Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky, tak jsem dopsala svůj porod konečně https://www.emimino.cz/…lo-byt-7910/
Jinak dnes tu nebudu, dorazí tchánovci, takže až odpolko ![]()
Monny krásnej deníček, hlavně že to už máte za sebou ![]()
Né, prostě ty pardubičandy asi vědí, proč tam nechtějí rodit, pak ale chuděry hradečačky…
Ahoj maminky a miminka.Přeji všem hezký den.
Findusko: děkujeme je to naše zlatíčko ![]()
Holky nestiham vas docist, jenom jsem si vsimla ze se tu mihla petka…malej je krasnej, moc gratuluju
![]()
U nas snad taky brzo…v noci jsme jeli s lukasem do porodnice. Kontrakce po 10 minutach. Jenze to u toho zustalo. Rano me vysetrili a propustili domu. Jenze jsem zacala krvacet tak jsem volala zpatky…pry to muze byt po vysetreni. Uz je to jenom malo sem tam pri pohybu tak lezim. Zitra jdu do poradny tak jsem zvedava. Nalez mam ale uz lepsi, cipek 1cm mekky a hrdlo na pul prstu tak aspon neco no. Tak vas tu zase necham, kdybych jela rodit dam vedet, mejte se tu pekne, papa ![]()
Peti: Krásný moc krásný chlapeček.. Jinak s tim porodem, soucitim s tebou.. mela jsem to stejne, akorat, ze jsem ji nakonec vytlacila, dalo mi to zabrat.. ten kyslik jsme mela take a jeste infuzi.. jinak uplne stejny porod.. neboj, za par tydnu bude dobře..
![]()
Lend.u píše:
Holky nestiham vas docist, jenom jsem si vsimla ze se tu mihla petka…malej je krasnej, moc gratuluju![]()
U nas snad taky brzo…v noci jsme jeli s lukasem do porodnice. Kontrakce po 10 minutach. Jenze to u toho zustalo. Rano me vysetrili a propustili domu. Jenze jsem zacala krvacet tak jsem volala zpatky…pry to muze byt po vysetreni. Uz je to jenom malo sem tam pri pohybu tak lezim. Zitra jdu do poradny tak jsem zvedava. Nalez mam ale uz lepsi, cipek 1cm mekky a hrdlo na pul prstu tak aspon neco no. Tak vas tu zase necham, kdybych jela rodit dam vedet, mejte se tu pekne, papa
Leni: drzim palecky, aby se to rozjelo, co nejdrive a mala byla uz brzy venku ![]()
tikule píše:
Lusisku já jsem z přelouče.Já se ptala,protože jsem tady v diskuzi poprvé zachytila pardubice.A kdepak budeš rodit?v pce nebo v chrudimi.Možná už jsi to někde psala,ale to jsem nezaregistrovala.jiank holky přidáváím svůj obrázek
Ahoj,tý jo taky sem z přelouč..tak to teda koukám:)
Jinak Ahoj holky,ráda bych se k vám přidala,ale fotku pupíka ještě žádnou nemám,ale to co nejdřív naprvím až bude konečně foták
Tak mě je 24 a jsem podle UTZ ve 20+2týdnu.A zatím nevíme co budeme mít na stopro,ptže na ultrazvuku se mimi nechtělo ukázat,takže nejřív mi řekli,že na 70% klučina a pak ,že ten pindík tam už není takže sem od dr. odházela s tím,že na 70%holčička..
tak to beru furt s rezervou mno..