Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Děkuji za pochvaly holky
Potěší to moc ![]()
Příspěvek upraven 30.06.11 v 14:39
MillaL píše:
Děkuji za pochvaly holkyPotěší to moc
však je to pravda..fakt slusi,jsi koooca!! ![]()
holky taky mazu za chvilku je tu Onik a jdu dneska na nechty
tak mu jdu udelat spagety …mnam
MillaL píše:
Ja jeste kapicky nezkousela zadne, zkusim ten Espumisan a kdyz nezabere, zkusím Sab Simplex.. děkuji za tipMonny89 píše:
mill, zkus Sab Simplex…Nám zabírá a malý vůbec netrpí na bříško
Já jsem slyšela že Espumizan je návykový.. a doktorka mi doporučila „přírodní“ Sab Simplex.. Tak uvidíš no
A hodně se mi osvědčil krém Pupík
Malej je teď bez problémů
Jani, mě pupek spadnul ve 34tt a přenášela jsem
Takže si myslím, že spadlý pupek je jen další mýtus ![]()
Mill, ty že máš dítě??? Jdi někam s touhle postavou (v dobrém)
fakt jen závidím
![]()
Monny89 píše:MillaL píše:Já jsem slyšela že Espumizan je návykový.. a doktorka mi doporučila „přírodní“ Sab Simplex.. Tak uvidíš no
Ja jeste kapicky nezkousela zadne, zkusim ten Espumisan a kdyz nezabere, zkusím Sab Simplex.. děkuji za tipMonny89 píše:
Omlouvám se,že vám sem lezu-ale také jsme měli espumizan a je to to samé jako sab simplex (je tam stejná učinná látka) akorát je silnější než sab.Malá nám po něm blinkala.Máme je obojí doma,tak jsem porovnala složení.a nejsou přírodní,to jsou probiotické kapičky.
Zuzkka píše:Monny89 píše:Omlouvám se,že vám sem lezu-ale také jsme měli espumizan a je to to samé jako sab simplex (je tam stejná učinná látka) akorát je silnější než sab.Malá nám po něm blinkala.Máme je obojí doma,tak jsem porovnala složení.a nejsou přírodní,to jsou probiotické kapičky.MillaL píše:Já jsem slyšela že Espumizan je návykový.. a doktorka mi doporučila „přírodní“ Sab Simplex.. Tak uvidíš no
V pohodě, já jen tlumočím co mi sdělila pediatrička ![]()
ty kravo damy-mate ode mne
ani to nedocitam protoze je mi z vas na bliti.jedna chcepomoci-i kdyz rika docela blbou castku,kdyz vi,ze ta druha bude mitjen 3500,a druha zase za pomoc haze po te prvni kamenem a jeste na ni bonzuje,ze jednou rekne to a podruhe to.takze tady damy koncim-protozr to nema vysku.
jannicko,xxx, nikil,kubap,timto zakladam novou skupinu s nazvem - drbny a drbnatka a kdyz budete chtit prijdete za mnou ![]()
asamozrejme i ty nejmenovane-ovsem holky-hadny netoleruji,vymenu nazoru ano.ale tohlre je moc ![]()
finduska píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ty kravo damy-mate ode mne
![]()
![]()
![]()
ani to nedocitam protoze je mi z vas na bliti.jedna chcepomoci-i kdyz rika docela blbou castku,kdyz vi,ze ta druha bude mitjen 3500,a druha zase za pomoc haze po te prvni kamenem a jeste na ni bonzuje,ze jednou rekne to a podruhe to.takze tady damy koncim-protozr to nema vysku.
jannicko,xxx, nikil,kubap,timto zakladam novou skupinu s nazvem - drbny a drbnatka a kdyz budete chtit prijdete za mnou
jdu za tebou zlato.. ![]()
finduska píše:
asamozrejme i ty nejmenovane-ovsem holky-hadny netoleruji,vymenu nazoru ano.ale tohlre je moc
finduska píše:
janni-az mi to schvalí
no ja si rikam,proc tu skupinu enmuzu najit
tak pak pisni,az to bude odplacnuto,ju?