Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13843
28.6.11 13:00

elen spinká :andel: :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.6.11 13:01

nikil, dvě pračky denně??? 8-o 8-o Jak to děláš? Já pro nás peru jednou za 10dní, pro prcka cca taky tak nějak, to jsou dvě pračky jednou za 14dní plus mínus… :think: K tomu jak začnu látkovat, to přibude další pračka.. ale i tak to bude 3 pračky jednou za 10-14dní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
28.6.11 13:02
no to chápu podle si už zvyknul na flašku tkž ani prso by už nechtěl podle mě :think: myslím tím že by ai moc nesál ale bud ráda že jste na flašce aspon žádný stres
Monny89 píše:
nikil píše:
no neříkám že kojím na veřejnosti ale když jsem venku na procházce na vesnici kde nikdo není tak je to super no pro mě je koza více pohldlná než pořád sterilizovat flašky a tak a řešit pořád dfokola ale já měla taky stres po císaři když malá byla pod světlěm a neviděla sem jí jen na kojení ale vše jsme zvládli
Monny89 píše:
nikil píše:
no já nevím no abych řekla od samého začátku nic pro to nedělám nepii žádné čaje a tak no jak některé maminy píši já jsem se na to vybodla no jím hodně tvarohy a jogurty a sýry a hodně piji vodu jinak nic nedělám ono samo se dělá mlíko ale jsem moc ráda že nemusím řešit jaký mlíko koupit a tak tkž vyndám kozu kdekoliv
Monny89 píše:
nikil, jak to děláš že máš tolik mlíčka??? Já už nevím co dělat, pořád ho je málo, ať odsávám jak odsávám :roll: :roll:
To ti závidím, jak piju čaje, Gravimilk, zobu homeopatika, dělám co můžu, ale nic nepomáhá… jestli to je tím, že jsem po tom císaři…? :nevim: že jsme měly stres s malým :nevim: Chjoo, je to na pytel.. ale na druhou stranu je flaška pohodlnější, venku bych na veřejnosti nekojila, takhle mu dám flašku a je spokojenej (a já taky) :lol:
já teda pořád sterilizuju, není to nic náročného, hodím do vody s tabletkou a je to. Jo, ale mě malej hubnul a měl toho stafylokoka, takže to bylo tím… no a už to tak zůstalo, a teď to mlíčko prostě nevytvořím.. :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.6.11 13:03

to mě právě z prsa nesál už po návratu domů z porodky, nějaký ten 4.den… :roll: milostpán je prostě línej a chce flašku… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
28.6.11 13:03
já peru babičce ,tchánovi a pro nás tkž bílé ,barevné ,vyvařuji denně utěrky ptž u nás utěrky se špiní moc …je nás moc v domě tkž kdybich prala pro tři lidi ta taky budu happy :dance:
Monny89 píše:
nikil, dvě pračky denně??? 8-o 8-o Jak to děláš? Já pro nás peru jednou za 10dní, pro prcka cca taky tak nějak, to jsou dvě pračky jednou za 14dní plus mínus… :think: K tomu jak začnu látkovat, to přibude další pračka.. ale i tak to bude 3 pračky jednou za 10-14dní :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.6.11 13:04

ale štve mě to viď.. aspoň že teda odsávám a dostává moje mlíčko… ale co bych dala za kojení.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
28.6.11 13:06
nikil píše:
mi koupeme též ve vaničce ale s lehátkem :lol:
MillaL píše:
ahoj, já ve vaničce a bez lehátka - držím rukou :-)
Čekatelka píše:
Holky, prosím, prosím, v čem koupete - kyblík - vanička - lehátko do vany? Mám v tom guláš a nevím co vybrat :think:

svoji malou jsem koupala ve vaničce lehatko jen zavazelo ruka to jistí :-) kamoška koupala v kyblíku a byla spokojena ja si to nedokažu představit možná nepotřebuješ tolik místa,ale malou jsem na chalupě koupala v lavoru a je zdravá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
28.6.11 13:06
no třeba některí jsou liní miminka no mi nemámé s přisátím problém někdyse přisaje že se můžu zbláznit bolestí…je hladová a hltá o závod a to jí dávám s obou prsou mlíko jí stříká po obličejí všude je to k nezastavění :-( ale eln vždy má napané bříško a je spokojená taky tak vypadá samý bochánek :mrgreen: :mrgreen: ztra strhne váhu v poradně :lol:
Monny89 píše:
to mě právě z prsa nesál už po návratu domů z porodky, nějaký ten 4.den… :roll: milostpán je prostě línej a chce flašku… 8-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
28.6.11 13:08
tak to je každý ho věć jak koupe a v čem že?ale proč ne v lavoru :mrgreen: dříve se koupalo bůh ví jak :roll: :roll: a všeci jsou zdravé :dance:
MMMMM píše:
nikil píše:
mi koupeme též ve vaničce ale s lehátkem :lol:
MillaL píše:
ahoj, já ve vaničce a bez lehátka - držím rukou :-)
Čekatelka píše:
Holky, prosím, prosím, v čem koupete - kyblík - vanička - lehátko do vany? Mám v tom guláš a nevím co vybrat :think:
svoji malou jsem koupala ve vaničce lehatko jen zavazelo ruka to jistí :-) kamoška koupala v kyblíku a byla spokojena ja si to nedokažu představit možná nepotřebuješ tolik místa,ale malou jsem na chalupě koupala v lavoru a je zdravá :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
28.6.11 13:08
to je jasné mlíčko od maminky je to nejlepšíí :palec: :palec:
Monny89 píše:
ale štve mě to viď.. aspoň že teda odsávám a dostává moje mlíčko… ale co bych dala za kojení.. :-?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
28.6.11 13:09

monny

ty si eště nezačala látkovat?já myslela že už látkuješ :think: 8-o tkž jednorázovky jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.6.11 13:10
nikil píše:
Monny89 píše:
ale štve mě to viď.. aspoň že teda odsávám a dostává moje mlíčko… ale co bych dala za kojení.. :-?

no, my jdeme na kontrolu až v 6.týdnech, tak jsem taky zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
28.6.11 13:11

mi ted koupili v akci po 108 plínek Pampers Economy 2 balíky za 700 což je super jsem zvědavá na jak dlouho nám to vydrží :mrgreen: :mrgreen: při její spotřebě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.6.11 13:12
nikil píše:
ty si eště nezačala látkovat?já myslela že už látkuješ :think: 8-o tkž jednorázovky jo? :mrgreen:

Ne, ještě ne, psala jsem že musím počkat, že bych to nezvládala.. měla jsem co dělat sama se sebou, jak mě bolela jizva a bříško, a jak jsem měla pozůstatky z narkózy, že jsem ztratila moc krve.. začnu po tom 6ti nedělí… už to mám všechno připravené… :palec: a těším se :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
28.6.11 13:12
já se už nemůžui dočkat naposledy měla 3590 před 3 týdny :roll:
Monny89 píše:
nikil píše:
Monny89 píše:
no, my jdeme na kontrolu až v 6.týdnech, tak jsem taky zvědavá :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky