Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky,moc vam děkuju za krásné přivítání
určo se mi tu bude líbit ![]()
Ahoj holky,
opět vás všechny po nějaké době zdravím, sice průběžně dočítám, ale moje těhu demence mi brání v tom, abych reagovala, neboť si opravdu za krátkou chvíli nic moc nepamatuju.
No zkusím to:
Peti: vítám vás doma a držím pěsti, ať takhle dobře dál pokračujete, je to bezva, že to zvládáte
.
Nikil: gratulka ke zvládnutí prvního měsíce
.
Zuzi: užij si dovču, taky bych někam jela, ale nejspíš pojedu maximálně do porodky ![]()
Jani, Find, Girli: holky ahooooooj ![]()
Makak: krásná tabulka, doufám, že už brzy dodám taky údaje k mimču, už se začínám dost těšit.
A zase trochu infa od nás:
naši si dneska odvezli Ondráška do pátku k nim, takže konečně můžu dodělat spoustu restů (zabalit tašku do porodky, dochystat vyprané části kočárku a autosedačky, atd.).
Je to fakt zábava
, již tři večery mám pravidelné lehce bolavé kontrakce po 7 minutách, trvá to cca 3-4 hodiny, pak je zaspím a ráno ticho po pěšině
, myslím si, že jsem ideální adept na zbytečné návštěvy porodky v noci
. Vím, že se má jít do sprchy, nebo si dát teplou vanu, problém je ale ten, že koupelna sousedí s Ondrovým děcákem a jeho všechno probudí
, tak budu muset asi k sousedům
.
No zítra jdu do porodnice do poradny a na monitor, tak jsem zvědavá, jestli to alespoň k něčemu je, nebo jestli budu také patřit ke skupince těch „šťastných“ co si projdou parádníma poslíčkama a pak stejně houby
![]()
makak-takze tabulka super-unas 6tydnu 3880gramu
ovsem mam malou vytku-chybi ti marbuli
a taky smigii a daq
jinak vse super
kubap
![]()
kubap píše:
Ahoj holky,
opět vás všechny po nějaké době zdravím, sice průběžně dočítám, ale moje těhu demence mi brání v tom, abych reagovala, neboť si opravdu za krátkou chvíli nic moc nepamatuju.
No zkusím to:
Peti: vítám vás doma a držím pěsti, ať takhle dobře dál pokračujete, je to bezva, že to zvládáte.
Nikil: gratulka ke zvládnutí prvního měsíce.
Zuzi: užij si dovču, taky bych někam jela, ale nejspíš pojedu maximálně do porodky
Jani, Find, Girli: holky ahooooooj
Makak: krásná tabulka, doufám, že už brzy dodám taky údaje k mimču, už se začínám dost těšit.
no nazdáárek mamino
jak pak se mas???nu,uzs e ti to blizui,koukam,ze uz 38tt vid? a copak noveho u vas?kdypak,ze mas tu dalsi kontrolu oheldne tej jizvy po cisari?tento tyden,ze?jsem ale pozapomela kterypak den ![]()
jinak monn:veta hlavne si necti muj denicek,by mi donutila si hoprecist
![]()
finduska píše:
jinak monn:veta hlavne si necti muj denicek,by mi donutila si hoprecist![]()
Jani: zítra jdu do poradny a v pátek mám kontrolu u toho primáře, který vyřkne ortel. docela by mě pobavilo, kdybych to k němu už nestihla
Ale takovou kliku určitě mít nebudu
![]()
Monny: jo jo, taky jsem si ho přečetla a mám pocit, že takovéhle porody mají teď okolo mě spousty holek
.
Nějak asi přestáváme normálně rodit, jen pár šťastlivek, to nás čeká u druhého porodu. I tebe
.
kubap píše:
Jani: zítra jdu do poradny a v pátek mám kontrolu u toho primáře, který vyřkne ortel. docela by mě pobavilo, kdybych to k němu už nestihlaAle takovou kliku určitě mít nebudu
![]()
tak budu na tebe myslet,dej pak vedet,jak jsi doapdla v poradne ![]()
kubap-my skvele,nechci tozakriknout,ale je nam fajne
a jak se citis ty.
janni a ty?delassi zeme prdelku ze uz 31tt?ty vole to leti
Jasně, dám info, teď budu mít trochu víc času, když mám ďáblíka u našich ![]()
FInd: No až na ty večery s kontrakcema jsem naprosto OK
, což o to, já to beru docela sportovně, ale manža už z toho začíná bejt trošku nervní
. K porodu jít nechce, mám domluvenou dulu, tak uvidím, jak to nakonec dopadne.