Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1533
29.6.11 20:48

monny89

ale já přeci nechtěl,aby si to veřejně řekla..já sama bych to neřekla..slíbila jsem ti to a to já dodržuju…nemusela si to říkat..ano gauč,ale Kuba mi řekl,že ať se pokusím odsud vzít postel,že tam nic není,tak jsem s tim počítala a o nějakým gauči,ale nebyla řeč..a nikdo se proti tobě nestaví..ty jsi Niky napsala o mě přitom o mě řeč nebyla,ale jen o té částce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
29.6.11 20:51
Lusisek píše:
ale já přeci nechtěl,aby si to veřejně řekla..já sama bych to neřekla..slíbila jsem ti to a to já dodržuju…nemusela si to říkat..ano gauč,ale Kuba mi řekl,že ať se pokusím odsud vzít postel,že tam nic není,tak jsem s tim počítala a o nějakým gauči,ale nebyla řeč..a nikdo se proti tobě nestaví..ty jsi Niky napsala o mě přitom o mě řeč nebyla,ale jen o té částce..

Ale já nemusím s ničím lhát, je to moje minulost, stydím se sice za to, ale teď už to beru trochu s nadhledem. Stejně to jednou vyjde najevo, když už mám sepsanou i knížku a letos jí chci vydat pod svým pravým jménem… Minulost je pryč, já žiju přítomností a těším se na budoucnost :kytka:
To víš, že bysme tu nábytek dali dohromady, ale tak říkala jsi že máte věci napůl.. to by jsi mu všechno nechala..? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
29.6.11 20:57

monny89

Monny89 píše:
Lusisek píše:
Ale já nemusím s ničím lhát, je to moje minulost, stydím se sice za to, ale teď už to beru trochu s nadhledem. Stejně to jednou vyjde najevo, když už mám sepsanou i knížku a letos jí chci vydat pod svým pravým jménem… Minulost je pryč, já žiju přítomností a těším se na budoucnost :kytka:
To víš, že bysme tu nábytek dali dohromady, ale tak říkala jsi že máte věci napůl.. to by jsi mu všechno nechala..? :nevim:

no já to beru,že to máme napůl,ale nevim jak on :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
29.6.11 21:19

No, hele mám narozeniny, tak nemám náladu se tu o něčem s nikým dohadovat!
Takže díky těm co mi zkazily náladu :zed:

Dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
29.6.11 21:20

táák konečně padla :mrgreen: rajská omáčka udělaná zítra housk.knedlík :dance: a hotovo a návštěva může dorazit :mrgreen: elen spinká od osmi půjdu dát sprchu jsem náká unavená po celém dni eště nandám náké fotečky :mrgreen: přeji všem krásnou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
29.6.11 21:24
Krásná :-)
nikil píše:
táák konečně padla :mrgreen: rajská omáčka udělaná zítra housk.knedlík :dance: a hotovo a návštěva může dorazit :mrgreen: elen spinká od osmi půjdu dát sprchu jsem náká unavená po celém dni eště nandám náké fotečky :mrgreen: přeji všem krásnou noc
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
29.6.11 21:26

nikil, krásná, má tvářičky po tobě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
29.6.11 21:29

dnes venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
29.6.11 21:29
děkuji jj syslí tvářičky :mrgreen:
Monny89 píše:
nikil, krásná, má tvářičky po tobě :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
29.6.11 21:31
Anet princeznička moc děkuji..já jsem jí taky chtěla dnes vyfotit ale nebyl vůbec čas zítra to napravím něco z venku :mrgreen: máš těž krásnou dcerku
MillaL píše:
dnes venku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
29.6.11 21:42

Nikil: děkuji moc :-) rostou jako z vody, co, holky naše.. už není pravda, že byly tak maličké při narození :-) jsem zvedava, kolik bude mít zítra, prdolka moje..

jinak další fotečky té mojí princezny https://www.emimino.cz/…inecko-4635/

nikil píše:
Anet princeznička moc děkuji..já jsem jí taky chtěla dnes vyfotit ale nebyl vůbec čas zítra to napravím něco z venku :mrgreen: máš těž krásnou dcerku
MillaL píše:
dnes venku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
29.6.11 21:51

Holky teda to jsou princezničky :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
29.6.11 21:52
krásné fotečky :potlesk:
MillaL píše:
Nikil: děkuji moc :-) rostou jako z vody, co, holky naše.. už není pravda, že byly tak maličké při narození :-) jsem zvedava, kolik bude mít zítra, prdolka moje..

jinak další fotečky té mojí princezny https://www.emimino.cz/…inecko-4635/

nikil píše:
MillaL píše:
dnes venku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
29.6.11 21:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
29.6.11 21:54
děkujem :mrgreen:
kubap píše:
Holky teda to jsou princezničky :palec: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí