Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6256
23.6.11 13:19

ty prckove vam krasne spinkaji :palec: :palec: u nas taky dobry vcera o pulnoci a pak v pet rano :palec:

krasny den tehulky, maminky a mimisci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
23.6.11 13:20
girlie sage píše:
Ahoj holky :mavam: :mavam:
vcera me svagrova uklidnila, ze to neni takova katastrofa ze malymu nestovice v zasade ublizit nemuzou jen by to mel za sebou driv. uff se mi ulevilo
u nas teda bourka mega strasidelnaaaaa jak se nebojim tak me bylo vcera ouzko

ahojky Iví :mavam: :mavam: :kytka: nu vidíš..však ju,neboj,pokud by je měl dosatt,tak to zvládne :hug: ta inkubační doba je tušším ..6 dní??? :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
23.6.11 13:21
girlie sage píše:
ty prckove vam krasne spinkaji :palec: :palec: u nas taky dobry vcera o pulnoci a pak v pet rano :palec:krasny den tehulky, maminky a mimisci

krásná fotka…Tajdík je fešáák !!! :palec: :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
6256
23.6.11 13:24
Janni.na88 píše:
girlie sage píše:
vcera me svagrova uklidnila, ze to neni takova katastrofa ze malymu nestovice v zasade ublizit nemuzou jen by to mel za sebou driv. uff se mi ulevilo
ahojky Iví :mavam: :mavam: :kytka: nu vidíš..však ju,neboj,pokud by je měl dosatt,tak to zvládne :hug: ta inkubační doba je tušším ..6 dní??? :think: :think:

Ahojky Jani, no Jitce mudra rekla 2 tydny a lekarnice ji rekla ze ven na prochazku muzou :nevim: :nevim: kazdy to asi vidi jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
23.6.11 13:25
girlie sage píše:
Janni.na88 píše:
girlie sage píše:
ahojky Iví :mavam: :mavam: :kytka: nu vidíš..však ju,neboj,pokud by je měl dosatt,tak to zvládne :hug: ta inkubační doba je tušším ..6 dní??? :think: :think:
Ahojky Jani, no Jitce mudra rekla 2 tydny a lekarnice ji rekla ze ven na prochazku muzou :nevim: :nevim: kazdy to asi vidi jinak

ju,tak dva tydny..no,tak uvidte nu..ale neboj,bude to tak ci tak ok.Tajdikovi to neublizi,bude ok :hug: a jak se jinak mate,jak „válčíte“?

• Citovat
  • Upravit
6256
23.6.11 13:30
Janni.na88 píše:
girlie sage píše:
Janni.na88 píše:
girlie sage píše:
Ahojky Jani, no Jitce mudra rekla 2 tydny a lekarnice ji rekla ze ven na prochazku muzou :nevim: :nevim: kazdy to asi vidi jinak
ju,tak dva tydny..no,tak uvidte nu..ale neboj,bude to tak ci tak ok.Tajdikovi to neublizi,bude ok :hug: a jak se jinak mate,jak „válčíte“?

valcime dobre, je to mamanek, chce se chovat, tak chovam, ale krasne usne, kojime vyborne…nekdy u toho dela pekny lotroviny, hlta az se zakuckava, ale je zlatej mazlik jeden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12571
23.6.11 14:02
Janni.na88 píše:
Martina T píše:
Janni.na88 píše:
Martina T píše:
Janni.na88 píše:
Martina T píše:
Take doufam, ze uz mam to zle vybrano, a zazit bych to neprala fakt nikomu. Jenze kdyz to cloveka potka, at chce nebo ne, musi se s tim nejak poprat. Ja to nemohla vzdat, se trema detma by to bylo hodne sobecke. Mela jsem take vyhodu, ze jsem mela porad kolem sebe dost lidi, kteri mi pomohli. Diky tomu jsem take prehodnotila nazor na Svycary, o kterych se rika, ze jsou studeni. Neni to tak uplne pravda.
presne tak..clovek by to enmel vzdavat,protoze i kdyz v zivote nastane chvile,kdy ma clovek chut se vsim rpastit,tak vdy se najde neko,nebo neco,pro co stoji zit…- v tvem pripade to byli deti a dalsi pratele a tak,kteri te podrzli a pomohli.no ja si to ale vuubec nedovedu predstavit,s emit o ekca,kdyz jsme nic takoveho enzazila…nu ,ale tak nebudeme tu rozebirat tvoji smutnou zkusenost Amrti,nerada bych ti to enjak priúpominala bo tak neco..a ted jsu pozapomela–jsi tehu,nebo ne momentalne? :oops: :oops: :oops: :oops: :wink:
Neboj, ja s tim nemam problem, muzu o tom normalne psat i mluvit, naopak hlavne ze zacatku je to lepsi tak nez to v sobe dusit. Ted mam pritele, je to Ital tady narozeny, nekdy mam pocit, ze mi ho snad manzel poslal, nevidi se casto takovy chlap. Take proto jsem zmenila nazor na pocet deti a ted jsem ve 30.tydnu. On ma take uz dve deti (19 a 16), takze to uz se ztrati v tom poctu, budeme docela velka rodina :mrgreen: .
jéé,krásně jsi to napsala s tim,že ti ho nejspíš manžel poslal..nu heleď,je to možné…tak ymslim si MArtzí,že by určitě nechtěl,abyste s dětmi zůstali sami , určitě by byl rád,kdyby věděl,že jste zaopatřeni a halvně šťastní :wink: :hug: :andel: jejej,ve 30tt jju?no,tak to jsme spolu na stejno :wink: :kytka: ja jsem dneska 30+0,cooz je tedy uz konec 30tt nu.první termín mám na 1/9..a ty?tak tedy uvidíme,„kdo z koho“ :wink: :lol:
Ja mam termin 6.9., ted jsem 29+2. Planuji si to ale na 3.9., dcera ma 9.3., tak at se to neplete :mrgreen: . Ja rodim docela presne na termin, s kazdym dalsim porodem je to trochu driv, tak mi to mozna vyjde. Ty cekas prvni? To bysme nakonec mohly rodit stejne.
jeee,tak to by bylo hezke,kdyby to vyslo na toho 3/9 :) :palec: ju,cekam 1.mimi..no,tak je to mozny,ze nakonec budeme rodit tak enjak nastejno..vsak prot jsem psala,ze uvidime kdo z koho :)) se tady budeme predhanet..hihi..no,uz aby to bylo,vid? :lol:

Tak na jednu stranu se clovek nemuze dockat, na druhou nas docela tlaci cas, v cervenci nas ceka stehovani k pritelovi, jeste predelava barak, boura tam zdi, objednal novou kuchyn, koupelnu, podlahy, okna, tak je toho moc. Urcite se to do stehovani vsechno nestihne, doufam, ze aspon do porodu budeme normalne bydlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
23.6.11 14:21
Janni.na88 píše:
miru29 píše:
Janni.na88 píše:
miru29 píše:
Ahoj holky :kytka:
Mony tak to ti spinká krááásně :palec:
Ahojda Miruš ! :mavam: :kytka:
Noo, koukám tady se najíždí 31.tt :palec:
jj,uz 31tt :dance: :dance: to utíkáááááááá :dance: :dance: :lol: jakpak se mas ?

Jani super :) Včera jsme si koupili nový vůz, tak jsme nadšený, poprvý v životě jsme šli do SUV a nemůžeme si ho vynachválit, bezva rodinné autíčko :)
Teď peču bábovku :) Je mi fajně :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
23.6.11 15:06

Zdravim vas holky, koukam ze se mate celkem dobre.

Girlie, to je dobre ze mu ty nestovice neublizi, i kdyz otravne to je asi i pro to miminko no…ale snad je nedostane.

Millo a Nikil, holcicky vam delaji radost, to je dobre :hug:

Mony, konecne se malej uklidnil rikas, tak to je fajn ze krasne spinka :-)

Jinak u nas noveho asi nic..v noci byla bourka jako hrom, chytly me pri ni silene kontrakce, ale jak prestala bourka tak prestaly i kontrakce tak jsem porad cela. Ale zase jsem se nevyspala no. Rano jsme sli s nasima do obchodu vsichni spolu at se trosku projdu, ale hned jsem byla unavena tak jsem doma uz jenom pozehlila povleceni co jsem prala, rozmixovala ovoce, udelala jsem si boouli, samozrejme jenom z ovoce (jahody, melouna, banany a jednu broskev) tak to tedka do sebe taham pres slamku uz druhou tridecovou sklenku a citim ze bych uz i mela dost, navic po obede…ale nejak nemuzu prestat jak je to dobre :mrgreen: .
Tak dneska asi zase neporodim…myslim ze nakonec pujde Eliska ven tim vyvolavanim, nejak se zasekla, asi si usmyslela ze je v brisku dobre… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
23.6.11 15:23

Jinak holky, jsem strasne pitoma ze jsem vsem co se ptali rekla kdy mam termin. Co jste to jeste nerekly nikomu ani to nedelejte jsou to nervy! Kazdou chvili mi nekdo vola, pise na fb zpravy, na icq a skype mam vzkazy, smsky, hruuuuza otravuji i mamcu ze jestli uz je babicka…ty dva tydny to bylo jeste jakstakz v norme ale tenhle tyden uz je mi z toho na nic. Na smsky neodpovidam, telefony nezvedam. Kdybych to mohla vratit rekla bych vsem ze rodim v pulce cervence a byl by klid :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
23.6.11 16:15
girlie sage píše:
Janni.na88 píše:
girlie sage píše:
Janni.na88 píše:
girlie sage píše:
valcime dobre, je to mamanek, chce se chovat, tak chovam, ale krasne usne, kojime vyborne…nekdy u toho dela pekny lotroviny, hlta az se zakuckava, ale je zlatej mazlik jeden

tak to je dobre,ze je to vsechno OK,jen tak dal..mate krasne vytvoreny system :palec: :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
23.6.11 16:17
Martina T píše:
Janni.na88 píše:
Martina T píše:
Janni.na88 píše:
Martina T píše:
Janni.na88 píše:
Martina T píše:
Take doufam, ze uz mam to zle vybrano, a zazit bych to neprala fakt nikomu. Jenze kdyz to cloveka potka, at chce nebo ne, musi se s tim nejak poprat. Ja to nemohla vzdat, se trema detma by to bylo hodne sobecke. Mela jsem take vyhodu, ze jsem mela porad kolem sebe dost lidi, kteri mi pomohli. Diky tomu jsem take prehodnotila nazor na Svycary, o kterych se rika, ze jsou studeni. Neni to tak uplne pravda.
presne tak..clovek by to enmel vzdavat,protoze i kdyz v zivote nastane chvile,kdy ma clovek chut se vsim rpastit,tak vdy se najde neko,nebo neco,pro co stoji zit…- v tvem pripade to byli deti a dalsi pratele a tak,kteri te podrzli a pomohli.no ja si to ale vuubec nedovedu predstavit,s emit o ekca,kdyz jsme nic takoveho enzazila…nu ,ale tak nebudeme tu rozebirat tvoji smutnou zkusenost Amrti,nerada bych ti to enjak priúpominala bo tak neco..a ted jsu pozapomela–jsi tehu,nebo ne momentalne? :oops: :oops: :oops: :oops: :wink:
Neboj, ja s tim nemam problem, muzu o tom normalne psat i mluvit, naopak hlavne ze zacatku je to lepsi tak nez to v sobe dusit. Ted mam pritele, je to Ital tady narozeny, nekdy mam pocit, ze mi ho snad manzel poslal, nevidi se casto takovy chlap. Take proto jsem zmenila nazor na pocet deti a ted jsem ve 30.tydnu. On ma take uz dve deti (19 a 16), takze to uz se ztrati v tom poctu, budeme docela velka rodina :mrgreen: .
jéé,krásně jsi to napsala s tim,že ti ho nejspíš manžel poslal..nu heleď,je to možné…tak ymslim si MArtzí,že by určitě nechtěl,abyste s dětmi zůstali sami , určitě by byl rád,kdyby věděl,že jste zaopatřeni a halvně šťastní :wink: :hug: :andel: jejej,ve 30tt jju?no,tak to jsme spolu na stejno :wink: :kytka: ja jsem dneska 30+0,cooz je tedy uz konec 30tt nu.první termín mám na 1/9..a ty?tak tedy uvidíme,„kdo z koho“ :wink: :lol:
Ja mam termin 6.9., ted jsem 29+2. Planuji si to ale na 3.9., dcera ma 9.3., tak at se to neplete :mrgreen: . Ja rodim docela presne na termin, s kazdym dalsim porodem je to trochu driv, tak mi to mozna vyjde. Ty cekas prvni? To bysme nakonec mohly rodit stejne.
jeee,tak to by bylo hezke,kdyby to vyslo na toho 3/9 :) :palec: ju,cekam 1.mimi..no,tak je to mozny,ze nakonec budeme rodit tak enjak nastejno..vsak prot jsem psala,ze uvidime kdo z koho :)) se tady budeme predhanet..hihi..no,uz aby to bylo,vid? :lol:
Tak na jednu stranu se clovek nemuze dockat, na druhou nas docela tlaci cas, v cervenci nas ceka stehovani k pritelovi, jeste predelava barak, boura tam zdi, objednal novou kuchyn, koupelnu, podlahy, okna, tak je toho moc. Urcite se to do stehovani vsechno nestihne, doufam, ze aspon do porodu budeme normalne bydlet.

