Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
28.6.11 12:43

Makakel, došly mi další vzorečky :dance: Nivea baby, a For life :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843

millu

jáí si dávám do podrpdy na noc též plíny a přes den mám v podprdě žínky s ikeii :mrgreen: :mrgreen: teče moc mlíka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
nikil píše:
ty si ale rýpalka :mrgreen: :mrgreen:
Monny89 píše:
nikil píše:
elen nechce zabrat ach jo :-(
aspoň víš jaké to je.. :mrgreen: Neee, promiň musela jsem si rýpnout.. my tohle máme od začátku.. :mrgreen:

No ne, tak ty jsi tu pořád psala jak ti pořád spí, a já se trápila s tím jak mi nespí.. tak jsem si musela rýpnout, promiň :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.6.11 12:44

nikil, jak to děláš že máš tolik mlíčka??? Já už nevím co dělat, pořád ho je málo, ať odsávám jak odsávám :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
28.6.11 12:45

elen ne a ne spát očka jak baterky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
28.6.11 12:46
v poho :mrgreen: :mrgreen: já si z toho nic nedělám
Monny89 píše:
nikil píše:
ty si ale rýpalka :mrgreen: :mrgreen:
Monny89 píše:
nikil píše:
elen nechce zabrat ach jo :-(
aspoň víš jaké to je.. :mrgreen: Neee, promiň musela jsem si rýpnout.. my tohle máme od začátku.. :mrgreen:
No ne, tak ty jsi tu pořád psala jak ti pořád spí, a já se trápila s tím jak mi nespí.. tak jsem si musela rýpnout, promiň :oops: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.6.11 12:48
nikil píše:

no jo, zvykej si že mimčo nebude pořád jenom spát… :wink: My si už krásně povídáme a hrajeme když je vzhůru, už to není takový mrzout… konečně… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
28.6.11 12:49
no já nevím no abych řekla od samého začátku nic pro to nedělám nepii žádné čaje a tak no jak některé maminy píši já jsem se na to vybodla no jím hodně tvarohy a jogurty a sýry a hodně piji vodu jinak nic nedělám ono samo se dělá mlíko ale jsem moc ráda že nemusím řešit jaký mlíko koupit a tak tkž vyndám kozu kdekoliv
Monny89 píše:
nikil, jak to děláš že máš tolik mlíčka??? Já už nevím co dělat, pořád ho je málo, ať odsávám jak odsávám :roll: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
28.6.11 12:51
no u nás je elen jako dáda ale měla by něco naspat jinak bude mrzutá :mrgreen: no je v postýlce je najedená nic jí nechybí prostě nechce spát :lol:
Monny89 píše:
nikil píše:
no jo, zvykej si že mimčo nebude pořád jenom spát… :wink: My si už krásně povídáme a hrajeme když je vzhůru, už to není takový mrzout… konečně… :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
28.6.11 12:53
:palec: Vid, i kdyz to nemají špinavé, tak se potí a kor v těhle vedrech.. proto každý den čisté :-)
nikil píše:
také dávám čisté oblečení jako ty Anetce astěma plínami jsem na to stejně :mrgreen:
MillaL píše:
davám malé každý den nové oblečení jak na den tak i na noc :-) a peru látkové plíny, ktere mam v podprde a ktere davam pod malou :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.6.11 12:53
nikil píše:
no já nevím no abych řekla od samého začátku nic pro to nedělám nepii žádné čaje a tak no jak některé maminy píši já jsem se na to vybodla no jím hodně tvarohy a jogurty a sýry a hodně piji vodu jinak nic nedělám ono samo se dělá mlíko ale jsem moc ráda že nemusím řešit jaký mlíko koupit a tak tkž vyndám kozu kdekoliv
Monny89 píše:
nikil, jak to děláš že máš tolik mlíčka??? Já už nevím co dělat, pořád ho je málo, ať odsávám jak odsávám :roll: :roll:

To ti závidím, jak piju čaje, Gravimilk, zobu homeopatika, dělám co můžu, ale nic nepomáhá… jestli to je tím, že jsem po tom císaři…? :nevim: že jsme měly stres s malým :nevim: Chjoo, je to na pytel.. ale na druhou stranu je flaška pohodlnější, venku bych na veřejnosti nekojila, takhle mu dám flašku a je spokojenej (a já taky) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.6.11 12:54
MillaL píše: :palec: Vid, i kdyz to nemají špinavé, tak se potí a kor v těhle vedrech.. proto každý den čisté :-)
nikil píše:
také dávám čisté oblečení jako ty Anetce astěma plínami jsem na to stejně :mrgreen:
MillaL píše:
davám malé každý den nové oblečení jak na den tak i na noc :-) a peru látkové plíny, ktere mam v podprde a ktere davam pod malou :-)

taky dávám každý den čisté.. ale nenaplní mi to pračku ani kdybych chtěla.. :lol: :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
28.6.11 12:58
no neříkám že kojím na veřejnosti ale když jsem venku na procházce na vesnici kde nikdo není tak je to super no pro mě je koza více pohldlná než pořád sterilizovat flašky a tak a řešit pořád dfokola ale já měla taky stres po císaři když malá byla pod světlěm a neviděla sem jí jen na kojení ale vše jsme zvládli
Monny89 píše:
nikil píše:
Monny89 píše:
To ti závidím, jak piju čaje, Gravimilk, zobu homeopatika, dělám co můžu, ale nic nepomáhá… jestli to je tím, že jsem po tom císaři…? :nevim: že jsme měly stres s malým :nevim: Chjoo, je to na pytel.. ale na druhou stranu je flaška pohodlnější, venku bych na veřejnosti nekojila, takhle mu dám flašku a je spokojenej (a já taky) :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
28.6.11 12:59
já elen převlékám i dvakrát deně když je vedfro a je spocená tkž u nás pračka jefde nonstop :mrgreen: každý den dvě pračky denněcitace] MillaL píše: :palec: Vid, i kdyz to nemají špinavé, tak se potí a kor v těhle vedrech.. proto každý den čisté :-)
nikil píše:
MillaL píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.6.11 13:00
nikil píše:
no neříkám že kojím na veřejnosti ale když jsem venku na procházce na vesnici kde nikdo není tak je to super no pro mě je koza více pohldlná než pořád sterilizovat flašky a tak a řešit pořád dfokola ale já měla taky stres po císaři když malá byla pod světlěm a neviděla sem jí jen na kojení ale vše jsme zvládli
Monny89 píše:
nikil píše:
Monny89 píše:
To ti závidím, jak piju čaje, Gravimilk, zobu homeopatika, dělám co můžu, ale nic nepomáhá… jestli to je tím, že jsem po tom císaři…? :nevim: že jsme měly stres s malým :nevim: Chjoo, je to na pytel.. ale na druhou stranu je flaška pohodlnější, venku bych na veřejnosti nekojila, takhle mu dám flašku a je spokojenej (a já taky) :lol:

já teda pořád sterilizuju, není to nic náročného, hodím do vody s tabletkou a je to. Jo, ale mě malej hubnul a měl toho stafylokoka, takže to bylo tím… no a už to tak zůstalo, a teď to mlíčko prostě nevytvořím.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí