Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Eliška se narodila v pondělí 27.6. v 11:02. V neděli jeli ráno ve 4 do porodnice, otevřená už na 3cm, měla prý krásný porod. Eliška je zdravá, měří 50cm a váží 3250g. Je moc hodná, pořád se mazlí a spinká. Mám Vás všechny pozdravovat. Hned jak bude doma, tak se ozve.
Takže Leni gratulace obrovská
![]()
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee-gratulkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Monny89 píše:
tak jsme doma…![]()
Já jsem dostala od manžílka dáreček za porod a k zítřejším narozeninám… A Dádík dostal zase k zítřejším měsíčninám
Později vložím foto, teď nestíhám![]()
![]()
jééééééééééééééééé,to sjem ráda,že je už to má Leni za sbeou,moooooc gratuluji!!!
![]()
a ještě jsem dostala vínečko a bonboniéru.. to fotit nemusím
A Dádík dostal bodýčko medvídka Pů, to jsem ještě nevyfotila.. jsem líná..
Teď si jdeme připít a pak mi dávaj filmík na Nově, takže bude romantische večer
![]()
Monny89 píše:
a ještě jsem dostala vínečko a bonboniéru.. to fotit nemusímA Dádík dostal bodýčko medvídka Pů, to jsem ještě nevyfotila.. jsem líná..
Teď si jdeme připít a pak mi dávaj filmík na Nově, takže bude romantische večer![]()
mám taky pračku jen na 4,5 kg
děkuji hnedky zítra podám informace odpoledne jedem ![]()
mám velkou radost že Lend to má za sebou a bez komplikací
mi byli celé odpoledne an té oslavě vrátili jsme se na osmou
rychle vykoupat napapat a spinkat elen je po dnešku celá stahaná moc toho nenaspala nejspíš horko na ní působilo…no já jdu dělat banánové řezy
at nemusím zítra je dělat zítra mám pořádnou honku
budu douklízet co jsem dnes nestihla ve čvrtek přijede kámoška na celý den s 5 měsíčním chlapečkem moc se na ně těším
ta já jdu přeji všem krásnou dobrou noc ![]()