Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
miru29 píše:
Ahojik MonnyJe fajn, jsem zvědavá na dnešní vedra
Včera jsem byla na kontrole, mimís je OK, prý mu asi nic nechybí
Takže teď jsem natěšená 9.7. na 3D ultrazvuk, snad nám už s jistotou řeknou pohlaví
No, vy si koukám s Dádikem pěkně lebedíte
Tak všecičko nejlepčejšejší k narozeninám
jeee,tka to gratulka ke kontrole !
![]()
nikil píše:
Monny vše nejlepšíííí![]()
![]()
![]()
Miruu je 3D mo si to užij je to nádherá je to moc velký zážitek
![]()
Kubap-no už se těším až bude od tebe tu zprávička že to máš též za sebou a mimísek bude venku
jj chutě
![]()
![]()
![]()
![]()
MILLU-dá vědět neboj
Makakel-Románek je už velký chlapák krásný
Holky musím se pochlubit měla jsme krásnou noc no je pravda že elen včera nic moc nespinkala přes den
ale v som večer padla do hajna spinkala až do 4:15
to se nám eště nestalo a zase usnula po kojení a vzbudila se V 7:15 a ted zas spinká
jen jsme měli v nocí vzrůšo začal z ničeho nic houkat monitor
okmžitě jsem vylítla z postele srdce až v krku
a elen v klídku si spinká ani to sní nehne…jen se hodně poposunula ke štruplím u postýlky je to naše cestovatelka
![]()
jinak řezy vynikající
![]()
Ahojky Niki!!!gratulka ke klidne noci !
a s tim monitorem-nu,verim,ze te to vylekalo,ale lepsi ze zahoukal,nez aby nedejboze ejdnou nezahoukal ,kdyz by to bylo potreba… ![]()
Janni.na88 píše:miru29 píše:jeee,tka to gratulka ke kontrole !
Takže teď jsem natěšená 9.7. na 3D ultrazvuk, snad nám už s jistotou řeknou pohlaví
Tak všecičko nejlepčejšejší k narozeninám![]()
![]()
Děkujiii ![]()
No a jak je ti? Brý? ![]()
miru29 píše:Janni.na88 píše:Děkujiiimiru29 píše:jeee,tka to gratulka ke kontrole !
Tak všecičko nejlepčejšejší k narozeninám![]()
![]()
No a jak je ti? Brý?
jj,je mi fajne,kuju za optani Miru
sice jsem takova lenoseci..coz byt enmuzu,dkyz mam ted tolika prace se stehoavnim a tak..ale coz nu,na jednu stranu mama alespon co delat,kdyz uz jsem doma
dneska mam ale v palnu relax na zahradce..takze se chystam za chvili s ejit slunit na zahradku chvili…ale jen chvili,aby to slun ko mimisovi neuskodilo..a pak se antahnu k telce ..no,proste odpocivat bduu
a copak ty ,jaks e mas?tak kontrolka v proadku ,takze ted uz se tesis jen na ten 3D vid? je to krasny zazitek,bude se vam to moc libit!
Ahoj holky,
jak se máte?U mě nic moc.dneska je to tři dny cojsme vůbec nespala.Malej mi nechce vůbec spát..má červené očí,že by spal,ale usne max.na deset min.a hned se vzbudí a pláče…takže já nedělám nic jiného než,že uspávám PAtrika..Standa mi nepomáhá…vždy jsem od pěti od rna vzhůru-napsala jsem za tři dny 5 hodin a to beze srandy a doslova!!!!Standa prohlásil"co by jsi dělala,kdyby si byla samoživitelka?Ve starověku také ženské byli na děti sami a chlapi jim nepomáhali.Od čeho jsi na mateřské?To je tvoje povinnost starat se o malého,moje povinnost to není,moje povinnost je chodit do práce.Moje dobrá vůle,že ti pomůžu, (přebalit ho)
..milé rád si to s tebou vyměním,já se v práci nezastavím" A když od něho potřebuju a slušně ho poprosím zda by ho neuspal,protože jsem ještě za celý den nejedla,tak mi řekne,že ráno stává do práce a že se potřebuje vyspat,aby neudělal průser v práci,ale že já jsem tři dny nespala ho nezajímá..prej ať si to dělám jak chci
jsem zoufalá holky a vyčerpaná..padám na hubu,obrovské kruhy pod očima,bílá jako stěna,blbě z hladu a nic jiného nedělám než,že se dopuju kafem (nerozpustným) jinak piju rozpustné,energiťákem shockem,ale ty vypiju třeba dva za den..už jsem proti kofeinu imunní a pořád jsem unavená…ne a ne usnout malej…teď jsem ho uspala v ruce a je to 15min.co spí tak to nechci zakřiknout
…a když jsem byla min.týden s rukou u doktora tak než jsem šla,tak jsem ho poprosila zda by ho nejen,že pohlídal,ale dokonce by měl už jíst a jestli by mu nedal najíst..on mi řekl,že mu nedá najíst a ať mu dám já..ptala jsem se ho proč a on mi řekl,že mu prostě nedá najíst a basta..řekla jsem mu,že,ale potřebuju jed k tomu doktorovi a on mi na to Standa řekl,že mám ještě času dost (bylo 7:38hod) a že ať ho nakrmim a že on ho pak uspí.
nechápala jsem…a včera to samé..včera přišel z práce a že se půjde k babičce jeho…tak já teda s myšlenkou,že když jsem teda dva dny nespala tak,že mě bude chápat a dá mu napapat,prorože pak usne v kočárku a má to bez práce…stihla jsem si dojít jen na wc a ohřát mu jídlo a jak jsem myslela,že mu dá jíst tak jsem se u Standy zastavila a chtěla dát flašku a standa"Tak se támhle posaď"
..koukla jsem na něho a on udiveně řekl „Co je?“
tak jsem opět sedla na gauč,vzala malého a nakrmila a s kočárkem jsem šla také já.
…jsem unavená…jak by jste to řešily vy s tim spánkem,když si nejde jít lehnout?Teď i když malej spí jít spát nemohu,prootže potřebuju uklidit a přijde Standy brácha co u nás spí a bude tu dělat hluk takže malej opět bude vzhůru..jinak holky omlouvám se za román..nemám tady nikoho na svěření..nemám praktocky nikoho
nikdo mě nechápe
![]()
a je to tu..malej se probudil..brečím tu jako blázen,že už mi to nejde..už si nevím rady..sakryš copak dělám špatně?
jsem špatná máma
![]()
Jani super, teď jsem doklidila, pověsila prádlo a házím dneska taky relax ![]()
Lusi tak to je peklo…To máš doma super oporu teda..
To bych nevydržela a asi bych to snad i řešila násilím…nebo odjezdem k našim. Tohle je jako moooooc…Se složíš tyjo..
miru29 píše:
Jani super, teď jsem doklidila, pověsila prádlo a házím dneska taky relax
Lusi tak to je peklo…To máš doma super oporu teda..To bych nevydržela a asi bych to snad i řešila násilím…nebo odjezdem k našim. Tohle je jako moooooc…Se složíš tyjo..
já k rodičům jed nemohu-táta se přestěhoval do nového bytu a není tam místo a máma bydlí ve starém bytě u přítele kde se chodí v botech všude a je vážně nemocná
..oba bydlí odemně 60km v Kutné Hoře
![]()
padám doslova na hubu…bolí mě hlava…malého mám zase v náručí..a víš co řekl standy bratránek?Byl teda opilý,ale řekl,že je standa hubený(byl celý život) že ho mám podporovat,že ve mě nemá jistotu a když jsem mu řekla kdo bude mou oporou a podporou tak mi jeho bratránek řekl ať jdu jinam a ne k němu,že standa je vyčerpaný a že toho má dost
a co já?Já asi mám nohy nahoře nebo co..na mě už nikdo nekouká,nechápe mě a nebere ohledy
nevim co dělat ![]()
Luci, že nikoho nemáš? Od čeho tu jsem já???
![]()
Chceš se tedy nějak domluvit, že by jsi šla k nám, nebo jak? Pokud můžem tak pomůžeme
![]()
ahojda Kubap !!jsme rada,ze je u vas vse ok…a v patek budu drzet palecky,aby verdikt neznel an cisare.