Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
finduska
29.6.11 13:28

jinak prisla mi uz druha vlasta-s jiresovou :palec: takze si jdu hrat s malymapak cist-jsem vyprahla po cteni driv jsem cetla 4-5knih za tyden :-(

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
29.6.11 13:31
finduska píše:
jannicko :mavam: :mavam: :mavam: povez mi neco hezkeho-jak je tomasek velky?kolik vazi?jak se mate spolu?atd,a co nicky?vis neco?a xxx?

nu ahojky Deni :mavam: :mavam: :mavam: :hug: mame se s tomaskem dobre.citim se fajn. :wink: Nemuzu se ale dockat dalsi kontorly-co nam povi..jinak ja prave nic nevim-jakoze kolik vazi a kolik meri..ptz moje mudra mi to v poradne nerika-nemeri ho a nevazi ho..a na ten poelsedni velky utz jdu ted 11/7,takze tam se snad dozvim,kolik malej vazi nu,takze s epak pochlubim,to je jasna vec :pankac: :pankac: :wink: samotnou by me to zajimalo :think: jinak o Nicky a xxx nic nevim..s enejak neozyvaji holky :-? :-? jinak jakpaks e mate vy?copak MAtyasek?jinak Ivusce hooodne moc gratuluji..to jsem nevedela,ze yvhrala,to me moc tesi,ze vyhral nekdo z „nasi aprty“ odsud.a myslim si,ze Ivu vyhrala zaslouzene,pupik mela luxusni :palec: :wink:

• Citovat
  • Upravit
finduska
29.6.11 13:33

no hlasovani nevyhrala-tam to bylo o to kdo ma viuc pratel na fb :-P :-P :-P ale admini… se rozhodli udelit dalsi ceny-a tam je ivuska :dance: :dance: :dance: :dance: :pankac: :pankac: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
29.6.11 13:36
finduska píše:
no hlasovani nevyhrala-tam to bylo o to kdo ma viuc pratel na fb :-P :-P :-P ale admini… se rozhodli udelit dalsi ceny-a tam je ivuska :dance: :dance: :dance: :dance: :pankac: :pankac: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

aha…tak aspon ze tak etdy,oni admini asi moc dobre vedi,proc to udelali,jsou si vedomi,ze to enni uuplne spravedlivy ty souteze tohodle typu..tak aspon ze takhle to nejak vykompenzovali :palec: to je ehzky od nich.a copak vyhrala ?

• Citovat
  • Upravit
36544
29.6.11 14:10
finduska píše:
jenom dodavam ze nase ivuska-girlie byla ocenena cenou od administratoru :dance: :dance: :dance: :dance: za brisko-takze ivusko gratulka

koukala jsem dopoledne.. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
29.6.11 14:11
miru29 píše:
Monny89 píše:
miru29 píše:
Monny89 píše:
miru29 píše:
Monny to ano, jen jsem tím chtěla říct, že se dá sehnat bydlení kolem 5000,–Kč měsíčně i v lokalitě jako je HK, takže pokud žena s dítětem není vázaná prací, dá se sehnat i levnější bydlení, sice ne kdesi v centru města, ale pro začátek… :nevim:
Jasný, však my jí nabízíme levnější.. „pro začátek“ než si něco najde… a to jsme přímo v centru města :palec:
Jej, kdepak tam? Já bydlela vedle Brněnský, naproti Futuru :-D Ještě před 5-ti lety :)
Ulrichovo náměstí.. :palec:
Tak to máš dobrý, tam je to hezký, hlavně v zimě, jak to tam nasvítěj :palec:

Jojo, je to tu krásný, a je to fakt i přímo v centru.. a kdepak teď bydlíš ty? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
29.6.11 14:17

jani tak to netusim :-P

• Citovat
  • Upravit
18584
29.6.11 14:25

Monny já si pak našla přítule, přestěhovali jsme se do Nymburku, vzali se a teď jsme cca 14 dní v Poděbradech :) Hodláme tu snad už zůůůstat :lol:
Do Hradce jezdíme už jen za našima a za kámošema :)
No a vlastně i na ten 3D UTZ, jedeme do Sanusu v HK, bo to tam dělají i o víkendu .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
29.6.11 14:28

Miru, fakt? To my jsme z Prahy viď :lol: Ale já jsem chvilku bydlela kousek od Nymburka, a mám dědu kousek od Poděbrad :wink: znám to tam jak vlastní boty :-P
Pojedeš do HK ju? Tak se můžem srazit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
29.6.11 15:04

