Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lusisek píše:MMMMM píše:jenže kdybych mu vrazila malého do ruky tak na mě ještě začne řvát..taky usínám při krmení až mi kolikrát spadne flaška na gauč a to mě zase probudí..zima..chodím ven s kočárkem a na sobě bundu v těchto vedrech..červený oči jako angorák,že na mě všichni koukaj jako na pakoLusisek píše:
padám doslova na hubu…bolí mě hlava…malého mám zase v náručí..a víš co řekl standy bratránek?Byl teda opilý,ale řekl,že je standa hubený(byl celý život) že ho mám podporovat,že ve mě nemá jistotu a když jsem mu řekla kdo bude mou oporou a podporou tak mi jeho bratránek řekl ať jdu jinam a ne k němu,že standa je vyčerpaný a že toho má dosta co já?Já asi mám nohy nahoře nebo co..na mě už nikdo nekouká,nechápe mě a nebere ohledy
nevim co dělat
To je teda dost sobecké od tvého přítele
nevidím na tom nic zlého ten chlap si musí uvědomit,že už ale nejsme v pravěku a že i ti chlapi už nejsou co bývali.A že nechceš aby dělal vše za tebe jen aby se zapojil jen si ton zkusil a kapinku ti pomohl.Pokud máš pocit že te nevyslechne napiš mu to![]()
![]()
ja to zažila podobně s mojí první holčičkou ani jednou ji nepřebalil ani jednou nenakrmil nepovozil v kocarku nepohlidal 5min.vlastne byl furt pryč a taky mi ještě stihl vynadat,že neí umyte nadobí(dnes mám našt.myčku) a že není navařeno nebo že není chleba na snídani,ale to že s kámošema sežrali noc předtím u krbu dva pecny to ho nezajímalo.
nebo že byla malá nemocná a kvuli ucpaneho nosíku jsem tyden nespala nebot chudaček nemohla spinkat jak měla ucpany nosanek.
to je tvoje prace nebo si to chceš vyměnit?
Víš co? Luci nenech se odbýt narmalně vem maleho vraž mu do ruky flašku z míkem nebo co davaš a řekni,,tady máš syna ,plíny jsou tam!!!dej mu najíst jinak tady bude plakat.Jsi jeho rodič stejne jako já!!!nezálelží kdo pracuje a kdo ne!!uvědom si laskavě, že pokud mi nepomužeš a ja nebudu odpočatá nebu schopna se starat o vás oba!!! nazdar" a odejdi se nekde vyspat vrat se za dve hodky za tři!! nech ho at si to zkusí pokud mas poblíž kámošku co ti poskytne azyl a gauč nebo mamku,babku…vyspi se a vrat sse domu malemu se nemuže nic stát bude přece se svým tátou.
A ten at si to zkusí.Nyní bych to tak udělala samozřejmě tenkrát mně to nenapadlo a cítila jsem se jako neschopná že nic nestíhám a tak…otevři mu oči rodiče jste oba dva a je jedno kdo domu nosí kasu nebo ne? jinak jako co pracuje tvuj muž??? to by mě zajímalo pac pochybuju že celou pracovní dobu promaká aniž by si nedal kafíčko nebo neprokecal hodinu s kolegy…A zeptej se ho a co když umřu???maly umře semnou???nebudeš schopny mu nachystat ani jídlo???nebo mu umýt zadek?
stalo se mi že jsem padla jak měla mala tři měs. do šílených horeček a to bylo fak bezvaměla jsem mžitky před ocima vravorala k postýlce usínala pri kojení…byla mi zima ještě jsem nemela ridicák chodila denně 5km do samošky s kočarem a nikdo mi nepomohl.a ani on nekoupil ten posrany chleba
![]()
ktery měl čas žrat jen on!!!protože ja jen uklizela po kamoších štucky kojila,uklizela,přebalovala,vařila,pekla,nakladala maso pro jeho 100kamošu a furt dookola.
Nní je to 5let a muj muž už má 35 a nejspíš dospěl čekáme druhé mimi a on se cítí provinile.
na mimi se moctesí a řekl že bude vše jinak že mi vše vynahradí tak jsem zvědavá![]()
![]()
jinak hodně nervu a odpočin si štastná žena štastná máma a pokud budeš nervozní a unavená maly to cítí a bude taky nevrlý…at se ti daří a nebud blbá jak já a dupni si doma
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
…on ho přebalí…občas,ale opravdu občas uspí,ale nenakrmí a přitom je to nejlehčí práce …asi ještě není vyzrálý..dělá administrátora v kanclu a občas prý pomáhá skladníkům,aby práce byla rychleji hotová…jinak malej mi nespí přes den,ale v noci spí od půl osmé do půl čtvrté ráno,ale to nespim stejně,protože ho několikrát uspávám a je to dost práce s uklízením a tak…a nebo tady bývá náštěva…
uplně te chapu jak ti je
ja byla taky bleda nestihala jsem se ani namalouvat jak kouka na fotky tak si říkám PANEBOŽE
a administrátor hm chápu že má práce asi dost ,ale zase to není nic kde by byl zedřený jak boruvka muj muž je podnikatel a v tudobu taky ještě seděl v kanclu u sebe ve firmě a to bylo tam kavička se sekretařkou tam na obídek s asistentkou no paráda.
tak mu napiš co máš na srdci a pak si o tom promluvte.komunikace je nejduležitější.fááákt.a maminku máš??nebo něakou super tetku??ja nemělanikoho mamka žije v Plzni ja u Karviné a maminka od přítele se nikdy na ničem neangažovala
pozvala mně na oběd jak jsem se vratila z porodnice jinak salamparek ani nepovozila malou venku na zahrade ma asi 200kilo to by bylo moc namahave povozit spící miminko.Jinak moje mala byla mooc hodná spala i přes den klidne i 5hodin v kuse.a noc taky spala jen dvakrat se budila na kojení pak ráno a pak až dopoledne a tak aso do tech 4měs.dokud nepapala zeleninku.Ale jinak co se týká pomoci s jinýma věcma jako že jsem fakt se honila kvuli navštevam muj muž měl asi 90přátel a ja tak moc ne ,ale kamošky moje se nechodily k nam najíst
ale on si klido pozval 3kamoše na oběd a řekl mi to v 10h že ve 12 jdou na obed k nam.
no a večer pivo bečka klido dve toho jidla všeho a no.....jsem rada že už je to pryc.K tomu věčně sama ani mamka,segra…kamarád,muž láska proste nic zajiste mala byla me všechno.
me štěstí ja jsem strašně vděčná,že něaká ta krize a taky zkušenosti životní zvraty a tak meho muže vytrestali na tolik že se chova zodpovědně,vlastně jsem štastná.
takže si doma važně promluvte pak totiž mužete stradat oba
![]()
Holky ahooooj
![]()
tak ted vas dokonale nestiham
dekujem za gratulky ke dvou mesicum… utika to
![]()
Pridavam se do klubu stehujicich se maminek. konecne jsme nasli barak
a zitra budem volat ze to berem
![]()
Prejeme vam kraaaasny den, jdu si precist alespon par stranek
Leni obrovska gratulace k Elišce
![]()
tikule píše:
Ahoj holky,koukám tady se rodí o 106![]()
![]()
gratuluju všem co jsou zase o rok
a někdo ten měsíc starší
![]()
![]()
HOLKY TO JSEM ZASE POBAVILA NA TÉMA LUCKA
LUCKO SORRY ALE SEŠ FAKT MARNÁ !!!!!!!kolikrát jsme ti tady říkaly co máš udělat a stejně ti to nebylo dobrý…tak to pořád tady neřeš.chceš jen aby tě někdo litoval.ale prober se holka do reality!!!!on ti nikdy nebude oporou a nikdy ti tu pomocnou ruku nepodá!!!!![]()
![]()
![]()
tak za prvé se laskavě uklidni..nikdo nechce aby mě chápal..pouze jsem se chtěla svěřit co se mi stalo..napíšu sem po dlouihé době něco takového a ty se hned ozveš..pokud se ti to nelíbí tak se neozývej..děkuji… ![]()
Monny89 píše:
Holky, mě přišel e-mail, že jsem se umístila na 7.místě a vyhrávám sadu přípravků péče o těhotné v hodnotě 500Kč dle vlastního výběru a látkovou hračku.![]()
![]()
![]()
Kdo chce sadu přípravků pro těhotné????
tak to mooooooooooooooc gratuluji
![]()
tikule píše:
NO JO HOLČICE MÁME SE DOBŘEza týden jedem na dovču na moravu tak se těším .tatka sice šílí z toho že budeme v chatce ale do se zvládne na jedničku
![]()
![]()
se nějak furt bojí posera
![]()
![]()
zrovna dneska jsme přišly na to,že ruka je k ničemu ale PALEC TEN NÁM MOC CHUTNÁ
tak at vam halvne vyjde pocasi Ani
urcite to zvaldnete-chatka nechatka..driv to lidi museli zvaldnout i v jeskyni
jinak fotka Vikinky je moc hezka,je to princezna ![]()
girlie sage píše:
Holky ahooooj![]()
![]()
tak ted vas dokonale nestihamdekujem za gratulky ke dvou mesicum… utika to
![]()
Pridavam se do klubu stehujicich se maminek. konecne jsme nasli barak![]()
![]()
![]()
a zitra budem volat ze to berem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prejeme vam kraaaasny den, jdu si precist alespon par stranek
Leni obrovska gratulace k Elišce![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ahojda Ivi
jeeee,tak uz konecen jste sehnali baracek ju???tak to moooc gratuluji a doufam,zes epak pochlubis foteckama
![]()
Janni.na88 píše:Monny89 píše:tak to mooooooooooooooc gratuluji
Holky, mě přišel e-mail, že jsem se umístila na 7.místě a vyhrávám sadu přípravků péče o těhotné v hodnotě 500Kč dle vlastního výběru a látkovou hračku.![]()
![]()
![]()
Kdo chce sadu přípravků pro těhotné????![]()
![]()
![]()
![]()
Děkuji, jako vím, že jsem na 7. místě, ale nevěděla jsem, že něco vyhraju
to mě mile překvapilo ![]()
Lusisek píše:ozývám ozývámtikule píše:tak za prvé se laskavě uklidni..nikdo nechce aby mě chápal..pouze jsem se chtěla svěřit co se mi stalo..napíšu sem po dlouihé době něco takového a ty se hned ozveš..pokud se ti to nelíbí tak se neozývej..děkuji…
![]()
a někdo ten měsíc starší
![]()
![]()
LUCKO SORRY ALE SEŠ FAKT MARNÁ !!!!!!!kolikrát jsme ti tady říkaly co máš udělat a stejně ti to nebylo dobrý…tak to pořád tady neřeš.chceš jen aby tě někdo litoval.ale prober se holka do reality!!!!on ti nikdy nebude oporou a nikdy ti tu pomocnou ruku nepodá!!!!![]()
![]()
![]()
Monny89 píše:Janni.na88 píše:Děkuji, jako vím, že jsem na 7. místě, ale nevěděla jsem, že něco vyhrajuMonny89 píše:tak to mooooooooooooooc gratuluji
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to mě mile překvapilo
Nevim to jiste, ale asi vyhrala kazda, taky mi posilaji kosmetiku, ale coz i kdyby jsme si s tim mely patlat nozky
![]()
girlie sage píše:Monny89 píše:Nevim to jiste, ale asi vyhrala kazda, taky mi posilaji kosmetiku, ale coz i kdyby jsme si s tim mely patlat nozkyJanni.na88 píše:Děkuji, jako vím, že jsem na 7. místě, ale nevěděla jsem, že něco vyhrajuMonny89 píše:tak to mooooooooooooooc gratuluji
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to mě mile překvapilo
![]()
![]()
ale ty jsi vyhrála cenu adminů ![]()
finduska píše:
jenom dodavam ze nase ivuska-girlie byla ocenena cenou od administratoru![]()
![]()
![]()
za brisko-takze ivusko gratulka
tyyy jooo fakt ????
![]()
tikule píše:Lusisek píše:ozývám ozývámtikule píše:tak za prvé se laskavě uklidni..nikdo nechce aby mě chápal..pouze jsem se chtěla svěřit co se mi stalo..napíšu sem po dlouihé době něco takového a ty se hned ozveš..pokud se ti to nelíbí tak se neozývej..děkuji…
![]()
a někdo ten měsíc starší
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Luci já jsem narozdíl od tebe v naprostým klidu.ty tady už několik měsíců probíraš a svěřuješ se co tě trápí.vždyt to tady každý ví …já se jen směju nad tím jak seš mladě hloupá a naivní.kdyby si s tím něco chtěla dělat tak už dávno uděláš…tak holt skutek utek.a já budu jen doufat že ten rozum dostaneš!!!!ne kvůli tobě,ale kvůli tomu mylýmu drobkovi!!!!!!
mládě?To je ti 40let a jsi stará,že jsem ve 22let mládě?
…já rozum mám,jen se bojím odejít,že to nezvládnu..kdyby si četla i potom co jsem psala tak nepíšeš toto!!!