jejej,no tak to vim oc em mluvis Marti.-my se stehujeme ted…ale tak my mame vyhodu,ze uz tam mame vse udelany nu..ale uvidis,ze vy to taky zvaldnete-aspon „na hrubo“ si to pripravit… :wink: ale je to zahul takhle ke konci tehu se stehovat,to je paavda nu :think:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
23.6.11 16:17
miru29 píše:
Janni.na88 píše:
miru29 píše:
Janni.na88 píše:
miru29 píše:
Ahoj holky :kytka:
Mony tak to ti spinká krááásně :palec:
Ahojda Miruš ! :mavam: :kytka:
Noo, koukám tady se najíždí 31.tt :palec:
jj,uz 31tt :dance: :dance: to utíkáááááááá :dance: :dance: :lol: jakpak se mas ?
Jani super :) Včera jsme si koupili nový vůz, tak jsme nadšený, poprvý v životě jsme šli do SUV a nemůžeme si ho vynachválit, bezva rodinné autíčko :)
Teď peču bábovku :) Je mi fajně :) :palec:

jeee,tak to gratulka k novemu auticku,to verim,ze ams radost,vsak kdo yb nemel :) jinak babovka-mnam,mnam.. :wink: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
23.6.11 16:20
Lend.u píše:
Jinak holky, jsem strasne pitoma ze jsem vsem co se ptali rekla kdy mam termin. Co jste to jeste nerekly nikomu ani to nedelejte jsou to nervy! Kazdou chvili mi nekdo vola, pise na fb zpravy, na icq a skype mam vzkazy, smsky, hruuuuza otravuji i mamcu ze jestli uz je babicka…ty dva tydny to bylo jeste jakstakz v norme ale tenhle tyden uz je mi z toho na nic. Na smsky neodpovidam, telefony nezvedam. Kdybych to mohla vratit rekla bych vsem ze rodim v pulce cervence a byl by klid :zed: :zed: :zed:

Leni,to verim,ze ej to neprijemny…nejlepsi je na to vuubec nereagovat :hug: :hug: :wink: ono to tem lidem nedochazi,ze jsou timhle doterni nu. :think: :cert: Mooc drzim palecky,aby Elinka prisla na svet co nejdriv..ale je to ted orpavdu jen na ni.. rada ybnch ti napsala neco na uklidneni,nbo an povzbuzeni..ale zadna slova me nenapadaji :think: snad jen,ze drzim moooc palecky :hug: :hug: :huban:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
23.6.11 16:22

holky,me to brisko porad boli ..dneska od rana je to an epst..fakt…jdu si lehnout a budu lezet dneska uz jenom,..zitra se tu stavim za vami.papa :mavam: :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky