Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
896
25.6.11 14:16

Moc vám všem děkujeme s Vašíkem za gratulace :hug: A že jste na nás mysleli :-) Pustili nás domů už včera odpoledne.Vypadalo to že domů půjdeme až dnes protože měl Vašík zvedlou žloutenku ale nakonec nás pustili.Než jsme dorazili domů tak bylo skoro 17hod.Byla jsem moc unavená,tak jsem nezapínala počítač.Jinak nás pustili i s příkrmem..protože Vašík v porodnici pořád spinkal a moc toho ode mě nevypil a proto se mi ještě neudělalo mlíčko tak jak by mělo.Vypil málinko a přikrmovali ho stříkačkou.Tak mě to učili,abych to také uměla.Jsem ráda že ho nenaučili na flašku.S tou stříkačkou je to sranda.Ale pila jsem v noci hodně čaje pro koj.matky a Vašík byl snad po 2 hod.vzhůru tak jsem pořád kojila a mlíčko se mi už naštěstí rozjelo..ale moc jsem toho nenaspala.Tak doufám že ten příkrm už nebudem potřebovat a pořádně se rozkojím a Vašík bude krásně přibírat.No uvidíme.Přes den docela spinká..asi dohání tu dnešní noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
25.6.11 14:24
Peťanka píše:
Moc vám všem děkujeme s Vašíkem za gratulace :hug: A že jste na nás mysleli :-) Pustili nás domů už včera odpoledne.Vypadalo to že domů půjdeme až dnes protože měl Vašík zvedlou žloutenku ale nakonec nás pustili.Než jsme dorazili domů tak bylo skoro 17hod.Byla jsem moc unavená,tak jsem nezapínala počítač.Jinak nás pustili i s příkrmem..protože Vašík v porodnici pořád spinkal a moc toho ode mě nevypil a proto se mi ještě neudělalo mlíčko tak jak by mělo.Vypil málinko a přikrmovali ho stříkačkou.Tak mě to učili,abych to také uměla.Jsem ráda že ho nenaučili na flašku.S tou stříkačkou je to sranda.Ale pila jsem v noci hodně čaje pro koj.matky a Vašík byl snad po 2 hod.vzhůru tak jsem pořád kojila a mlíčko se mi už naštěstí rozjelo..ale moc jsem toho nenaspala.Tak doufám že ten příkrm už nebudem potřebovat a pořádně se rozkojím a Vašík bude krásně přibírat.No uvidíme.Přes den docela spinká..asi dohání tu dnešní noc.

Peti jeste jednou gratuluju :huban: :huban: :huban: je nadhernej :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12571
25.6.11 15:46
Peťanka píše:
Vašíček

Moc krasne miminko :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.6.11 17:14

Peti, vítejte doma, moc jsem na vás myslela, Vašík je krásnej :huban: :huban: :hug: :hug: :hug: Jinak ještě jednou gratuluji, a doufám, že zůstanete na mlíčko, ten příkrm je zlo… i když je to na jednu stranu pohodlnější.. ale co bych dala za to abych kojila, aby měl mlíčko ode mě :roll: Držím palečky :hug:

Jinak já jsem se dneska viděla s Lyricou - Anet :pankac: :pankac: :pankac: Je to super baba :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
25.6.11 17:49

Petanko gratuluji je moooc krásnej :srdce:

Nikolko Elenka má dneska svůj 1 měsíc, přeji zdravíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.6.11 18:16

Nikil, vše nej elence :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
25.6.11 18:31

Díky Mony..budeme se snažit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
25.6.11 18:43

Peťanko moc gratuluju ke krásnému chlapečkovi :kytka:
No a tu přikládám fotečku pupíku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
25.6.11 19:06

Holky já měla tak strašnej porod…sice hodně rychlej ale tu bolest bych nikomu nepřála…3 porod a ten nejhorší.Malého mi museli tahat ven zvonem :cry: byl omotaný přes tělíčko pupečníkem a vracelo ho to zpátky,takže jsem tlačila jakoby naprázdno..vysílená jsem byla jak hrom.Museli mi dát kyslík..Tlačili mi na břicho a pomáhali..pak volali plno doktorů..pro hrozící hypoxii malého a nepostupující porod ve 2 době porodní porod ukončen vakuumextrakcí.Jsme ráda že už to máme za sebou.Vašík měl otlak na hlavičce a strašně plakal když to vytáhli a ještě pak dlouho když jsem ho měla u sebe..chudáček,muselo ho to také strašně bolet :cry: Byla jsem ráda že si to přítel rozmyslel a byl se mnou až do konce porodu a pak ještě i dlouho na pokoji.Byl z toho v šoku.Jsem moc ráda že je Vašík v pořádku a jsme už doma :-) Moc mi pomohlo a byla jsem ráda,že jste na nás mysleli..Všem moc děkujeme s Vašíčkem :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
25.6.11 19:07

Miru krásně Ti roste bříško :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
25.6.11 19:09

Děkuji Peti :-) Hele to muselo být tedy taky dost šílený… :-( Ještě že jste už doma, vpořádku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.6.11 19:10
Peťanka píše:
Díky Mony..budeme se snažit :hug:
:hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.6.11 19:13

miru, hezké bříško :potlesk: :potlesk:
Peti, to muselo být fakt šílený, ale tak už to máte za sebou :hug:

Jinak já teď sepisuju už konečně svůj porod… po měsíci :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
25.6.11 20:50

PETANKA

VAŠÍK je nádherný moc moc gratuluji četla jsem jaký si měla porod hrůza :-( :-( :-( dost sis užila malý taky přeji ti aby malý krásně prospíval užívej si každý den :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
25.6.11 20:54

holky elence je dnes měsíc uteklo to jako voda děkuji Monny a Makakel :hug: :hug: každý den je vidět že je větší a větší :lol: užívám si každý den sní naplno ptž vidím jak vše utíká staršně moc elen je šikovná krásně se snaží pás koníčky je to naše šikulka..eště sice nespinká dudá dudlík nák se jí nechce spinkat ale je v klidu :lol: chci se jít podívat k sousedům je tam menší párty vezmu sebou chůvičku :lol: pája bude hlídat doma :lol: no ale njak to vidím než se tam dostau tak bude půl noc :mrgreen: mějte se krásně přeji všem dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí