Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1918
24.6.11 09:00

No holky, Eliska se me drzi jako klistatko. Ale myslim ze se zase posunula trosku niz, vcera jsem ji citila jak se mi hybe hodne nizko v podbrisku, tak snad uz to neco znamena. Taky me prestala palet zaha takze mi tolik netlaci na zaludek a lip se mi dycha - urcite je niz :dance: . Porad mi dela tuzne boule na brisku, mam ho cele sisate.

Krome toho ze v noci nemuzu spat, porad netrpelive cekam kdy porodim, mam kontrakce a ruzne boleni vseho mozneho, dreveni mi nohy a ruce…se mam dobre. Dneska prijede Lukas, chudak je taky nervozni. Vcera mi rikal ze si myslel ze nervozni neni ale ze pry je…zacal pry vice jist, na to ze temer prestal uz kourit zacal zase znova dokonce i pri praci…to nikdy nedelal tak na tom asi fakt neco bude. Pry nad tim porad premysli a vzdycky jak mu pipne mobil tak sebou cukne…mysli si ze rodim :mrgreen: . Je mi ho lito, myslim ze ho to bere vice nez me. Strasne se boji :nevim: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
24.6.11 09:00

Mony, jak se mate s Davidkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.6.11 09:03
Lend.u píše:
Mony, jak se mate s Davidkem?

Leni, díky za optání, no, včera celý den nespal, spal jenom hodinku, jinak okouněl a kňučel… :-P No, přes noc spal krásně a teď ještě spinká, takže stíhám snídani :mrgreen: Ale dneska ho hodlám uspat přes den venku v kočárku na procházce… Jinak pohodička.. ve středu mu bude měsíc… hrozně rychle to letí :roll:

Koukám, že tebe Elinka pořád ještě trápí, ale neboj, už se to nezastavitelně blíží :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
24.6.11 09:10

To je dobre ze spinka, to mu jenom prospeje. Koukam ze se ti rad vozi v kocarku…to mi pripomina toho kriklounka ze sedmicky, ten bobecek jak se napapa tak chce spinkat, ale jenom venku v kocarku, jinak rve jako tur. Ale hned jak s nim vyjede z baraku tak jako kdyz utne…malej spi. :mrgreen:

Mony no ja uz jsem presla z toho depresivniho stavu do stavu „jednou vylezt musi“, prece nebudu jak slonice nosit dva roky ze :mrgreen: . Zitra mame naplanovane jet na tu oslavu na zahradce, tetinka ma narozeniny tak tam chceme zajet, no doufam ze nezacnu rodit zrovna tam, to mam do karvine celkem daleko :mrgreen: . Ale porad lepsi nez nic ze…no uvidime. Jenom mi porad neda klid muj pupik. Jako ne brisko, ale primo pupik. Chvili ho mam vystouply, chvili ho mam vtahly dovnitr jako by ho Eliska ruzne natahovala a zase vytlacovala…nijak to neboli jenom mam strach aby nebyla nejak zamotana nebo co ja vim… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.6.11 09:20

Leni, ten pupík se mi taky takhle hejbal :lol: jsem se vždycky koukala, a říkala si, že se tam zamotává do šňůry :lol:
Jj, v kočárku je zlatíčko, ale tak myslím si, že to je spíš tím čerstvým vzduchem.. Teď ještě spinká, ale čekám kdy se probudí a razíme ven… ale je to fakt úleva a krásný pohled, když vidíš, tak to miminko krásně a spokojeně odfrkuje… :huban: Jo, a někdy musím malýho natočit, co on dělá ze spaní za grimasy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
24.6.11 09:58

Ahoj holky!!!

tak jsem něco málo dočetla :-) :oops:
Jani to jsem měla taky ty bolesti, jak Ti to jde až do zad, a vím úplně přesně, z čeho to je!!! z přepracování, když se moc ohýbáš, musíš víc odpočívat, opravdu a bude to lepší…já jsemn to párkrát taky přehnala a nemohla jsem se večer zvednout ani z křesla…tak opatrně, Jani :hug:

A s tím sexem, holky, vy jste obě po císaři, tak s tím zkušenosti nemám…moje sestřenka to taky nevydrželi, a hupsli na to dřív a manžu ji pěkně natrhl, protože ještě nebyla pořádně zahojená, jak byla nastřižená, ale to není váš případ…tak hup na to, ať máte hezké narozeniny, Mony :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
24.6.11 10:11

