Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janni.na88
24.6.11 14:47

holky,jdu lehnout,jsu kantare..vezmu Majinku a budeme koukat na telku..ted davaji Gilmorky-ten serial zboznuju :wink: mejte s ekrasne a krasny vikendik vsem !!ale ja se tu ukazu pres vikend.. :wink: :kytka: papa :mavam:

• Citovat
  • Upravit
12571
24.6.11 15:03
Janni.na88 píše:
Martina T píše:
Janni.na88 píše:
Martina T píše:jejej,no tak to vim oc em mluvis Marti.-my se stehujeme ted…ale tak my mame vyhodu,ze uz tam mame vse udelany nu..ale uvidis,ze vy to taky zvaldnete-aspon „na hrubo“ si to pripravit… :wink: ale je to zahul takhle ke konci tehu se stehovat,to je paavda nu :think:

Zahul to bude, ale chteli jsme uz s mimcem bydlet vsichni pohromade, tak to zvladnout musime. Ja nastesti tehotenstvi zvladam v pohode, tak to nejak pujde. Deti poslu na nejvetsi stehovani do Ceska, budu se tam moct soustredit jen na baleni a uklid. Ty vis, co cekas? Ja vas tu sice ctu, ale nestiham pokazde vsechno. [/cita

tak budur drzet palce,yaby vam to stehovani slo jak po masle :wink: my cekame chlaecka-Tomáška.. :wink: a vy?

Dobre rano vsem
My take cekame chlapecka, jmeno nejspis Jannis, to je jedine, na kterem se shodneme oba. UZ to bude muj treti kluk, holka je nejstarsi.

Jinak gratuluji vsem narozenym miminkam tady :kytka: .
to je hezke jmeno MArti! :palec:

Diky, mne se take libi, ale ze zacatku jsme meli uplne jina. A hlavne jsme se neshodli, az na Jannisovi. Museli jsme najit urcity kompromis, aby to bylo pro vsechny vyslovitelne. Pritel je Gianni, tak Jannis je v podstate po nem a prece neni :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
24.6.11 15:13

:mavam: :mavam: :mavam:
velika gratulacesmiigii-to fakt vsechno hrozne utika :-(
jani :mavam: :mavam:
nikil-sex :palec:
mill-taky jsem bylasita docela dost a v 5tydnech sex-adobry :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2412
24.6.11 15:45
Tak to je fajn, ja mam jeste i ted po 5-ti týdnech tu jizvu ke stehnu citlivou, casto boli a jeste ani stehy z ni nevypadly.. :nevim: :nevim: Tak mam strach.. Jinak ostatni siti uz v pohodě :-) tahle je jeste i dost vystoupla, tak je to hlavne zevni jizva, coz asi bude i pak, no..
finduska píše: :mavam: :mavam: :mavam:
velika gratulacesmiigii-to fakt vsechno hrozne utika :-(
jani :mavam: :mavam:
nikil-sex :palec:
mill-taky jsem bylasita docela dost a v 5tydnech sex-adobry :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.11 16:33

gratulace k dalšímu přírustku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
24.6.11 17:23

mill-to mam taky-teda u zadku je jakoby min citliva,aletam no-kde prechazi smerem dovnitr-jsem myslela ze zhebnu :oops: :oops: (omlouvam se za poopis)
tam je to porad vystouple :-( ale uz to neboli :palec:

• Citovat
  • Upravit
1918
24.6.11 19:08

Holky moje, je mi hrozne :-( . Bolime brisko, zada, jsem na vsechny protivna protoze jsem nevyspana. Upekla jsem buchtu, ale radost z toho vubec nemam. Navic Lukas…ma dneska prijet a nejak nejede. Vzdycky byva doma kolem 5 hodin…Neozval se cely den a nebere mi telefon ani on ani nikdo z kluku co jsou s nim v aute. Tak se bojim jestli se treba neco nestalo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
24.6.11 19:09

Jak tak ctu o tech vasich jizvach…no jsem zvedava jaky budu rodit ja, jestli se taky potrham. Pro Elinku cokoli, jenom aby uz vylezla. Ale i tak mam z toho husi kuzi… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.6.11 19:25

Leni, přiznám se, že na jednu stranu je pro mě ten císař jakási úleva - nemám porušenej spodek :lol: Ale i tak se bojím, že budu jak panna :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
24.6.11 19:30
Monny89 píše:
Leni, přiznám se, že na jednu stranu je pro mě ten císař jakási úleva - nemám porušenej spodek :lol: Ale i tak se bojím, že budu jak panna :oops:

Mony, my jsme nemeli sex od druheho mesice az do 36tt…to mas vic jak pul roku. Nerikam ze to potom poprve bylo idealni, pro me moc ne a Lukas taky rikal ze ze me citil ze jsem cela takove tuha a napnuta(bodejd bych nebyla ze), ale zase jako panna jsem se uplne necitila no. Bylo to jenom neprijemne, nebolelo to. :nevim: Ale potom uz v pohode no… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.6.11 19:42
Lend.u píše:
Monny89 píše:
Leni, přiznám se, že na jednu stranu je pro mě ten císař jakási úleva - nemám porušenej spodek :lol: Ale i tak se bojím, že budu jak panna :oops:
Mony, my jsme nemeli sex od druheho mesice az do 36tt…to mas vic jak pul roku. Nerikam ze to potom poprve bylo idealni, pro me moc ne a Lukas taky rikal ze ze me citil ze jsem cela takove tuha a napnuta(bodejd bych nebyla ze), ale zase jako panna jsem se uplne necitila no. Bylo to jenom neprijemne, nebolelo to. :nevim: Ale potom uz v pohode no… :-)

Jo, my jsme taky měly zákaz sexu, od 27tt, a prubly jsme to v nějakém tom 38-39tt :mrgreen: Takže taky žádná sláva, ale tomu se nedalo říkat sex ani :roll:
Takže se fakt těším, ale zároveň i bojím.. že to bude bolet, nebo nepříjemný.. Ale hlavně se bojím abych zase neotěhotnela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
25.6.11 11:01

kuk

• Citovat
  • Upravit
896
25.6.11 13:14

Ahooooj holkyy ..tak už jsme doma z porodnice :-) Všechny moooc zdravíme :hug:

• načítám...