicky,a nic jinyho.v nemocnici-doslova slova doktorky:driv byl jenom sunar a zadnej vyber-trak jakypak copak-prejdete na nej-stejne je nejlepsi-i kdyz levnej
Monny89 píše:makakela píše:taky pereš jako já…
Teda já peru 1× za 14 dní a malému dávám každý den čisté věci a když je pařák tak ho převlíkám i 2× denně - potí se.Mony - super, me došlo for life dneskaJá nevím, ale prát 2 pračky denně je moc… i pro 4 dospělé osoby a jedno mimčo..
Když jsme bydleli u tchánovců, tak jsme prali jednou týdně dvě pračky a to jsme byli my dva s manželem, tchánovci, manželova sestra, a tchýně mámaTakže 6 lidí… a dvě pračky týdně stačili bohatě
No mamka pere pere 1× týdně a to tam bydlí 6 osob. Ale tak každý to má jak mu to pasuje
finduska píše:
monny-my jsme taky jeli nutros ale od 6tydnu muzeme sunar-protoze nejsmealergicky,a nic jinyho.v nemocnici-doslova slova doktorky:driv byl jenom sunar a zadnej vyber-trak jakypak copak-prejdete na nej-stejne je nejlepsi-i kdyz levnej
Find - včera jsem malému zkoušela sunar - je to hnus teda mě to nechutná jak jsem koštovala. Ale malej to nechtěl a vyblil, dneska jsem to zkusila znovu a flašku vyžahl celou tak tedkom se už probudil tak jdu zkusit znovu sunar
finduska píše:
Já právě Sunar nechci, už kvůli tomu že mi to všichni rozmlouvají.. Dokud nám vyhovuje Nutrilon, budeme mít Nutrilon.. Popřípadě zkusím tu Bebu ![]()