Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
27.6.11 21:57
makakela píše:
Monny89 píše:
makakela píše:
Monny89 píše:
makakela píše:
Mony - opraveno, jinak vlasta mě taky chodí, došla mě nivea, nestlé, ta bio strava a eucerin (tady je odkaz - stačí napsat že bys chtěla vytkoušet jejich vzorečky nebo napsat o konkrétní nebo napsat jakou máš plet a oni ti pošlou vzorky - http://www.eucerin.cz/…act_form.asp ).A co jinak, co Davídek?? Myslím že jsem četla že jste na UM
šikulka, díky :huban: Mě došly akorát ty vzorečky UM jak jsem ti psala v SZ, a teď tohle, jinak nic zatím :nevim:
No, jsem převážně na UM :-? štve mě to viď.. já odsávám, ale moc to není, přijde mi, že to mlíčko pořád jen ztrácím a ztrácím, jsou to nervy… :roll: co si budem povídat
A jaky mlíčko dáváte??
Ten Nutrilon 1, jak jsi mi posílala odkaz na MMB.. ale asi přejdem na Bebu.. co jsem slyšela tak je šetrnější, a snáz se po ní mimča vykakají :nevim:
Aha, no můžeš zkusit. Já chtěla přejít na sunar, ale bohužel malej ho nechce

Sunar je sladkej, a není tak prospěsný jako Nutrilon.. a děti po něm až moc nabírají, a zatěžuje jejich trávení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
27.6.11 21:57

makakela

aha tak to jo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
27.6.11 21:58

monny89

Monny89 píše:
Luci, já vím.. tak co, nějaká změna??? Šla by jsi do HK? :hug:

nevim nic..nebaví se semnou skoro vůbec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
27.6.11 21:58
Monny89 píše:
makakela píše:
Monny89 píše:
makakela píše:
Monny89 píše:
makakela píše:
Mony - opraveno, jinak vlasta mě taky chodí, došla mě nivea, nestlé, ta bio strava a eucerin (tady je odkaz - stačí napsat že bys chtěla vytkoušet jejich vzorečky nebo napsat o konkrétní nebo napsat jakou máš plet a oni ti pošlou vzorky - http://www.eucerin.cz/…act_form.asp ).A co jinak, co Davídek?? Myslím že jsem četla že jste na UM
šikulka, díky :huban: Mě došly akorát ty vzorečky UM jak jsem ti psala v SZ, a teď tohle, jinak nic zatím :nevim:
No, jsem převážně na UM :-? štve mě to viď.. já odsávám, ale moc to není, přijde mi, že to mlíčko pořád jen ztrácím a ztrácím, jsou to nervy… :roll: co si budem povídat
A jaky mlíčko dáváte??
Ten Nutrilon 1, jak jsi mi posílala odkaz na MMB.. ale asi přejdem na Bebu.. co jsem slyšela tak je šetrnější, a snáz se po ní mimča vykakají :nevim:
Aha, no můžeš zkusit. Já chtěla přejít na sunar, ale bohužel malej ho nechce
Sunar je sladkej, a není tak prospěsný jako Nutrilon.. a děti po něm až moc nabírají, a zatěžuje jejich trávení :nevim:

aha, tak to jsem nevěděla. Nutrilon nám dávaly už v porodnici, takže jsem ho používala i doma a chtěla jsem přejít na sunar a nic,tak nevím jestli teda zkusit ještě bebu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
27.6.11 22:00
Lusisek píše:
Monny89 píše:

Aha… a co ty si myslíš…? Máme se na něco chystat nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
27.6.11 22:02

makakel, my taky jsme na Nutrilonu už od porodky.. Sunar mi říkaly právě že ne.. :nevim: že když už tak tu Bebu.. uvidíme no, ještě tu mám dost toho Sunaru, tak až ho doděláme tak zkusím koupit v lékarně 1sáček Beby a zkusím to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
27.6.11 22:04

vykoupaná :-D Vždy když je spokojena, tak cele koupani a i pak plazí jazyk.. Koupání má ráda, líbí se jí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
27.6.11 22:06

no, holky, jsem mrtvá.. dneska mi dal malej zabrat.. jdu spát tak dobrou :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
27.6.11 22:09
Monny89 píše:
no, holky, jsem mrtvá.. dneska mi dal malej zabrat.. jdu spát tak dobrou :mavam: :mavam:

Tak dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
27.6.11 22:11

monny89

Monny89 píše:
Lusisek píše:
Monny89 píše:
Aha… a co ty si myslíš…? Máme se na něco chystat nebo ne?

Moninko,napíši ti zítra :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
27.6.11 22:14

Holky, díky moc :-)

Mony: Tabulka :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
27.6.11 22:14
MillaL píše:
Holky, díky moc :-)Mony: Tabulka :palec: :palec: :palec:

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
27.6.11 22:30

Jinak holky jsem dneska byla opět v gastro poradně s těma mejma játrama - výsledky úplně v prd…, v těhu a po porodu to bylo ještě zvíšené, ale tedkom je to mega vysoké. Takže jsu nadopovaná práškama všema možnejma a pokud se to nezlepší tak mě čeká biopsie jater ( vpichnutí jehly do těla a odebrání kousku jater na testy) :-( :-( :-( :-( :-( :-( .

Na gynekologii stěry naštěstí v pořádku, ale zase nedostanu antikoncepci kvůli játrům. Dneska jsem navíc dostala do zadku injekci na vyvolání menstruace, jelikož jsem ji ještě neměla. Dost bolestivá injekce a ještě tedkom to bolí jako … ( ale sestra mě upozornovala že to není bezbolestná injekce), takže pokud nedostanu menstruaci tak za 14 dní opět na injekci. Chjo teda :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
28.6.11 00:25
:-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.6.11 08:56
makakela píše:
Jinak holky jsem dneska byla opět v gastro poradně s těma mejma játrama - výsledky úplně v prd…, v těhu a po porodu to bylo ještě zvíšené, ale tedkom je to mega vysoké. Takže jsu nadopovaná práškama všema možnejma a pokud se to nezlepší tak mě čeká biopsie jater ( vpichnutí jehly do těla a odebrání kousku jater na testy) :-( :-( :-( :-( :-( :-( .Na gynekologii stěry naštěstí v pořádku, ale zase nedostanu antikoncepci kvůli játrům. Dneska jsem navíc dostala do zadku injekci na vyvolání menstruace, jelikož jsem ji ještě neměla. Dost bolestivá injekce a ještě tedkom to bolí jako … ( ale sestra mě upozornovala že to není bezbolestná injekce), takže pokud nedostanu menstruaci tak za 14 dní opět na injekci. Chjo teda :-(

to jsou starosti tedy.. nezávidím.. ale přeji ať je brzy lépe a držím palečky :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí