Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Janni.na88 píše:makakela píše:Janni.na88 píše:Taky se mě zdá dole Jani. jinak moooc krásné fotečkyMillaL píše:děkuji Millu
Krásné bříškoGratuluji
![]()
A už docela dole, že? nebo se mi to zdá?
myslíš,že dole už ju???no,ja nevim,nejak to nepoznam sama na sobe..ale podle me bychom meli mit jeste acs,zacinam teprve 32tt
![]()
jezis,holky..nestraste
to by nebylo moc dobry na zacatku 8meho emsice,ze? i kdyz slysela jsem uz enkde,ze pupik nekdy spadne aj mesic pred porodem..nu,ale me se zda takhle dole ze jej mam od zacatku..nu nevim nevim nu
Jani neboj to nic neznamená
Monny89 píše:
Jani, hezké bříško, a já si nemyslím že je dole.. máš ještě čas
děkuji
…nu,však ja im,ze jeste mame cas..minimalne mesic..ale jak tak na nej koukam do zrdcadla,tak s emi taky zda dole nu ![]()
holky moc dekuju za gratulace, opravdu me to potesilo, nemela jsem ani paru…jooo bachor to byl luxusni
![]()
MillaL píše:
Tak oni prý kluci bývají do špičky a nížNeboj, to bude ok.. nic to neznamaná, mě také malá klesla ve 32tt a pak už ne, drzela ji snura, tak pri porodu byla celkem vysoko, vsak si pamatujes muj pupik
no jasny ze si tvuj pupik pamatuju,byla jsem z enj cvela unesena a jeste ted se k nemu vracim a kocham se,jaky byl krasny..tvuj pupik a pupik GIRLIE mi utkvel v pameti..jste je mely takovy kualty hezky
![]()
MillaL píše:
my právě ještě dáváme široké balení, ale v těch vedrech hlavne na noc, kdyz je takhle tak i pres den.. jinak je zaparena, moje prdelkaa gratulka k ceně
me doktor rekl, ze uz nemusim, tak ho nebalim, taky se chudak paril ![]()
Milu já měla sam simplex a letěly oknem, bylo to po nich ještě horší jak malý trpěl a ještě někdo tu myslím psal že jim taky nepasovaly. Na espumisan jsem šla díky find která ho používá a naprostá apokiojenost, už jsem je aj vysadila pač je už nepotřebujeme a malý nemá bolení
MillaL píše:
já dneska
Millu,ty jsi šťabajzna !!
strašně moc ti to sluší !!Jsi jak panenka ![]()
Milu já měla sam simplex a letěly oknem, bylo to po nich ještě horší jak malý trpěl a ještě někdo tu myslím psal že jim taky nepasovaly. Na espumisan jsem šla díky find která ho používá a naprostá apokiojenost, už jsem je aj vysadila pač je už nepotřebujeme a malý nemá bolení
MillaL píše:
já dneska
moc ti to slusi, jako bys ani nerodila
![]()
girlie sage píše:MillaL píše:moc ti to slusi, jako bys ani nerodila
já dneska![]()
presne tak
![]()
Tak snad nám také zabere ![]()
makakela píše:
Janni.na88 píše:MillaL píše:no jasny ze si tvuj pupik pamatuju,byla jsem z enj cvela unesena a jeste ted se k nemu vracim a kocham se,jaky byl krasny..tvuj pupik a pupik GIRLIE mi utkvel v pameti..jste je mely takovy kualty hezky
Tak oni prý kluci bývají do špičky a nížNeboj, to bude ok.. nic to neznamaná, mě také malá klesla ve 32tt a pak už ne, drzela ji snura, tak pri porodu byla celkem vysoko, vsak si pamatujes muj pupik
![]()
![]()
ju a děkuji Moni