Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janni.na88
29.6.11 10:22
kubap píše:
Info ze včerejší kontroly:
  • všechno v pohodě, doktorce jsem říkala o tom pravidelném tvrdnutí večer a přes den a i na monitoru je opravdu naprosto krásně zřetelné, že máme kontrakce (okolo 60)po 7 minutách :roll: , ale že by mi to k něčemu bylo se říct nedá :mrgreen: . V pátek mám poradnu u toho přimáře, docela jsem si říkala, že bych jim nejraději vypálila rybník a porodila než k němu půjdu :mrgreen: , ale asi to na to fakt nevypadá. No čím víc se mi to blíží, tím víc se bojím verdiktu, protože já strašně moc toho císaře nechci :oops: . Ale co, hlavně že bude Barunka zdravá.

Monny: všechno nej :kytka:
Barunko: holky jsou parádnice :palec: .
Nikil: ty mi pravidelně děláš chutě :jazyk: .

Ostatní holky moc zdravím :mavam:

ahojda Kubap !!jsme rada,ze je u vas vse ok…a v patek budu drzet palecky,aby verdikt neznel an cisare. :palec: :palec: :hug: :hug: :wink:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
29.6.11 10:23
miru29 píše:
Dobré ráno holky :kytka:

ahoooooj Miru !!! :mavam: :mavam: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
29.6.11 10:23
miru29 píše:
Ahojik Monny :mavam: Je fajn, jsem zvědavá na dnešní vedra :) Včera jsem byla na kontrole, mimís je OK, prý mu asi nic nechybí :) Takže teď jsem natěšená 9.7. na 3D ultrazvuk, snad nám už s jistotou řeknou pohlaví :srdce:No, vy si koukám s Dádikem pěkně lebedíte :palec:
Tak všecičko nejlepčejšejší k narozeninám :kytka:

jeee,tka to gratulka ke kontrole ! :palec: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
29.6.11 10:25
nikil píše:
Monny vše nejlepšíííí :kytka: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Miruu je 3D mo si to užij je to nádherá je to moc velký zážitek :palec: :palec: Kubap-no už se těším až bude od tebe tu zprávička že to máš též za sebou a mimísek bude venku :mrgreen: jj chutě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:MILLU-dá vědět neboj :hug: Makakel-Románek je už velký chlapák krásný :hug: Holky musím se pochlubit měla jsme krásnou noc no je pravda že elen včera nic moc nespinkala přes den :roll: ale v som večer padla do hajna spinkala až do 4:15 8-o to se nám eště nestalo a zase usnula po kojení a vzbudila se V 7:15 a ted zas spinká :andel: jen jsme měli v nocí vzrůšo začal z ničeho nic houkat monitor 8-o okmžitě jsem vylítla z postele srdce až v krku :-( a elen v klídku si spinká ani to sní nehne…jen se hodně poposunula ke štruplím u postýlky je to naše cestovatelka :mrgreen: :mrgreen: jinak řezy vynikající :mrgreen: :mrgreen:

Ahojky Niki!!!gratulka ke klidne noci ! :potlesk: :palec: a s tim monitorem-nu,verim,ze te to vylekalo,ale lepsi ze zahoukal,nez aby nedejboze ejdnou nezahoukal ,kdyz by to bylo potreba… :think:

• Citovat
  • Upravit
18584
29.6.11 10:27
Janni.na88 píše:
miru29 píše:
Ahojik Monny :mavam: Je fajn, jsem zvědavá na dnešní vedra :) Včera jsem byla na kontrole, mimís je OK, prý mu asi nic nechybí :) Takže teď jsem natěšená 9.7. na 3D ultrazvuk, snad nám už s jistotou řeknou pohlaví :srdce:No, vy si koukám s Dádikem pěkně lebedíte :palec:

Děkujiii :)
No a jak je ti? Brý? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
29.6.11 10:31
miru29 píše:
Janni.na88 píše:
miru29 píše:
Děkujiii :)
No a jak je ti? Brý? :-)

jj,je mi fajne,kuju za optani Miru :wink: sice jsem takova lenoseci..coz byt enmuzu,dkyz mam ted tolika prace se stehoavnim a tak..ale coz nu,na jednu stranu mama alespon co delat,kdyz uz jsem doma :lol: dneska mam ale v palnu relax na zahradce..takze se chystam za chvili s ejit slunit na zahradku chvili…ale jen chvili,aby to slun ko mimisovi neuskodilo..a pak se antahnu k telce ..no,proste odpocivat bduu :mrgreen: a copak ty ,jaks e mas?tak kontrolka v proadku ,takze ted uz se tesis jen na ten 3D vid? je to krasny zazitek,bude se vam to moc libit!

• Citovat
  • Upravit
36544
29.6.11 10:37

tak holky.. dnešní měsíčniny malýho…

úsměv :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
29.6.11 10:38

a jedna postelová :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
29.6.11 10:39

Ahoj holky,
jak se máte?U mě nic moc.dneska je to tři dny cojsme vůbec nespala.Malej mi nechce vůbec spát..má červené očí,že by spal,ale usne max.na deset min.a hned se vzbudí a pláče…takže já nedělám nic jiného než,že uspávám PAtrika..Standa mi nepomáhá…vždy jsem od pěti od rna vzhůru-napsala jsem za tři dny 5 hodin a to beze srandy a doslova!!!!Standa prohlásil"co by jsi dělala,kdyby si byla samoživitelka?Ve starověku také ženské byli na děti sami a chlapi jim nepomáhali.Od čeho jsi na mateřské?To je tvoje povinnost starat se o malého,moje povinnost to není,moje povinnost je chodit do práce.Moje dobrá vůle,že ti pomůžu, (přebalit ho) :cry: ..milé rád si to s tebou vyměním,já se v práci nezastavím" A když od něho potřebuju a slušně ho poprosím zda by ho neuspal,protože jsem ještě za celý den nejedla,tak mi řekne,že ráno stává do práce a že se potřebuje vyspat,aby neudělal průser v práci,ale že já jsem tři dny nespala ho nezajímá..prej ať si to dělám jak chci :cry: jsem zoufalá holky a vyčerpaná..padám na hubu,obrovské kruhy pod očima,bílá jako stěna,blbě z hladu a nic jiného nedělám než,že se dopuju kafem (nerozpustným) jinak piju rozpustné,energiťákem shockem,ale ty vypiju třeba dva za den..už jsem proti kofeinu imunní a pořád jsem unavená…ne a ne usnout malej…teď jsem ho uspala v ruce a je to 15min.co spí tak to nechci zakřiknout :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: …a když jsem byla min.týden s rukou u doktora tak než jsem šla,tak jsem ho poprosila zda by ho nejen,že pohlídal,ale dokonce by měl už jíst a jestli by mu nedal najíst..on mi řekl,že mu nedá najíst a ať mu dám já..ptala jsem se ho proč a on mi řekl,že mu prostě nedá najíst a basta..řekla jsem mu,že,ale potřebuju jed k tomu doktorovi a on mi na to Standa řekl,že mám ještě času dost (bylo 7:38hod) a že ať ho nakrmim a že on ho pak uspí. 8-o nechápala jsem…a včera to samé..včera přišel z práce a že se půjde k babičce jeho…tak já teda s myšlenkou,že když jsem teda dva dny nespala tak,že mě bude chápat a dá mu napapat,prorože pak usne v kočárku a má to bez práce…stihla jsem si dojít jen na wc a ohřát mu jídlo a jak jsem myslela,že mu dá jíst tak jsem se u Standy zastavila a chtěla dát flašku a standa"Tak se támhle posaď" 8-o ..koukla jsem na něho a on udiveně řekl „Co je?“ :zed: tak jsem opět sedla na gauč,vzala malého a nakrmila a s kočárkem jsem šla také já. :-? …jsem unavená…jak by jste to řešily vy s tim spánkem,když si nejde jít lehnout?Teď i když malej spí jít spát nemohu,prootže potřebuju uklidit a přijde Standy brácha co u nás spí a bude tu dělat hluk takže malej opět bude vzhůru..jinak holky omlouvám se za román..nemám tady nikoho na svěření..nemám praktocky nikoho :cry: nikdo mě nechápe :zed: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
29.6.11 10:44

a je to tu..malej se probudil..brečím tu jako blázen,že už mi to nejde..už si nevím rady..sakryš copak dělám špatně? :zed: :cry: jsem špatná máma :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
29.6.11 10:47

Jani super, teď jsem doklidila, pověsila prádlo a házím dneska taky relax :palec:
Lusi tak to je peklo…To máš doma super oporu teda.. :zed: To bych nevydržela a asi bych to snad i řešila násilím…nebo odjezdem k našim. Tohle je jako moooooc…Se složíš tyjo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
29.6.11 10:51

miru

miru29 píše:
Jani super, teď jsem doklidila, pověsila prádlo a házím dneska taky relax :palec:
Lusi tak to je peklo…To máš doma super oporu teda.. :zed: To bych nevydržela a asi bych to snad i řešila násilím…nebo odjezdem k našim. Tohle je jako moooooc…Se složíš tyjo..

já k rodičům jed nemohu-táta se přestěhoval do nového bytu a není tam místo a máma bydlí ve starém bytě u přítele kde se chodí v botech všude a je vážně nemocná :cry: ..oba bydlí odemně 60km v Kutné Hoře :zed: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
29.6.11 10:55

padám doslova na hubu…bolí mě hlava…malého mám zase v náručí..a víš co řekl standy bratránek?Byl teda opilý,ale řekl,že je standa hubený(byl celý život) že ho mám podporovat,že ve mě nemá jistotu a když jsem mu řekla kdo bude mou oporou a podporou tak mi jeho bratránek řekl ať jdu jinam a ne k němu,že standa je vyčerpaný a že toho má dost 8-o a co já?Já asi mám nohy nahoře nebo co..na mě už nikdo nekouká,nechápe mě a nebere ohledy 8-o nevim co dělat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
29.6.11 10:59
Monny89 píše:
a jedna postelová :mrgreen: :mrgreen:

krásnej chlapeček :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
36544
29.6.11 10:59

Luci, že nikoho nemáš? Od čeho tu jsem já??? :cert: :hug: :hug: :hug:
Chceš se tedy nějak domluvit, že by jsi šla k nám, nebo jak? Pokud můžem tak pomůžeme :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí