Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
136
27.6.11 12:53

Holky,moc vam děkuju za krásné přivítání :kytka: určo se mi tu bude líbit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
27.6.11 13:04

Ahoj holky,
opět vás všechny po nějaké době zdravím, sice průběžně dočítám, ale moje těhu demence mi brání v tom, abych reagovala, neboť si opravdu za krátkou chvíli nic moc nepamatuju.
No zkusím to:
Peti: vítám vás doma a držím pěsti, ať takhle dobře dál pokračujete, je to bezva, že to zvládáte :palec: .
Nikil: gratulka ke zvládnutí prvního měsíce :kytka: .
Zuzi: užij si dovču, taky bych někam jela, ale nejspíš pojedu maximálně do porodky :mrgreen:
Jani, Find, Girli: holky ahooooooj :mavam:
Makak: krásná tabulka, doufám, že už brzy dodám taky údaje k mimču, už se začínám dost těšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
27.6.11 13:11

A zase trochu infa od nás:
naši si dneska odvezli Ondráška do pátku k nim, takže konečně můžu dodělat spoustu restů (zabalit tašku do porodky, dochystat vyprané části kočárku a autosedačky, atd.).
Je to fakt zábava :roll: , již tři večery mám pravidelné lehce bolavé kontrakce po 7 minutách, trvá to cca 3-4 hodiny, pak je zaspím a ráno ticho po pěšině :pocitac: , myslím si, že jsem ideální adept na zbytečné návštěvy porodky v noci :oops: . Vím, že se má jít do sprchy, nebo si dát teplou vanu, problém je ale ten, že koupelna sousedí s Ondrovým děcákem a jeho všechno probudí :roll:, tak budu muset asi k sousedům :mrgreen: .
No zítra jdu do porodnice do poradny a na monitor, tak jsem zvědavá, jestli to alespoň k něčemu je, nebo jestli budu také patřit ke skupince těch „šťastných“ co si projdou parádníma poslíčkama a pak stejně houby :mrgreen: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
27.6.11 13:11

makak-takze tabulka super-unas 6tydnu 3880gramu :mrgreen: ovsem mam malou vytku-chybi ti marbuli :mrgreen: a taky smigii a daq :-P jinak vse super
kubap :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
27.6.11 13:12
kubap píše:
Ahoj holky,
opět vás všechny po nějaké době zdravím, sice průběžně dočítám, ale moje těhu demence mi brání v tom, abych reagovala, neboť si opravdu za krátkou chvíli nic moc nepamatuju.
No zkusím to:
Peti: vítám vás doma a držím pěsti, ať takhle dobře dál pokračujete, je to bezva, že to zvládáte :palec: .
Nikil: gratulka ke zvládnutí prvního měsíce :kytka: .
Zuzi: užij si dovču, taky bych někam jela, ale nejspíš pojedu maximálně do porodky :mrgreen:
Jani, Find, Girli: holky ahooooooj :mavam:
Makak: krásná tabulka, doufám, že už brzy dodám taky údaje k mimču, už se začínám dost těšit.

no nazdáárek mamino :hug: :kytka: :mavam: :mavam: jak pak se mas???nu,uzs e ti to blizui,koukam,ze uz 38tt vid? a copak noveho u vas?kdypak,ze mas tu dalsi kontrolu oheldne tej jizvy po cisari?tento tyden,ze?jsem ale pozapomela kterypak den :think:

• Citovat
  • Upravit
finduska
27.6.11 13:13

jinak monn:veta hlavne si necti muj denicek,by mi donutila si hoprecist :-P :-P

• Citovat
  • Upravit
990
27.6.11 13:13

čau Findus: jak se máte????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
27.6.11 13:14
finduska píše:
jinak monn:veta hlavne si necti muj denicek,by mi donutila si hoprecist :-P :-P
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
990
27.6.11 13:15

Jani: zítra jdu do poradny a v pátek mám kontrolu u toho primáře, který vyřkne ortel. docela by mě pobavilo, kdybych to k němu už nestihla :pankac: Ale takovou kliku určitě mít nebudu :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
27.6.11 13:18

Monny: jo jo, taky jsem si ho přečetla a mám pocit, že takovéhle porody mají teď okolo mě spousty holek :pocitac: .
Nějak asi přestáváme normálně rodit, jen pár šťastlivek, to nás čeká u druhého porodu. I tebe :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
27.6.11 13:19
kubap píše:
Jani: zítra jdu do poradny a v pátek mám kontrolu u toho primáře, který vyřkne ortel. docela by mě pobavilo, kdybych to k němu už nestihla :pankac: Ale takovou kliku určitě mít nebudu :pocitac: :mrgreen:

tak budu na tebe myslet,dej pak vedet,jak jsi doapdla v poradne :wink:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
27.6.11 13:21

jdu si chvili lehnout k telce holky,mejte s e.papa zatim :mavam: :wink:

• Citovat
  • Upravit
finduska

kubap-my skvele,nechci tozakriknout,ale je nam fajne :mrgreen: a jak se citis ty.
janni a ty?delassi zeme prdelku ze uz 31tt?ty vole to leti

• Citovat
  • Upravit
990

Jasně, dám info, teď budu mít trochu víc času, když mám ďáblíka u našich :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
27.6.11 13:23

FInd: No až na ty večery s kontrakcema jsem naprosto OK :palec: , což o to, já to beru docela sportovně, ale manža už z toho začíná bejt trošku nervní :lol: :roll: . K porodu jít nechce, mám domluvenou dulu, tak uvidím, jak to nakonec dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí