Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
makakela píše:Monny89 píše:Aha, no můžeš zkusit. Já chtěla přejít na sunar, ale bohužel malej ho nechcemakakela píše:Ten Nutrilon 1, jak jsi mi posílala odkaz na MMB.. ale asi přejdem na Bebu.. co jsem slyšela tak je šetrnější, a snáz se po ní mimča vykakajíMonny89 píše:A jaky mlíčko dáváte??makakela píše:šikulka, díky
Mony - opraveno, jinak vlasta mě taky chodí, došla mě nivea, nestlé, ta bio strava a eucerin (tady je odkaz - stačí napsat že bys chtěla vytkoušet jejich vzorečky nebo napsat o konkrétní nebo napsat jakou máš plet a oni ti pošlou vzorky - http://www.eucerin.cz/…act_form.asp ).A co jinak, co Davídek?? Myslím že jsem četla že jste na UMMě došly akorát ty vzorečky UM jak jsem ti psala v SZ, a teď tohle, jinak nic zatím
No, jsem převážně na UMštve mě to viď.. já odsávám, ale moc to není, přijde mi, že to mlíčko pořád jen ztrácím a ztrácím, jsou to nervy…
co si budem povídat
Sunar je sladkej, a není tak prospěsný jako Nutrilon.. a děti po něm až moc nabírají, a zatěžuje jejich trávení ![]()
Monny89 píše:
Luci, já vím.. tak co, nějaká změna??? Šla by jsi do HK?
nevim nic..nebaví se semnou skoro vůbec ![]()
Monny89 píše:makakela píše:Sunar je sladkej, a není tak prospěsný jako Nutrilon.. a děti po něm až moc nabírají, a zatěžuje jejich tráveníMonny89 píše:Aha, no můžeš zkusit. Já chtěla přejít na sunar, ale bohužel malej ho nechcemakakela píše:Ten Nutrilon 1, jak jsi mi posílala odkaz na MMB.. ale asi přejdem na Bebu.. co jsem slyšela tak je šetrnější, a snáz se po ní mimča vykakajíMonny89 píše:A jaky mlíčko dáváte??makakela píše:šikulka, díky
Mony - opraveno, jinak vlasta mě taky chodí, došla mě nivea, nestlé, ta bio strava a eucerin (tady je odkaz - stačí napsat že bys chtěla vytkoušet jejich vzorečky nebo napsat o konkrétní nebo napsat jakou máš plet a oni ti pošlou vzorky - http://www.eucerin.cz/…act_form.asp ).A co jinak, co Davídek?? Myslím že jsem četla že jste na UMMě došly akorát ty vzorečky UM jak jsem ti psala v SZ, a teď tohle, jinak nic zatím
No, jsem převážně na UMštve mě to viď.. já odsávám, ale moc to není, přijde mi, že to mlíčko pořád jen ztrácím a ztrácím, jsou to nervy…
co si budem povídat
aha, tak to jsem nevěděla. Nutrilon nám dávaly už v porodnici, takže jsem ho používala i doma a chtěla jsem přejít na sunar a nic,tak nevím jestli teda zkusit ještě bebu
Lusisek píše:Monny89 píše:nevim nic..nebaví se semnou skoro vůbec
Aha… a co ty si myslíš…? Máme se na něco chystat nebo ne?
makakel, my taky jsme na Nutrilonu už od porodky.. Sunar mi říkaly právě že ne..
že když už tak tu Bebu.. uvidíme no, ještě tu mám dost toho Sunaru, tak až ho doděláme tak zkusím koupit v lékarně 1sáček Beby a zkusím to ![]()
vykoupaná
Vždy když je spokojena, tak cele koupani a i pak plazí jazyk.. Koupání má ráda, líbí se jí ![]()
no, holky, jsem mrtvá.. dneska mi dal malej zabrat.. jdu spát tak dobrou
![]()
Monny89 píše:
no, holky, jsem mrtvá.. dneska mi dal malej zabrat.. jdu spát tak dobrou![]()
Tak dobrou noc
Monny89 píše:Lusisek píše:Aha… a co ty si myslíš…? Máme se na něco chystat nebo ne?Monny89 píše:nevim nic..nebaví se semnou skoro vůbec
Moninko,napíši ti zítra ![]()
Jinak holky jsem dneska byla opět v gastro poradně s těma mejma játrama - výsledky úplně v prd…, v těhu a po porodu to bylo ještě zvíšené, ale tedkom je to mega vysoké. Takže jsu nadopovaná práškama všema možnejma a pokud se to nezlepší tak mě čeká biopsie jater ( vpichnutí jehly do těla a odebrání kousku jater na testy)
.
Na gynekologii stěry naštěstí v pořádku, ale zase nedostanu antikoncepci kvůli játrům. Dneska jsem navíc dostala do zadku injekci na vyvolání menstruace, jelikož jsem ji ještě neměla. Dost bolestivá injekce a ještě tedkom to bolí jako … ( ale sestra mě upozornovala že to není bezbolestná injekce), takže pokud nedostanu menstruaci tak za 14 dní opět na injekci. Chjo teda ![]()
makakela píše:
Jinak holky jsem dneska byla opět v gastro poradně s těma mejma játrama - výsledky úplně v prd…, v těhu a po porodu to bylo ještě zvíšené, ale tedkom je to mega vysoké. Takže jsu nadopovaná práškama všema možnejma a pokud se to nezlepší tak mě čeká biopsie jater ( vpichnutí jehly do těla a odebrání kousku jater na testy)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.Na gynekologii stěry naštěstí v pořádku, ale zase nedostanu antikoncepci kvůli játrům. Dneska jsem navíc dostala do zadku injekci na vyvolání menstruace, jelikož jsem ji ještě neměla. Dost bolestivá injekce a ještě tedkom to bolí jako … ( ale sestra mě upozornovala že to není bezbolestná injekce), takže pokud nedostanu menstruaci tak za 14 dní opět na injekci. Chjo teda
to jsou starosti tedy.. nezávidím.. ale přeji ať je brzy lépe a držím palečky
![]()