Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
my právě ještě dáváme široké balení, ale v těch vedrech hlavne na noc, kdyz je takhle tak i pres den.. jinak je zaparena, moje prdelka ![]()
a gratulka k ceně ![]()
Janni.na88 píše:MillaL píše:děkuji Millu
Krásné bříškoGratuluji
![]()
A už docela dole, že? nebo se mi to zdá?
myslíš,že dole už ju???no,ja nevim,nejak to nepoznam sama na sobe..ale podle me bychom meli mit jeste acs,zacinam teprve 32tt
Taky se mě zdá dole Jani. jinak moooc krásné fotečky
Janni.na88 píše:MillaL píše:gratulka ke skvelym zpravam..a k tomu boleni-drzim palecky,aby kapicky zabraly
Jinak naše dnešní KO: Anetka je moc šikovná a zdravá holčička.. Má už 53cm a 4440gJinak nás stále často trápí bolení bříška, tak jsem to konzultovala s doktorkou a mame začít dávat ty kapičky, tak zkusíme dát zachvilku před kojenim prvni davku kapiček Espumisan.. tak snad nám to pomůže..
![]()
Jani, hezké bříško, a já si nemyslím že je dole.. máš ještě čas ![]()
tikule píše:makakela píše:
jé tak my necucáme paleček ale zrovna elou pěstičku, snaží se ji tam narvat celou, ale nejde mu to![]()
![]()
Tikul - vykašli se na to ohledně Lucky, je to zbytečny se dohadovat. Já se radši k tomu nevyjadřovala
jinak všechny zdravím a Milo děkuji za typ. Girli - gratuluji k ceně adminůPĚSTIČKA BYLA JAKO PRVNÍ.TED UŽ JEN PALEČEK
neřeším směju se![]()
mill, zkus Sab Simplex…
Nám zabírá a malý vůbec netrpí na bříško
Tak oni prý kluci bývají do špičky a níž
Neboj, to bude ok.. nic to neznamaná, mě také malá klesla ve 32tt a pak už ne, drzela ji snura, tak pri porodu byla celkem vysoko, vsak si pamatujes muj pupik ![]()
MillaL píše:
jedna dnešní
ta je božská
. držím palečky aby kapičky zabraly
Monny89 píše:
mill, zkus Sab Simplex…Nám zabírá a malý vůbec netrpí na bříško
makakela píše:MillaL píše:ta je božská
jedna dnešní. držím palečky aby kapičky zabraly
makakela píše:Janni.na88 píše:Taky se mě zdá dole Jani. jinak moooc krásné fotečkyMillaL píše:děkuji Millu
Krásné bříškoGratuluji
![]()
A už docela dole, že? nebo se mi to zdá?
myslíš,že dole už ju???no,ja nevim,nejak to nepoznam sama na sobe..ale podle me bychom meli mit jeste acs,zacinam teprve 32tt
jezis,holky..nestraste
to by nebylo moc dobry na zacatku 8meho emsice,ze? i kdyz slysela jsem uz enkde,ze pupik nekdy spadne aj mesic pred porodem..nu,ale me se zda takhle dole ze jej mam od zacatku..nu nevim nevim nu ![]()
Aničko papa a ukaz s etu zase brzy