:mrgreen: : :mrgreen: :dance: :lol: jsme z poradny doma aspo tedy já babička hlídá musím jít douklízet v poradně vše ok elen je zdravíé děvčátko příbírá jak má źa 3 týdny přibrala 1kg tkž váží 4600 je naše šikulka moc jí chváll tak jsem štastná letím něco dělat večer vás všechny dočtu páá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
29.6.11 15:36
nikil píše: :mrgreen: : :mrgreen: :dance: :lol: jsme z poradny doma aspo tedy já babička hlídá musím jít douklízet v poradně vše ok elen je zdravíé děvčátko příbírá jak má źa 3 týdny přibrala 1kg tkž váží 4600 je naše šikulka moc jí chváll tak jsem štastná letím něco dělat večer vás všechny dočtu páá

skvělá zpráva Niki,jsem ráda,že je vše v pořádku,a že Elen takhle krásně prospívá!!Jen tak dál :wink: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3775
29.6.11 15:40

hojkyyyyyy :huban: :huban: :huban:

Já jsem tadýýýýýý :huban: :huban: :huban:

Jinak abych se vyjádřila k Lucce, to že má sebrat a odejít od toho pííííííííííííp jsme jí všechny říkaly ještě když bych patriček v bříšku!!!!!! Já mám kamarádku, která měla miminko v 19ti a taky je samoživotelka!!!!!!!!! A Monny je od Vás moc hezký, že jí chcete pomoct, ale já kdybych měla pokoj navíc a chtěla kamarádce pomoci, tak po ní nebudu chtít tolik peněz když vím jak na tom je!!! Vy jste měli do teďka ten pokoj obsazený někým kdo Vám za něj platil? Že jsi se nezmínila!!! Já bych jí tam vzala s tím, že mi třeba 1000,– přispěje na energie (víc toho stejně nepropálí) a jídlo si bude platit sama! A takhle bych jí nechala třeba 3měsíce, aby se postavila na nohy!!! A né že bych z ní hned tahala 4 000,– JEN ABYSTE NEPRODĚLALI (pokud teda byste nevyhodili nájemníka kterého tam máte jen aby tam mohla jít, čemuž moc nevěřím)! TO mi moc jako VYLOŽENÁ POMOC nepřijde!!! Doufám že se nikdo nenaštve, ale to je můj názor!!!

Jo a jinak Luci, holky měli pravdu! Pokud bys odešla, tak ti sociálka musí pomoct! S tejně jsi na Patrička sama a takhle bys byla sama a bez těch jeho debilních keců, takže bez nervů!!!!

Janničko :?: :?: :-) :huban: Find :hug: :huban: Girlie gratulka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
29.6.11 16:05
nicky88 píše:
hojkyyyyyy :huban: :huban: :huban:

Já jsem tadýýýýýý :huban: :huban: :huban:

Jinak abych se vyjádřila k Lucce, to že má sebrat a odejít od toho pííííííííííííp jsme jí všechny říkaly ještě když bych patriček v bříšku!!!!!! Já mám kamarádku, která měla miminko v 19ti a taky je samoživotelka!!!!!!!!! A Monny je od Vás moc hezký, že jí chcete pomoct, ale já kdybych měla pokoj navíc a chtěla kamarádce pomoci, tak po ní nebudu chtít tolik peněz když vím jak na tom je!!! Vy jste měli do teďka ten pokoj obsazený někým kdo Vám za něj platil? Že jsi se nezmínila!!! Já bych jí tam vzala s tím, že mi třeba 1000,– přispěje na energie (víc toho stejně nepropálí) a jídlo si bude platit sama! A takhle bych jí nechala třeba 3měsíce, aby se postavila na nohy!!! A né že bych z ní hned tahala 4 000,– JEN ABYSTE NEPRODĚLALI (pokud teda byste nevyhodili nájemníka kterého tam máte jen aby tam mohla jít, čemuž moc nevěřím)! TO mi moc jako VYLOŽENÁ POMOC nepřijde!!! Doufám že se nikdo nenaštve, ale to je můj názor!!!

Jo a jinak Luci, holky měli pravdu! Pokud bys odešla, tak ti sociálka musí pomoct! S tejně jsi na Patrička sama a takhle bys byla sama a bez těch jeho debilních keců, takže bez nervů!!!!

Janničko :?: :?: :-) :huban: Find :hug: :huban: Girlie gratulka :dance:

:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: jinak ahojky Niki,uz jsme se zacinala bat co s tebou je a chystala sjem se ti napsat na FB,i Findushka se na tebe ptala :hug: :hug: :hug: tak,ted jeste aby se ozvala JAni-XXX :lol: a jak se jinak mas?

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
29.6.11 16:09

jinak BIRMA se uz take dlouho neozvala :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
18584
29.6.11 16:21

Monny to by bylo fajn, ale manža je na tohle hroznej :-D Už má zajednaný, že se cestou ještě stavíme u nějakýho strejdy 40km od HK, tak bude asi pelášit :-)
Pak vám sem určo dám ale nějakou fotečku z UTZ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky