Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13843
24.6.11 08:17

Finduško

Máme se skvěle elen je moc hodná ale nechci to zakřiknout krásně se vyspinkáme v noci přes den většinou spinká nejradši v kočárku je zvykla být venku :lol: ve středu za týden jdem do poradny tak jsme zvědavá kolik jsme nabrali a tak je už velká už vyřazují věcičky které jsou jí málé :lol: potřebuji udělat nálet do sekáče pro náké overálky na spaní .u nás vše klape jak má být žádný problém zatím ..jak pak se vám daří co Matyášek??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.6.11 08:21

Dobré ránko, tak Dádík zase krásně spinkal v noci, na to, že včera přes den spal jenom hodinku :-D Tak spinkal od 19:30 do 4:00 :dance: Napapal se, a zase spal do 7, a teď zase spinká :mrgreen:

No, já jsem pro dnešek zase vytížená, napřed dorazí Lucka z Pardubic.. a pak jdu s kámoškou tady kočárkovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
24.6.11 08:25

dobré ráno

jak pak se máte?jak jste se vyspinkali ..koukám že Janina si opět přivstala no já tedy od poloviny těh.jsem vstála moc brzo :mrgreen: :mrgreen: u nás noc docela dobrý jen mi přišlo že elen se více budila na kojení šla spinkat lehce po osmé no ptž spinkal od 5 odpoledne v kočáru až do půl osmé pak jsme koupali no a myslela jsme si že tak dlouho spinkala že nebude spát a ono jsme se mílila spala hnedky až do 1:15 ,4,6,8,a ted zas spinká :mrgreen: v 11 jedu na ksometiku babička bude hlídat :dance: včera dostala elen krásné dvoje šatičky :mrgreen: ta má více oblečků než máma :mrgreen: :mrgreen: všem mimískům poslím pusinky :huban: :huban: co Lend ???, SE CÍTÍŠ???holky u niás včera bylo sexuální harašení porušila jsem šestinedělku :-( pája byl k neudržení :mrgreen: no a stálo za starou belu :-( no nerodila jsme spodkem ale bylo to dost nepříjemné jak když jsem panna :-( tkž bolestivé..no nic tak má vybráno na další měsíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
24.6.11 08:26
Dobré ráno jde vidět Dáda si nastavil svůj režim a ted to bude pořád :dance: :dance: je moc hodný..tak si dnešek krásně užij :lol:
Monny89 píše:
Dobré ránko, tak Dádík zase krásně spinkal v noci, na to, že včera přes den spal jenom hodinku :-D Tak spinkal od 19:30 do 4:00 :dance: Napapal se, a zase spal do 7, a teď zase spinká :mrgreen:No, já jsem pro dnešek zase vytížená, napřed dorazí Lucka z Pardubic.. a pak jdu s kámoškou tady kočárkovat :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.6.11 08:31

nikil, vy jste už sexovali..? Wow… já se na to chci vrhnout ve středu… Musím.. ať mám aspoň nějaký dáreček k narozeninám :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
24.6.11 08:33
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dobrý dáreček :mrgreen: no porušili jsme to nedalo se to vdržet každý večer měl sexuálně obtěžoval :mrgreen: :mrgreen: no tak to mám splníno a má vybráno na další měsíc :mrgreen:
Monny89 píše:
nikil, vy jste už sexovali..? Wow… já se na to chci vrhnout ve středu… Musím.. ať mám aspoň nějaký dáreček k narozeninám :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.6.11 08:35
nikil píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dobrý dáreček :mrgreen: no porušili jsme to nedalo se to vdržet každý večer měl sexuálně obtěžoval :mrgreen: :mrgreen: no tak to mám splníno a má vybráno na další měsíc :mrgreen:
Monny89 píše:
nikil, vy jste už sexovali..? Wow… já se na to chci vrhnout ve středu… Musím.. ať mám aspoň nějaký dáreček k narozeninám :lol: :lol: :lol:

Hele, na nás to přišlo hned v den kdy jsme přijeli domů z porodky :mrgreen: Ale držíme se zatím… ale když mám ty narozeniny, tak to si můžem dovollit ne? To bude navíc přesně měsíc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
24.6.11 08:41
no tak já na nic tedy neměl po myšlení po porodu a sex to bylo to poslední no je ho to raflo až tenhle celý týden jinak byl trpělivý jj měsíc je dobrý :mrgreen: no elence bude v sobotu měsíc :mrgreen: tkž taky dobrý …doufám že nedostanu seřváno od gyndaře aby to nepoznal.. :mrgreen:
Monny89 píše:
nikil píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dobrý dáreček :mrgreen: no porušili jsme to nedalo se to vdržet každý večer měl sexuálně obtěžoval :mrgreen: :mrgreen: no tak to mám splníno a má vybráno na další měsíc :mrgreen:
Monny89 píše:
Hele, na nás to přišlo hned v den kdy jsme přijeli domů z porodky :mrgreen: Ale držíme se zatím… ale když mám ty narozeniny, tak to si můžem dovollit ne? To bude navíc přesně měsíc :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.6.11 08:51
nikil píše:
no tak já na nic tedy neměl po myšlení po porodu a sex to bylo to poslední no je ho to raflo až tenhle celý týden jinak byl trpělivý jj měsíc je dobrý :mrgreen: no elence bude v sobotu měsíc :mrgreen: tkž taky dobrý …doufám že nedostanu seřváno od gyndaře aby to nepoznal.. :mrgreen:
Monny89 píše:
Monny89 píše:
Hele, na nás to přišlo hned v den kdy jsme přijeli domů z porodky :mrgreen: Ale držíme se zatím… ale když mám ty narozeniny, tak to si můžem dovollit ne? To bude navíc přesně měsíc :dance:

To na mě nějakou čirou záhadou přišli chutě hned doma, se mi asi vrátili zpět ty moje hormony :mrgreen:
Neboj, doktor to po takové době nepozná… a zeptám se, jak jste se chránili? :oops: Mě někdo říká že kondomy nesmíme když ještě trochu špiním, že jak jsou lubrikovaný, tak se může zanést infekce do ještě nezahojené dělohy… :oops: Ale zase přerušovanýmu styku nevěřím :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
24.6.11 08:53
makakela píše:
Ahoj maminy a těhulky. dneska jsme byly na očkování na 1 dávku hexavakcíny - doktorka říkala že je to jedna z nejbolestivějších injekcí (no ještě nás čekají 2) - chudáček malej při injekci jen zaplakal jako by se lekl a pak v pořádku, tak jsem si myslela že to bude ok. Po injekcu jsme museli být 20 minutek nablízku kdyby něco. No doma pofňukával celý den a furt se jenom mazlil s maminkou nebo s tatínkem. Navíc jsem dostaly horečky. Na radu ségry jsem mu dala panadol než jsme šli tak měl jen 37,9 - kdybych mu ho nedala tak nevím jak by to s teplotkou dopadlo. No už se netěším an další, zase mě budou téct slzičky :cry: a s ním. Od 19 hod spinká tak snad se probudí už bez horečky

No a co vy maminky, co mimísci nezlobí??? :-D

Lend - jak tos tebou vypadá?? Pořád čekám kdy uvidím radostnou zprávičku a jak vidím tak se Elišce nechce ven - no jo u maminky je ji dobře :lol:

Ahoj Maky, no jak pises, Elisce se na posledni chvili v brisku zalibilo. Vubec nechce jit ven. Ale vcera v noci jsem ji citila jak mi bubnovala rucickama do podbrisku hodne nizko pod briskem tak snad bud do nedele v porodim nebo v pondeli bude lepsi nalez v poradne…uvidime :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
24.6.11 08:54

Maky, jinak me mrzi ze mate teplotku, cetla jsem o tom ze po tech ockovanich jsou k tomu mimca nachylna. Ale hlavne ze to preslo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
24.6.11 08:55
Janni.na88 píše:
TAk jsme vás holky dočetla…Všem vám přeji krásné,příjemné ráno :mavam: :kytka: Včera jsem vám zapoměla říct-tedy napsat :lol: ,že jsem od vás Peťanku pozdravolala a také vás moc zdraví! Jsou s VAšíkem v pořádku a dneska by měli jít domů :potlesk: :potlesk:

Jani, to je dobre ze se maji dobre. Tesim se na nejakou fotku az Petka prijde ukazat ten svuj uzlicek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
Janni.na88 píše:
Ju a holkýýý…pro ty,které nemají FB-tak SMIGII - Káťa už porodila Jennifer :dance: :lol: - 49cm, 3400g ..takže Kati-jetse ejdnou velka gratulka !!!

Gratuluju k malicke, at dela radost a je zdravaaa :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
nikil píše:
jak pak se máte?jak jste se vyspinkali ..koukám že Janina si opět přivstala no já tedy od poloviny těh.jsem vstála moc brzo :mrgreen: :mrgreen: u nás noc docela dobrý jen mi přišlo že elen se více budila na kojení šla spinkat lehce po osmé no ptž spinkal od 5 odpoledne v kočáru až do půl osmé pak jsme koupali no a myslela jsme si že tak dlouho spinkala že nebude spát a ono jsme se mílila spala hnedky až do 1:15 ,4,6,8,a ted zas spinká :mrgreen: v 11 jedu na ksometiku babička bude hlídat :dance: včera dostala elen krásné dvoje šatičky :mrgreen: ta má více oblečků než máma :mrgreen: :mrgreen: všem mimískům poslím pusinky :huban: :huban: co Lend ???, SE CÍTÍŠ???holky u niás včera bylo sexuální harašení porušila jsem šestinedělku :-( pája byl k neudržení :mrgreen: no a stálo za starou belu :-( no nerodila jsme spodkem ale bylo to dost nepříjemné jak když jsem panna :-( tkž bolestivé..no nic tak má vybráno na další měsíc :mrgreen:

Nikil, u nas je to porad stejne…porad nic :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.6.11 08:59

Péťa mi taky psala, to jsem nějak opomněla zmínit  :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...