Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
29.6.11 11:32

Luci, tak to nevím, jako my tu máme i poplatky a internet, a jenom by jsi spotřebovala měsíčně cca 1.500,– :nevim: Se mrkni na net, jak se pohybuje spolubydlení v Hradci :nevim: Jako jinak bysme na tom prodělali jako už jednou, že nám dodnes visí cca 15tisíc :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
29.6.11 11:33
Jo tak to je přesně tak. Spíš se zkus povznést nad to, že se máš ještě starat o chlapa, když on taky nefunguje a mysli víc na sebe a snaž se odpočívat kdykoliv se ti naskytne chvilička.
Lusisek píše:
nemá mi kdo pomoct s malým…i když se odstěhuju tak to vyjde nastejno..je jedno zda bydlím tady a jsem na vše sama a nebo jinde a taky na vše sama :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
29.6.11 11:34

kubab

kubap píše:
Luci: je mi líto jak to u vás je, ale na druhou stranu pokud budeš s Patričkem sama, tak to budeš muset taky zvládnout :nevim: .
Já teda vím, o čem mluvíš, taky jsem měla Ondru totálního nespavce a manžela permanentně v práci, o víkendu unaveného, ale nějak jsme to zvládli. Musí se, rodiče máme oba dva mimo prahu, takže taky bez pomoci. Ale já jsem teda asi trochu jiná než vy, já prostě chápu i toho chlapa, že si potřebuje odpočinout po celém dni/týdnu práce, takže já jsem se i snažila mu to umožnit. V noci nevstával nikdy, přes den sám taky nevozil kočárek a krmení nepřipadalo v úvahu, protože jsem plně kojila.
Proč bys jako musela uklízet? běž si lehnout a nic víc neřeš. Lehni si s patričkem do postele a zkuste spát spolu, on to určitě přivítá mít mamku u sebe a ty si odpočineš.
Ty začátky jsou těžké, my jsme to taky těžce zvládali, docela jsme se i hádali, ona to je opravdu obrovská změna.
Držte se :hug: .

já teda chlapi nechápu jako ty..standa si potřebuje odpočinout jo?V noci nestává a přes den se nestará o malého a dělá práci,že sedí na prdeli u počítače..strašná práce :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
29.6.11 11:34

Luci, pokud to máš tak, jak si myslím, tak nemá cenu zůstávat…akorát se trápíš ještě s ním.. :-(
A něco si najít, co zkusit prozatím nějaký ten dům pro matky? Tam by ti jistě i poradili, jak s bydlením a plus jistě nějaké soc.dávky, aby ses mohla postavit na vlastní nohy :nevim: Musíš to mít strašně těžký, ale zvládneš to, jen to prostě řeš.
Zase bude fajn, uvidíš. Ale potřebuješ si nutně odpočinout.
Asi bych na tvém místě i okamžitě zažádala o výživné, nevím, jak toto máte, jste-li svoji nebo ne atd.

Jako chápu, že třeba i můj manža si bude chtít odpočinout - pracuje manuálně - ale kdybych dva dny nespala, vím, že by vzal mimčo ven a nechal by mě si odpočnout…i kdyby si měl zajít jen na zahrádku někam s kámošem na kafe…

Příspěvek upraven 29.06.11 v 11:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
29.6.11 11:37
To je vidět, proto to tak strašně řešíš, ale na druhou stranu to slovně řešíš už strašně dlouho a změna??? žádná, spíš je to dle toho co píšeš horší, tak nevím :nevim: .
Lusisek píše:
kubap píše:
Luci: je mi líto jak to u vás je, ale na druhou stranu pokud budeš s Patričkem sama, tak to budeš muset taky zvládnout :nevim: .
Já teda vím, o čem mluvíš, taky jsem měla Ondru totálního nespavce a manžela permanentně v práci, o víkendu unaveného, ale nějak jsme to zvládli. Musí se, rodiče máme oba dva mimo prahu, takže taky bez pomoci. Ale já jsem teda asi trochu jiná než vy, já prostě chápu i toho chlapa, že si potřebuje odpočinout po celém dni/týdnu práce, takže já jsem se i snažila mu to umožnit. V noci nevstával nikdy, přes den sám taky nevozil kočárek a krmení nepřipadalo v úvahu, protože jsem plně kojila.
Proč bys jako musela uklízet? běž si lehnout a nic víc neřeš. Lehni si s patričkem do postele a zkuste spát spolu, on to určitě přivítá mít mamku u sebe a ty si odpočineš.
Ty začátky jsou těžké, my jsme to taky těžce zvládali, docela jsme se i hádali, ona to je opravdu obrovská změna.
Držte se :hug: .
já teda chlapi nechápu jako ty..standa si potřebuje odpočinout jo?V noci nestává a přes den se nestará o malého a dělá práci,že sedí na prdeli u počítače..strašná práce :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
29.6.11 11:39

kubap

kubap píše:
Jo tak to je přesně tak. Spíš se zkus povznést nad to, že se máš ještě starat o chlapa, když on taky nefunguje a mysli víc na sebe a snaž se odpočívat kdykoliv se ti naskytne chvilička.
Lusisek píše:
nemá mi kdo pomoct s malým…i když se odstěhuju tak to vyjde nastejno..je jedno zda bydlím tady a jsem na vše sama a nebo jinde a taky na vše sama :zed:

jenže tady není ani chvilička :cry: ..malého jsem opět uspala v ruce,položím a on otevřel oči a hned začal plakat :cry: …

Moni já vim,vše chápu..měla jsem taky svůj byt…proto to asi nepůjde…na mě vyžít jen 3500 na měsíc,když to jde spíše na malého tak nemám co jíst…tady aspoň to… :hug: :zed: nevim co mám dělat a co udělat…zavíraj se mi oči…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
29.6.11 11:39

Luci upřímně máš pouze dvě možnosti. Buď se s tím smíříš, protože evidentně Standu nezměníš, nebo dojdeš na sociálku a zjistíš, jaké máš jako matka v této situaci možnosti - jaké ti náleží finance, možnosti ubytování, apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
29.6.11 11:40

Luci, koukala jsem teď na net… nejlevnější spolubydlení v HK jsem našla 3.500,– za pokoj v bytě.. :nevim: tak já nevím.. jako za míň by jsme prodělali.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
29.6.11 11:41
kubap píše:
Luci upřímně máš pouze dvě možnosti. Buď se s tím smíříš, protože evidentně Standu nezměníš, nebo dojdeš na sociálku a zjistíš, jaké máš jako matka v této situaci možnosti - jaké ti náleží finance, možnosti ubytování, apod.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
29.6.11 11:46

kubap

ano,ale jen proto,že nemusím zas tolik řešit zda měsíčně vyjdu pro sebe na jídlo a zda mi zbydou peníze pro malého na plíny…nedělám to jinak kvůli ničemu…jak jsem říkala…mě asi nikdo nikdy nepochopí..kdo pochopí mě? :cry: nechci aby mě někdo litoval,ale pochopil jak mi je a jak se cítím,ale neumíto Standa a nepochopí mě nidko :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
29.6.11 11:58

Lusi, myslím, že pochopí, ale pokud to trvá dlouho, už spíš člověk přestává chápat, proč v tom pořád žiješ a nic s tím neděláš, víš :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
29.6.11 12:01

Luci: to ale přece není o pochopení :nevim: . Tuhle situaci naopak pochopí spousta ženských, rozhodně takhle nefunguješ sama. Ale promiň tím spíš má člověk tendenci ti zkusit napsat pár možností, jak to řešit a mě spíš udivuje, že to je to, na co ty vždycky jen reaguješ, proč to nejde.
Pokud s ním chceš zůstat, tak ho přestaň řešit, ušetříš si nervy a zbyde ti trocha energie, stejně to ničemu nepomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
29.6.11 12:04
Tak to ber pouze z té lepší stránky, alespoň nemusíš tolik řešit peníze.
Lusisek píše:
ano,ale jen proto,že nemusím zas tolik řešit zda měsíčně vyjdu pro sebe na jídlo a zda mi zbydou peníze pro malého na plíny…nedělám to jinak kvůli ničemu…jak jsem říkala…mě asi nikdo nikdy nepochopí..kdo pochopí mě? :cry: nechci aby mě někdo litoval,ale pochopil jak mi je a jak se cítím,ale neumíto Standa a nepochopí mě nidko :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
29.6.11 12:06

Já teda svého chlapa co se týče práce chápu, ale to je asi o něčem jiném, on pracuje opravdu na neskutečně zodpovědné pozici a pracuje 12-14 hodin denně, takže možná proto mám víc pochopení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
29.6.11 12:20

kubap

kubap píše:
Já teda svého chlapa co se týče práce chápu, ale to je asi o něčem jiném, on pracuje opravdu na neskutečně zodpovědné pozici a pracuje 12-14 hodin denně, takže možná proto mám víc pochopení.

já pochopení měla taky,ale když sedí u počítače jen 8hodin denně a někdy si jde lehnout i odpoledne tak k tomu pochopení být nemůže :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí