Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janni.na88
30.6.11 14:33
makakela píše:
Janni.na88 píše:
MillaL píše:
Krásné bříško :-) Gratuluji :-) :kytka: A už docela dole, že? nebo se mi to zdá?
děkuji Millu :hug: myslíš,že dole už ju???no,ja nevim,nejak to nepoznam sama na sobe..ale podle me bychom meli mit jeste acs,zacinam teprve 32tt :think:
Taky se mě zdá dole Jani. jinak moooc krásné fotečky

ju a děkuji Moni :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8022
30.6.11 14:33
Janni.na88 píše:
makakela píše:
Janni.na88 píše:
MillaL píše:
Krásné bříško :-) Gratuluji :-) :kytka: A už docela dole, že? nebo se mi to zdá?
děkuji Millu :hug: myslíš,že dole už ju???no,ja nevim,nejak to nepoznam sama na sobe..ale podle me bychom meli mit jeste acs,zacinam teprve 32tt :think:
Taky se mě zdá dole Jani. jinak moooc krásné fotečky
:think: :think: jezis,holky..nestraste :think: to by nebylo moc dobry na zacatku 8meho emsice,ze? i kdyz slysela jsem uz enkde,ze pupik nekdy spadne aj mesic pred porodem..nu,ale me se zda takhle dole ze jej mam od zacatku..nu nevim nevim nu :think:

Jani neboj to nic neznamená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
30.6.11 14:34
Monny89 píše:
Jani, hezké bříško, a já si nemyslím že je dole.. máš ještě čas :nevim:

děkuji :wink: …nu,však ja im,ze jeste mame cas..minimalne mesic..ale jak tak na nej koukam do zrdcadla,tak s emi taky zda dole nu :think:

• Citovat
  • Upravit
2412

já dneska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256

holky moc dekuju za gratulace, opravdu me to potesilo, nemela jsem ani paru…jooo bachor to byl luxusni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
30.6.11 14:35
MillaL píše:
Tak oni prý kluci bývají do špičky a níž :-) Neboj, to bude ok.. nic to neznamaná, mě také malá klesla ve 32tt a pak už ne, drzela ji snura, tak pri porodu byla celkem vysoko, vsak si pamatujes muj pupik :-)

no jasny ze si tvuj pupik pamatuju,byla jsem z enj cvela unesena a jeste ted se k nemu vracim a kocham se,jaky byl krasny..tvuj pupik a pupik GIRLIE mi utkvel v pameti..jste je mely takovy kualty hezky :wink: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
6256
MillaL píše:
my právě ještě dáváme široké balení, ale v těch vedrech hlavne na noc, kdyz je takhle tak i pres den.. jinak je zaparena, moje prdelka :-)a gratulka k ceně :-)

me doktor rekl, ze uz nemusim, tak ho nebalim, taky se chudak paril :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022

Milu já měla sam simplex a letěly oknem, bylo to po nich ještě horší jak malý trpěl a ještě někdo tu myslím psal že jim taky nepasovaly. Na espumisan jsem šla díky find která ho používá a naprostá apokiojenost, už jsem je aj vysadila pač je už nepotřebujeme a malý nemá bolení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
30.6.11 14:36
MillaL píše:
já dneska

Millu,ty jsi šťabajzna !! :huban: :palec: :palec: :palec: strašně moc ti to sluší !!Jsi jak panenka :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
8022

Milu já měla sam simplex a letěly oknem, bylo to po nich ještě horší jak malý trpěl a ještě někdo tu myslím psal že jim taky nepasovaly. Na espumisan jsem šla díky find která ho používá a naprostá apokiojenost, už jsem je aj vysadila pač je už nepotřebujeme a malý nemá bolení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
MillaL píše:
já dneska

moc ti to slusi, jako bys ani nerodila :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
30.6.11 14:37
girlie sage píše:
MillaL píše:
já dneska
moc ti to slusi, jako bys ani nerodila :palec: :palec:

presne tak :palec: :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
2412

Tak snad nám také zabere :-)

ja pujdu kojit, jeste pridam par fotek do fotoalba, tak pak muzete mrknout :-)
makakela píše:
Milu já měla sam simplex a letěly oknem, bylo to po nich ještě horší jak malý trpěl a ještě někdo tu myslím psal že jim taky nepasovaly. Na espumisan jsem šla díky find která ho používá a naprostá apokiojenost, už jsem je aj vysadila pač je už nepotřebujeme a malý nemá bolení
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
Děkuji moc :-) :hug: :kytka:
Janni.na88 píše:
MillaL píše:
Tak oni prý kluci bývají do špičky a níž :-) Neboj, to bude ok.. nic to neznamaná, mě také malá klesla ve 32tt a pak už ne, drzela ji snura, tak pri porodu byla celkem vysoko, vsak si pamatujes muj pupik :-)
no jasny ze si tvuj pupik pamatuju,byla jsem z enj cvela unesena a jeste ted se k nemu vracim a kocham se,jaky byl krasny..tvuj pupik a pupik GIRLIE mi utkvel v pameti..jste je mely takovy kualty hezky :wink: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
MillaL píše:
já dneska
:palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek