Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8022
28.6.11 20:46

Nikil - držím palečky na KO a pak písni jak jste dopadly.

Moooooooooc gratuluji Lend a přeji jen a jen hodně zdravíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
28.6.11 20:47
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
28.6.11 21:15

přidána lend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
28.6.11 21:16
Ten je nádherný :-) Sluníčko malý :-)
Tabulka: :palec: :palec: :palec: :palec: :potlesk:
makakela píše: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
28.6.11 21:17

Nikil: čekám na zítřejší zprávičky :-)

Monny: krásný večer :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
28.6.11 21:21
MillaL píše:
Ten je nádherný :-) Sluníčko malý :-)
Tabulka: :palec: :palec: :palec: :palec: :potlesk:
makakela píše: :srdce:

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
29.6.11 06:57

Ahoj holky,
tak nejdříve posílám velikáááánskou gratulaci Lence a Elišce, ať jste holky co nejdříve doma a Elišce přeju hodně zdraví :kytka: .
Tak to vypadá, že jsem asi na řadě, že :roll: :mrgreen: . Neeee, že mě někdo bude předbíhat :pocitac: :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
29.6.11 07:05

Info ze včerejší kontroly:

• všechno v pohodě, doktorce jsem říkala o tom pravidelném tvrdnutí večer a přes den a i na monitoru je opravdu naprosto krásně zřetelné, že máme kontrakce (okolo 60)po 7 minutách :roll: , ale že by mi to k něčemu bylo se říct nedá :mrgreen: . V pátek mám poradnu u toho přimáře, docela jsem si říkala, že bych jim nejraději vypálila rybník a porodila než k němu půjdu :mrgreen: , ale asi to na to fakt nevypadá. No čím víc se mi to blíží, tím víc se bojím verdiktu, protože já strašně moc toho císaře nechci :oops: . Ale co, hlavně že bude Barunka zdravá.

Monny: všechno nej :kytka:
Barunko: holky jsou parádnice :palec: .
Nikil: ty mi pravidelně děláš chutě :jazyk: .

Ostatní holky moc zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
29.6.11 07:08

Find, Makak: Ondra má taky od 16 měsíců sunar. Já ho teda nepiju ani nejím, ale manža se pokaždý třese aby něco nechal a dojíždí to :mrgreen: .

Jo a ještě s tím praním - peru 2 pračky minimálně obden a to mám pračku na 6 kg. Za prvé Ondra praní miluje a za další je čuňátko, co se musí často převlékat a pokaždé se to tady tak nějak nahledá, že se prát dá, takže se přidávám do klubu :pankac: . Jo a žehlení už zase tolik neřeším, jen se musí žehlit manželovi košila do práce, ale ostatní žehlím jen dle potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
29.6.11 07:18

Kubap, ono císař je těžká operace, ale ve finále je lepší v tom, že máš neporušenej spodek :-P
A díky za přáníčko :huban: :huban:

Jinak dobré ránko, já se jdu ještě válet do postele, dítě mi nespí :roll: :mrgreen: To bude krásně proválený narozeninový den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
29.6.11 07:38

Dobré ráno holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
29.6.11 07:41

ahojky Miru :mavam:
Jakpak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
29.6.11 07:47

Ahojik Monny :mavam: Je fajn, jsem zvědavá na dnešní vedra :) Včera jsem byla na kontrole, mimís je OK, prý mu asi nic nechybí :) Takže teď jsem natěšená 9.7. na 3D ultrazvuk, snad nám už s jistotou řeknou pohlaví :srdce:

No, vy si koukám s Dádikem pěkně lebedíte :palec:
Tak všecičko nejlepčejšejší k narozeninám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
29.6.11 07:55

Miru, jo vám pořád nechce ukázat co si tam schovává ju? :mrgreen: Jééé, taky bych šla na ultrazvuk, ale teď by tam toho moc vidět nebylo.. :think: :think:
A děkuji :hug: :huban: :huban: No, my máme dneska leháro… manžel je ve městě a dělá pohovory (on nabírá lidi k sobě na brigádu) a já jsem s prckem doma.. ale odpolko jdeme ven a možná i někam na véču :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
29.6.11 08:00

Tak to budete mít celá rodinka krásný den :palec: My si to takhle užili včera, ani nevím, jak nám to tak krásně vyšlo, ale bylo to bezva odpolko s úžo večerem :) A jen tááák :palec: Snad se to bude stávat častěji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí