Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Máme se skvěle elen je moc hodná ale nechci to zakřiknout krásně se vyspinkáme v noci přes den většinou spinká nejradši v kočárku je zvykla být venku
ve středu za týden jdem do poradny tak jsme zvědavá kolik jsme nabrali a tak je už velká už vyřazují věcičky které jsou jí málé
potřebuji udělat nálet do sekáče pro náké overálky na spaní .u nás vše klape jak má být žádný problém zatím ..jak pak se vám daří co Matyášek??
Dobré ránko, tak Dádík zase krásně spinkal v noci, na to, že včera přes den spal jenom hodinku
Tak spinkal od 19:30 do 4:00
Napapal se, a zase spal do 7, a teď zase spinká ![]()
No, já jsem pro dnešek zase vytížená, napřed dorazí Lucka z Pardubic.. a pak jdu s kámoškou tady kočárkovat ![]()
jak pak se máte?jak jste se vyspinkali ..koukám že Janina si opět přivstala no já tedy od poloviny těh.jsem vstála moc brzo
u nás noc docela dobrý jen mi přišlo že elen se více budila na kojení šla spinkat lehce po osmé no ptž spinkal od 5 odpoledne v kočáru až do půl osmé pak jsme koupali no a myslela jsme si že tak dlouho spinkala že nebude spát a ono jsme se mílila spala hnedky až do 1:15 ,4,6,8,a ted zas spinká
v 11 jedu na ksometiku babička bude hlídat
včera dostala elen krásné dvoje šatičky
ta má více oblečků než máma
všem mimískům poslím pusinky
co Lend ???, SE CÍTÍŠ???holky u niás včera bylo sexuální harašení porušila jsem šestinedělku
pája byl k neudržení
no a stálo za starou belu
no nerodila jsme spodkem ale bylo to dost nepříjemné jak když jsem panna
tkž bolestivé..no nic tak má vybráno na další měsíc ![]()
Monny89 píše:
Dobré ránko, tak Dádík zase krásně spinkal v noci, na to, že včera přes den spal jenom hodinkuTak spinkal od 19:30 do 4:00
Napapal se, a zase spal do 7, a teď zase spinká
No, já jsem pro dnešek zase vytížená, napřed dorazí Lucka z Pardubic.. a pak jdu s kámoškou tady kočárkovat
nikil, vy jste už sexovali..? Wow… já se na to chci vrhnout ve středu… Musím.. ať mám aspoň nějaký dáreček k narozeninám
![]()
Monny89 píše:
nikil, vy jste už sexovali..? Wow… já se na to chci vrhnout ve středu… Musím.. ať mám aspoň nějaký dáreček k narozeninám![]()
![]()
nikil píše:![]()
![]()
Dobrý dáreček
no porušili jsme to nedalo se to vdržet každý večer měl sexuálně obtěžoval
![]()
no tak to mám splníno a má vybráno na další měsíc
Monny89 píše:
nikil, vy jste už sexovali..? Wow… já se na to chci vrhnout ve středu… Musím.. ať mám aspoň nějaký dáreček k narozeninám![]()
![]()
Hele, na nás to přišlo hned v den kdy jsme přijeli domů z porodky
Ale držíme se zatím… ale když mám ty narozeniny, tak to si můžem dovollit ne? To bude navíc přesně měsíc ![]()
Monny89 píše:nikil píše:Hele, na nás to přišlo hned v den kdy jsme přijeli domů z porodky![]()
![]()
Dobrý dáreček
![]()
Monny89 píše:
![]()
Ale držíme se zatím… ale když mám ty narozeniny, tak to si můžem dovollit ne? To bude navíc přesně měsíc
nikil píše:
no tak já na nic tedy neměl po myšlení po porodu a sex to bylo to poslední no je ho to raflo až tenhle celý týden jinak byl trpělivý jj měsíc je dobrýno elence bude v sobotu měsíc
tkž taky dobrý …doufám že nedostanu seřváno od gyndaře aby to nepoznal..
Monny89 píše:nikil píše:Hele, na nás to přišlo hned v den kdy jsme přijeli domů z porodky![]()
![]()
Dobrý dáreček
![]()
Monny89 píše:
![]()
Ale držíme se zatím… ale když mám ty narozeniny, tak to si můžem dovollit ne? To bude navíc přesně měsíc
To na mě nějakou čirou záhadou přišli chutě hned doma, se mi asi vrátili zpět ty moje hormony ![]()
Neboj, doktor to po takové době nepozná… a zeptám se, jak jste se chránili?
Mě někdo říká že kondomy nesmíme když ještě trochu špiním, že jak jsou lubrikovaný, tak se může zanést infekce do ještě nezahojené dělohy…
Ale zase přerušovanýmu styku nevěřím
![]()
makakela píše:
Ahoj maminy a těhulky. dneska jsme byly na očkování na 1 dávku hexavakcíny - doktorka říkala že je to jedna z nejbolestivějších injekcí (no ještě nás čekají 2) - chudáček malej při injekci jen zaplakal jako by se lekl a pak v pořádku, tak jsem si myslela že to bude ok. Po injekcu jsme museli být 20 minutek nablízku kdyby něco. No doma pofňukával celý den a furt se jenom mazlil s maminkou nebo s tatínkem. Navíc jsem dostaly horečky. Na radu ségry jsem mu dala panadol než jsme šli tak měl jen 37,9 - kdybych mu ho nedala tak nevím jak by to s teplotkou dopadlo. No už se netěším an další, zase mě budou téct slzičkya s ním. Od 19 hod spinká tak snad se probudí už bez horečky
No a co vy maminky, co mimísci nezlobí???
Lend - jak tos tebou vypadá?? Pořád čekám kdy uvidím radostnou zprávičku a jak vidím tak se Elišce nechce ven - no jo u maminky je ji dobře
Ahoj Maky, no jak pises, Elisce se na posledni chvili v brisku zalibilo. Vubec nechce jit ven. Ale vcera v noci jsem ji citila jak mi bubnovala rucickama do podbrisku hodne nizko pod briskem tak snad bud do nedele v porodim nebo v pondeli bude lepsi nalez v poradne…uvidime ![]()
Maky, jinak me mrzi ze mate teplotku, cetla jsem o tom ze po tech ockovanich jsou k tomu mimca nachylna. Ale hlavne ze to preslo ![]()
Janni.na88 píše:
TAk jsme vás holky dočetla…Všem vám přeji krásné,příjemné ráno![]()
Včera jsem vám zapoměla říct-tedy napsat
,že jsem od vás Peťanku pozdravolala a také vás moc zdraví! Jsou s VAšíkem v pořádku a dneska by měli jít domů
![]()
Jani, to je dobre ze se maji dobre. Tesim se na nejakou fotku az Petka prijde ukazat ten svuj uzlicek ![]()
Janni.na88 píše:
Ju a holkýýý…pro ty,které nemají FB-tak SMIGII - Káťa už porodila Jennifer![]()
- 49cm, 3400g ..takže Kati-jetse ejdnou velka gratulka !!!
Gratuluju k malicke, at dela radost a je zdravaaa ![]()
nikil píše:
jak pak se máte?jak jste se vyspinkali ..koukám že Janina si opět přivstala no já tedy od poloviny těh.jsem vstála moc brzo![]()
u nás noc docela dobrý jen mi přišlo že elen se více budila na kojení šla spinkat lehce po osmé no ptž spinkal od 5 odpoledne v kočáru až do půl osmé pak jsme koupali no a myslela jsme si že tak dlouho spinkala že nebude spát a ono jsme se mílila spala hnedky až do 1:15 ,4,6,8,a ted zas spinká
v 11 jedu na ksometiku babička bude hlídat
včera dostala elen krásné dvoje šatičky
ta má více oblečků než máma
![]()
všem mimískům poslím pusinky
![]()
co Lend ???, SE CÍTÍŠ???holky u niás včera bylo sexuální harašení porušila jsem šestinedělku
pája byl k neudržení
no a stálo za starou belu
no nerodila jsme spodkem ale bylo to dost nepříjemné jak když jsem panna
tkž bolestivé..no nic tak má vybráno na další měsíc
Nikil, u nas je to porad stejne…porad nic
![]()