Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Moc vám všem děkujeme s Vašíkem za gratulace
A že jste na nás mysleli
Pustili nás domů už včera odpoledne.Vypadalo to že domů půjdeme až dnes protože měl Vašík zvedlou žloutenku ale nakonec nás pustili.Než jsme dorazili domů tak bylo skoro 17hod.Byla jsem moc unavená,tak jsem nezapínala počítač.Jinak nás pustili i s příkrmem..protože Vašík v porodnici pořád spinkal a moc toho ode mě nevypil a proto se mi ještě neudělalo mlíčko tak jak by mělo.Vypil málinko a přikrmovali ho stříkačkou.Tak mě to učili,abych to také uměla.Jsem ráda že ho nenaučili na flašku.S tou stříkačkou je to sranda.Ale pila jsem v noci hodně čaje pro koj.matky a Vašík byl snad po 2 hod.vzhůru tak jsem pořád kojila a mlíčko se mi už naštěstí rozjelo..ale moc jsem toho nenaspala.Tak doufám že ten příkrm už nebudem potřebovat a pořádně se rozkojím a Vašík bude krásně přibírat.No uvidíme.Přes den docela spinká..asi dohání tu dnešní noc.
Peťanka píše:
Moc vám všem děkujeme s Vašíkem za gratulaceA že jste na nás mysleli
Pustili nás domů už včera odpoledne.Vypadalo to že domů půjdeme až dnes protože měl Vašík zvedlou žloutenku ale nakonec nás pustili.Než jsme dorazili domů tak bylo skoro 17hod.Byla jsem moc unavená,tak jsem nezapínala počítač.Jinak nás pustili i s příkrmem..protože Vašík v porodnici pořád spinkal a moc toho ode mě nevypil a proto se mi ještě neudělalo mlíčko tak jak by mělo.Vypil málinko a přikrmovali ho stříkačkou.Tak mě to učili,abych to také uměla.Jsem ráda že ho nenaučili na flašku.S tou stříkačkou je to sranda.Ale pila jsem v noci hodně čaje pro koj.matky a Vašík byl snad po 2 hod.vzhůru tak jsem pořád kojila a mlíčko se mi už naštěstí rozjelo..ale moc jsem toho nenaspala.Tak doufám že ten příkrm už nebudem potřebovat a pořádně se rozkojím a Vašík bude krásně přibírat.No uvidíme.Přes den docela spinká..asi dohání tu dnešní noc.
Peti jeste jednou gratuluju
je nadhernej
![]()
Peti, vítejte doma, moc jsem na vás myslela, Vašík je krásnej
Jinak ještě jednou gratuluji, a doufám, že zůstanete na mlíčko, ten příkrm je zlo… i když je to na jednu stranu pohodlnější.. ale co bych dala za to abych kojila, aby měl mlíčko ode mě
Držím palečky ![]()
Jinak já jsem se dneska viděla s Lyricou - Anet
Je to super baba ![]()
Petanko gratuluji je moooc krásnej ![]()
Nikolko Elenka má dneska svůj 1 měsíc, přeji zdravíčko ![]()
Peťanko moc gratuluju ke krásnému chlapečkovi ![]()
No a tu přikládám fotečku pupíku ![]()
Holky já měla tak strašnej porod…sice hodně rychlej ale tu bolest bych nikomu nepřála…3 porod a ten nejhorší.Malého mi museli tahat ven zvonem
byl omotaný přes tělíčko pupečníkem a vracelo ho to zpátky,takže jsem tlačila jakoby naprázdno..vysílená jsem byla jak hrom.Museli mi dát kyslík..Tlačili mi na břicho a pomáhali..pak volali plno doktorů..pro hrozící hypoxii malého a nepostupující porod ve 2 době porodní porod ukončen vakuumextrakcí.Jsme ráda že už to máme za sebou.Vašík měl otlak na hlavičce a strašně plakal když to vytáhli a ještě pak dlouho když jsem ho měla u sebe..chudáček,muselo ho to také strašně bolet
Byla jsem ráda že si to přítel rozmyslel a byl se mnou až do konce porodu a pak ještě i dlouho na pokoji.Byl z toho v šoku.Jsem moc ráda že je Vašík v pořádku a jsme už doma
Moc mi pomohlo a byla jsem ráda,že jste na nás mysleli..Všem moc děkujeme s Vašíčkem
![]()
Děkuji Peti
Hele to muselo být tedy taky dost šílený…
Ještě že jste už doma, vpořádku. ![]()
miru, hezké bříško
![]()
Peti, to muselo být fakt šílený, ale tak už to máte za sebou ![]()
Jinak já teď sepisuju už konečně svůj porod… po měsíci ![]()
VAŠÍK je nádherný moc moc gratuluji četla jsem jaký si měla porod hrůza
dost sis užila malý taky přeji ti aby malý krásně prospíval užívej si každý den
![]()
holky elence je dnes měsíc uteklo to jako voda děkuji Monny a Makakel
každý den je vidět že je větší a větší
užívám si každý den sní naplno ptž vidím jak vše utíká staršně moc elen je šikovná krásně se snaží pás koníčky je to naše šikulka..eště sice nespinká dudá dudlík nák se jí nechce spinkat ale je v klidu
chci se jít podívat k sousedům je tam menší párty vezmu sebou chůvičku
pája bude hlídat doma
no ale njak to vidím než se tam dostau tak bude půl noc
mějte se krásně přeji všem dobrou noc ![]()