Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
girlie sage píše:
Anicko![]()
![]()
vam chutna palec a nam ukazovacek
![]()
…jinak pak napis jak to slo chatce, ja o tom premyslim taky vydat se nekam na par dnu
jasnačka že písnu.hodim i fotečku.Venda je z toho posranej jak to zvládnem.ovšem já v tom problém nevidím. ![]()
millo diky
mi teda kapickujeme poctive, zkousela jsem je vysadit ale ne-e. preji at vam zaberou ![]()
girlie sage píše:
millo dikymi teda kapickujeme poctive, zkousela jsem je vysadit ale ne-e. preji at vam zaberou
Jsou fakt výborné. U nás je supermarket Eva a tam je dost často akce, že při nákupu 2 a více ks máš slevu na každý balík 70kč, tak mám zásobu. Vyjde totiž jeden balík na 189Kc. Což je paráda. Jinak info o supermarketu: www.eva.cz
To zvládnete levou zadní
Jste šikovné holky
Přeji, at si dovolenou užijete v klidu a pohodě všichni tři ![]()
Lusisek píše:NEŽIVÍŠ - NEPŘEPÍNEJtikule píše:jak můžeš vědět,že jsem nebyla ani an sociálce?Ty jsi jasnovědec nebo co?
mě řekni co je jednoduchý???????????????????????luckjo prober se.máš dítě.nefungující vztah,kterej stejně nezachráníš!!!!!!!!!tak o čem je řeč?????jde o dítě ted už jen o dítě!!!!!!!!!!!a neříkej furt že to není jednoduchý,všechno je jen otm to chtít!!!!a ty to asi tak moc nechceš.vždyt si nebyla ještě ani na sociálce.budeš stejně muset podat papíry na rodičák v tvým okrese,tam kde máš bydliště,tak se tam rovnou zeptej jestli by pro tebe neměli byt.to je to tak težký????a pro tvou informaci..na rodičák jsem už byla podat a odevzdat papíry a na socce taky,aby mi potvrdily jeden papír..a můžeš pochopit,že odmilovat se nejde ze dne na den?Sere mě jak se chová,ale bohužel ho stále mám ráda
jo vim jaky to je, ten rev
nam pomaha i to ze nedavam siroky baleni a vesele si kope a rozhybava brisko ![]()
MillaL píše:
Děkuji moc, moc si přeji, aby malé zabraly, už ji nemůžu vidět trpět, je to šílené, jak pláče bolestí.. vždy skoro brečím s ní..girlie sage píše:
millo dikymi teda kapickujeme poctive, zkousela jsem je vysadit ale ne-e. preji at vam zaberou
jé tak my necucáme paleček ale zrovna elou pěstičku, snaží se ji tam narvat celou, ale nejde mu to
![]()
Tikul - vykašli se na to ohledně Lucky, je to zbytečny se dohadovat. Já se radši k tomu nevyjadřovala
jinak všechny zdravím a Milo děkuji za typ. Girli - gratuluji k ceně adminů
MillaL píše:
Krásné bříškoGratuluji
![]()
A už docela dole, že? nebo se mi to zdá?
děkuji Millu
myslíš,že dole už ju???no,ja nevim,nejak to nepoznam sama na sobe..ale podle me bychom meli mit jeste acs,zacinam teprve 32tt ![]()
HOLKY PÁDIM.ZA CHVILKU DORAZÍ vENDA A MÁM NALOŽENÝ KNEDLÍKY S BORŮVKAMA UÁÁÁÁÁ SE NA NĚ ÚPLNĚ KLEPU.TAK ČÁÁÁOOO
![]()
tikule píše:girlie sage píše:jasnačka že písnu.hodim i fotečku.Venda je z toho posranej jak to zvládnem.ovšem já v tom problém nevidím.
Anicko![]()
![]()
vam chutna palec a nam ukazovacek
![]()
…jinak pak napis jak to slo chatce, ja o tom premyslim taky vydat se nekam na par dnu
myslim, ze vikince to bude burt ze je v chajde. to je srab
ondra by uz bral tajdu pod stan
![]()
girlie sage píše:Janni.na88 píše:janicko moc ti to slusi
holkýýý,tak se chlubím dnešními otečkami..pokud chcete,tak jukněte do mého alba![]()
:wink:
![]()
![]()
makakela píše:
jé tak my necucáme paleček ale zrovna elou pěstičku, snaží se ji tam narvat celou, ale nejde mu to![]()
![]()
Tikul - vykašli se na to ohledně Lucky, je to zbytečny se dohadovat. Já se radši k tomu nevyjadřovala
jinak všechny zdravím a Milo děkuji za typ. Girli - gratuluji k ceně adminů
PĚSTIČKA BYLA JAKO PRVNÍ.TED UŽ JEN PALEČEK
neřeším směju se
![]()
MillaL píše:
Jinak naše dnešní KO: Anetka je moc šikovná a zdravá holčička.. Má už 53cm a 4440gJinak nás stále často trápí bolení bříška, tak jsem to konzultovala s doktorkou a mame začít dávat ty kapičky, tak zkusíme dát zachvilku před kojenim prvni davku kapiček Espumisan.. tak snad nám to pomůže..
gratulka ke skvelym zpravam..a k tomu boleni-drzim palecky,aby kapicky zabraly
![]()