No niiic holky, me je nejak soufl, nevim ani z ceho. Pujdu si na chvilicku lehnout k Sarince, ta jeste spinka, rano vstala jenom na venceni a zase zalehla do postele a pujdu potom varit. Dneska mame pri patku rybky a pak upecu nejakou jahodovou buchtu, Lukas dneska prijede. No a zitra se vyspime a pojedeme na tu zahradku tak asi az v nedeli se prijdu na vas podivat. Kdybych naaahodou rodila, dam vam vedet nebojte se, uz nevim na koho ale na nektere cislo mam :lol:. Tak se tu opatrujte a uzivejte vikendu, papa :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
24.6.11 10:25

Hezký víkend, Leni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
24.6.11 11:48

Smigii: Gratulace největší, krásné míry má malá :-)

Janni: Koukej odpočívat, kočko jedna neposedná :-)

Leni: Drz se holka, mas to skoro jak ja.. ja uz taky doufala a tesila se na vyvolavacku a pak to prislo samo, kdyz jsem to nejmin cekala.. v den planovaneho vyletu :-) Tak treba to bude dnes a nebo zitra rano :-) Myslim na tebe.. Jo a bylo to den pred druhým termínem..

Monny: Krásné, že tak spinka v noci a neplace pres den :-) To u nas porád stejny, pres den nespi, kouka a pak place, ze chce pozornost.. V noci vetsinou uz pohoda, kolem sedme koupeme a pak kojime. Pak kojime kolem 11 a pak kolem 3 az půl 4 a pak až ráno kolem půl sedmé sedmé. Pres den je to vetsinou po 3 - 3,5hodinách.

Jinak my zase máme bolestivé prdeni a kakání, tak jsem ji dala na brisko a zatim ok, prdi a kadi a chvilkama spinka achvilkama kouka a pase koniky, ale neplace :dance: :dance: :dance: a tvari se spokojene.. Tak treba nam bude pomahat poloha na brisku.. jinak uz nevim a budu muset zacit davt kapicky.. :nevim:

Nikil:
y jdeme na KO pristi ctvrtek, tak to jsem zvedava, jak nam holky rostou a pribiraji :-)

Jinak s tim sexem: Jste odvazne holky.. me rekli rovnou pri propousteni, ze mam dodrzet 100% 6 nedel, nejlepe aspon 7, protoze jsem hodne moc sita, tak abych tam nebyla znova na dalsi siti :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.6.11 14:33
shadowgirll píše:
Ahojda monny :mavam: jak se vám daří co davídek?u nás už je to celkem super ale první týden byl hroznej než jsem si tak nějak seřadila co dřív a co potom byl to zmatek .Další věc co ted řeším je co s kočárkem kde ho necháváš?vím že jsi říkala že bydlíte ve 4p.bez výtahu asi ho necháváš dole na chodbě že nebo se sním taháš?jinak už jsi byla s prckem v obchodě nakupovat?a šlo to já pořád nevím jak na to zda do tesca s kočárkem nebo jen autosedačkou :nevim: .Díky za odpověd :kytka: a opatrujte se

Ahojky terez :mavam: :mavam: :mavam:
Jsi mi neodepisovala na sms, tak jsem si říkala co s tebou je :hug: Davídek je zlatíčko, sám v postýlce řve, takže se dožaduje pozornosti, holt to bude maminčin mazánek :lol: Kočárek - bydlíme ve 4.p bez výtahu, takže ho nechávám dole (jenom podvozek) na řetězu u nějakých trubek co tam vedou a nahoru nosím malýho v korbičce, teda zatím Kuba, já ještě těžký věci tahat nemůžu :roll: takže jsem odkázána zcela na něj :roll:
Obchod - byli jsme po týdnu :wink: jen s vajíčkem na podvozku, ale je to do krámu nepraktické, takže teď už jen s korbičkou :palec: Když jdu sama, tak nákup skládám dolů pod kočár a pak ho u kasy zase vytahuju :mrgreen:
Klidně se ptej dál.. nebo si nějak písnem a sejdem se zas, tenktokrát s kočárkam, když už bydlíš „za rohem“ :kytka: :hug: :hug: :hug: A pozdravuj tvýho Davídka :huban: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.6.11 14:34

Millo, sex - ale ty jsi rodila normálně, my máme spodek neporušenej :nevim:
prdíky- dávám Sab Simplex :wink: a chci koupit tohle, mají různé druhy - na prdíky, na rýmu a na spánek - http://www.medifrank-shop.cz/…-mesicu.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
24.6.11 14:37

holky,tak jsme se k vam dostala az ted,rano sjem byla s amaradkou v poradne ji doprovodit,pak jsme poklidila,pak mi prijela dalsi kamaradka,odjela asi ve 13hod. a pak sjem znova uklizela nu… ted se chystam se natahnout k tlce..ale enjdriv vas doctu :)) jinak mam pozdravovat od Petanky.domu zatim nejdou,ptz amly ma pry zvysenou zloutebnkua tak cekaji na vysledky nu..psala mi,ze snad zitra..ale nevim nevim nu :think:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
24.6.11 14:38
Martina T píše:
Janni.na88 píše:
Martina T píše:jejej,no tak to vim oc em mluvis Marti.-my se stehujeme ted…ale tak my mame vyhodu,ze uz tam mame vse udelany nu..ale uvidis,ze vy to taky zvaldnete-aspon „na hrubo“ si to pripravit… :wink: ale je to zahul takhle ke konci tehu se stehovat,to je paavda nu :think:

Zahul to bude, ale chteli jsme uz s mimcem bydlet vsichni pohromade, tak to zvladnout musime. Ja nastesti tehotenstvi zvladam v pohode, tak to nejak pujde. Deti poslu na nejvetsi stehovani do Ceska, budu se tam moct soustredit jen na baleni a uklid. Ty vis, co cekas? Ja vas tu sice ctu, ale nestiham pokazde vsechno. [/cita

tak budur drzet palce,yaby vam to stehovani slo jak po masle :wink: my cekame chlaecka-Tomáška.. :wink: a vy?

Dobre rano vsem
My take cekame chlapecka, jmeno nejspis Jannis, to je jedine, na kterem se shodneme oba. UZ to bude muj treti kluk, holka je nejstarsi.

Jinak gratuluji vsem narozenym miminkam tady :kytka: .

to je hezke jmeno MArti! :palec:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
24.6.11 14:45
ZSissi píše:
Ahoj holky!!!

tak jsem něco málo dočetla :-) :oops:
Jani to jsem měla taky ty bolesti, jak Ti to jde až do zad, a vím úplně přesně, z čeho to je!!! z přepracování, když se moc ohýbáš, musíš víc odpočívat, opravdu a bude to lepší…já jsemn to párkrát taky přehnala a nemohla jsem se večer zvednout ani z křesla…tak opatrně, Jani :hug:

A s tím sexem, holky, vy jste obě po císaři, tak s tím zkušenosti nemám…moje sestřenka to taky nevydrželi, a hupsli na to dřív a manžu ji pěkně natrhl, protože ještě nebyla pořádně zahojená, jak byla nastřižená, ale to není váš případ…tak hup na to, ať máte hezké narozeniny, Mony :-)

Ahojky Zuzi. :kytka: :mavam: nu,mozna asi ju nu..vsak se chystam si jit lehnout k mtelce a nemzu se docakt :lol: dneska jsme vstavala brzy- v 6rano..slibila sjem kamardce,ze ji doprovodim do poradny..a od tej doby sjem se nazastavila nu..takze uz si brousim zoubky na pelech,zalehnu k telce a nevylazu,jen kdyz budu potrebovat na wc :mrgreen: a jak s emas ty s Petrickem,hmm?copak noveho u vas? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
24.6.11 14:46
Lend.u píše:
No niiic holky, me je nejak soufl, nevim ani z ceho. Pujdu si na chvilicku lehnout k Sarince, ta jeste spinka, rano vstala jenom na venceni a zase zalehla do postele a pujdu potom varit. Dneska mame pri patku rybky a pak upecu nejakou jahodovou buchtu, Lukas dneska prijede. No a zitra se vyspime a pojedeme na tu zahradku tak asi az v nedeli se prijdu na vas podivat. Kdybych naaahodou rodila, dam vam vedet nebojte se, uz nevim na koho ale na nektere cislo mam :lol:. Tak se tu opatrujte a uzivejte vikendu, papa :mavam: :mavam: :mavam:

papa Leni!! :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí