Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2412
30.6.11 14:38

Janni.na88 a Girlie Sage a Makakela

Děkuji za pochvaly holky :-) Potěší to moc :-)

Příspěvek upraven 30.06.11 v 14:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
30.6.11 14:39
MillaL píše:
Děkuji za pochvaly holky :-) Potěší to moc :-)

však je to pravda..fakt slusi,jsi koooca!! :palec:

• Citovat
  • Upravit
6256
30.6.11 14:39

holky taky mazu za chvilku je tu Onik a jdu dneska na nechty :dance: tak mu jdu udelat spagety …mnam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
30.6.11 14:47
MillaL píše:
Ja jeste kapicky nezkousela zadne, zkusim ten Espumisan a kdyz nezabere, zkusím Sab Simplex.. děkuji za tip
Monny89 píše:
mill, zkus Sab Simplex… :wink: Nám zabírá a malý vůbec netrpí na bříško

Já jsem slyšela že Espumizan je návykový.. a doktorka mi doporučila „přírodní“ Sab Simplex.. Tak uvidíš no :kytka: A hodně se mi osvědčil krém Pupík :palec: Malej je teď bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
30.6.11 14:48

Jani, mě pupek spadnul ve 34tt a přenášela jsem :lol: Takže si myslím, že spadlý pupek je jen další mýtus :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
30.6.11 14:50

Mill, ty že máš dítě??? Jdi někam s touhle postavou (v dobrém) :lol: fakt jen závidím :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
30.6.11 15:04
Monny89 píše:
MillaL píše:
Ja jeste kapicky nezkousela zadne, zkusim ten Espumisan a kdyz nezabere, zkusím Sab Simplex.. děkuji za tip
Monny89 píše:
Já jsem slyšela že Espumizan je návykový.. a doktorka mi doporučila „přírodní“ Sab Simplex.. Tak uvidíš no :kytka: A hodně se mi osvědčil krém Pupík :palec: Malej je teď bez problémů

Omlouvám se,že vám sem lezu-ale také jsme měli espumizan a je to to samé jako sab simplex (je tam stejná učinná látka) akorát je silnější než sab.Malá nám po něm blinkala.Máme je obojí doma,tak jsem porovnala složení.a nejsou přírodní,to jsou probiotické kapičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
30.6.11 15:11
Zuzkka píše:
Monny89 píše:
MillaL píše:
Monny89 píše:
Omlouvám se,že vám sem lezu-ale také jsme měli espumizan a je to to samé jako sab simplex (je tam stejná učinná látka) akorát je silnější než sab.Malá nám po něm blinkala.Máme je obojí doma,tak jsem porovnala složení.a nejsou přírodní,to jsou probiotické kapičky.

V pohodě, já jen tlumočím co mi sdělila pediatrička :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
30.6.11 15:36

:-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P ty kravo damy-mate ode mne :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: ani to nedocitam protoze je mi z vas na bliti.jedna chcepomoci-i kdyz rika docela blbou castku,kdyz vi,ze ta druha bude mitjen 3500,a druha zase za pomoc haze po te prvni kamenem a jeste na ni bonzuje,ze jednou rekne to a podruhe to.takze tady damy koncim-protozr to nema vysku.
jannicko,xxx, nikil,kubap,timto zakladam novou skupinu s nazvem - drbny a drbnatka a kdyz budete chtit prijdete za mnou :palec:

• Citovat
  • Upravit
finduska
30.6.11 15:37

asamozrejme i ty nejmenovane-ovsem holky-hadny netoleruji,vymenu nazoru ano.ale tohlre je moc :palec:

• Citovat
  • Upravit
finduska
30.6.11 15:38

tim myslim a Mill :palec: ,girlie je samozrejmost

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
30.6.11 15:42
finduska píše: :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P ty kravo damy-mate ode mne :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: ani to nedocitam protoze je mi z vas na bliti.jedna chcepomoci-i kdyz rika docela blbou castku,kdyz vi,ze ta druha bude mitjen 3500,a druha zase za pomoc haze po te prvni kamenem a jeste na ni bonzuje,ze jednou rekne to a podruhe to.takze tady damy koncim-protozr to nema vysku.
jannicko,xxx, nikil,kubap,timto zakladam novou skupinu s nazvem - drbny a drbnatka a kdyz budete chtit prijdete za mnou :palec:

jdu za tebou zlato.. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
30.6.11 15:42
finduska píše:
asamozrejme i ty nejmenovane-ovsem holky-hadny netoleruji,vymenu nazoru ano.ale tohlre je moc :palec:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
finduska
30.6.11 15:43

janni-az mi to schvalí :palec:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
30.6.11 15:44
finduska píše:
janni-az mi to schvalí :palec:

no ja si rikam,proc tu skupinu enmuzu najit :jazyk: :mrgreen: tak pak pisni,az to bude odplacnuto,ju?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky