Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nikil, dvě pračky denně???
Jak to děláš? Já pro nás peru jednou za 10dní, pro prcka cca taky tak nějak, to jsou dvě pračky jednou za 14dní plus mínus…
K tomu jak začnu látkovat, to přibude další pračka.. ale i tak to bude 3 pračky jednou za 10-14dní ![]()
Monny89 píše:nikil píše:já teda pořád sterilizuju, není to nic náročného, hodím do vody s tabletkou a je to. Jo, ale mě malej hubnul a měl toho stafylokoka, takže to bylo tím… no a už to tak zůstalo, a teď to mlíčko prostě nevytvořím..
no neříkám že kojím na veřejnosti ale když jsem venku na procházce na vesnici kde nikdo není tak je to super no pro mě je koza více pohldlná než pořád sterilizovat flašky a tak a řešit pořád dfokola ale já měla taky stres po císaři když malá byla pod světlěm a neviděla sem jí jen na kojení ale vše jsme zvládliMonny89 píše:nikil píše:To ti závidím, jak piju čaje, Gravimilk, zobu homeopatika, dělám co můžu, ale nic nepomáhá… jestli to je tím, že jsem po tom císaři…?
no já nevím no abych řekla od samého začátku nic pro to nedělám nepii žádné čaje a tak no jak některé maminy píši já jsem se na to vybodla no jím hodně tvarohy a jogurty a sýry a hodně piji vodu jinak nic nedělám ono samo se dělá mlíko ale jsem moc ráda že nemusím řešit jaký mlíko koupit a tak tkž vyndám kozu kdekolivMonny89 píše:
nikil, jak to děláš že máš tolik mlíčka??? Já už nevím co dělat, pořád ho je málo, ať odsávám jak odsávám![]()
že jsme měly stres s malým
Chjoo, je to na pytel.. ale na druhou stranu je flaška pohodlnější, venku bych na veřejnosti nekojila, takhle mu dám flašku a je spokojenej (a já taky)
to mě právě z prsa nesál už po návratu domů z porodky, nějaký ten 4.den…
milostpán je prostě línej a chce flašku… ![]()
Monny89 píše:
nikil, dvě pračky denně???![]()
Jak to děláš? Já pro nás peru jednou za 10dní, pro prcka cca taky tak nějak, to jsou dvě pračky jednou za 14dní plus mínus…
K tomu jak začnu látkovat, to přibude další pračka.. ale i tak to bude 3 pračky jednou za 10-14dní
ale štve mě to viď.. aspoň že teda odsávám a dostává moje mlíčko… ale co bych dala za kojení.. ![]()
nikil píše:
mi koupeme též ve vaničce ale s lehátkem
MillaL píše:
ahoj, já ve vaničce a bez lehátka - držím rukou
Čekatelka píše:
Holky, prosím, prosím, v čem koupete - kyblík - vanička - lehátko do vany? Mám v tom guláš a nevím co vybrat
svoji malou jsem koupala ve vaničce lehatko jen zavazelo ruka to jistí
kamoška koupala v kyblíku a byla spokojena ja si to nedokažu představit možná nepotřebuješ tolik místa,ale malou jsem na chalupě koupala v lavoru a je zdravá
![]()
Monny89 píše:
to mě právě z prsa nesál už po návratu domů z porodky, nějaký ten 4.den…milostpán je prostě línej a chce flašku…
MMMMM píše:nikil píše:svoji malou jsem koupala ve vaničce lehatko jen zavazelo ruka to jistí
mi koupeme též ve vaničce ale s lehátkem
MillaL píše:
ahoj, já ve vaničce a bez lehátka - držím rukou
Čekatelka píše:
Holky, prosím, prosím, v čem koupete - kyblík - vanička - lehátko do vany? Mám v tom guláš a nevím co vybratkamoška koupala v kyblíku a byla spokojena ja si to nedokažu představit možná nepotřebuješ tolik místa,ale malou jsem na chalupě koupala v lavoru a je zdravá
![]()
Monny89 píše:
ale štve mě to viď.. aspoň že teda odsávám a dostává moje mlíčko… ale co bych dala za kojení..
ty si eště nezačala látkovat?já myslela že už látkuješ
tkž jednorázovky jo? ![]()
nikil píše:
to je jasné mlíčko od maminky je to nejlepšíí![]()
Monny89 píše:
ale štve mě to viď.. aspoň že teda odsávám a dostává moje mlíčko… ale co bych dala za kojení..
no, my jdeme na kontrolu až v 6.týdnech, tak jsem taky zvědavá ![]()
mi ted koupili v akci po 108 plínek Pampers Economy 2 balíky za 700 což je super jsem zvědavá na jak dlouho nám to vydrží
při její spotřebě ![]()
nikil píše:
ty si eště nezačala látkovat?já myslela že už látkuješ![]()
tkž jednorázovky jo?
Ne, ještě ne, psala jsem že musím počkat, že bych to nezvládala.. měla jsem co dělat sama se sebou, jak mě bolela jizva a bříško, a jak jsem měla pozůstatky z narkózy, že jsem ztratila moc krve.. začnu po tom 6ti nedělí… už to mám všechno připravené…
a těším se ![]()
Monny89 píše:nikil píše:no, my jdeme na kontrolu až v 6.týdnech, tak jsem taky zvědavá
to je jasné mlíčko od maminky je to nejlepšíí![]()
Monny89 píše: