Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1918
22.6.11 19:10
Monny89 píše:
Lend.u píše:
Zdravim vas holky, u nas se porad nic nedeje. Akorat jsem dneska mela jednu hrone silenou kontrakci, myslela jsem ze je to muj konec. Ale pred ni nebyla zadna, po ni taky ne tak porad cekam…

Rano jsem si zehlila povleceni, a dala prat druhe at to stihnu jeste vyzehlit. Uz z nudy nemam co delat uz aby byla na svete…taky se chystam ze si dneska prerovnam skrinky. Vsimla jsem si ze to mam tak trosku rozhazene…mam dohromady nejake veci ke koupani a prebalovani a v dalsi skrince taky od kazdeho neco…tak si to poukladam at mam vsechno co k cemu potrebuju pohromade. Jak jsem varila obed tak prisla ta kontrakce, zdlabla jsem obed a jeste jsem si namixovala 3deci broskvi s jablickama, vytahla jsem to slamkou a tedka sedim a cekam kdy se po… myslim ze jsem to prehnala.

Jinak jak jsem ocekavala, po maliniku vubec zadna reakce :mrgreen: :mrgreen: na me proste nezabral :mrgreen: .Tak cekam kdy Eliska usoudi ze si me dost okoukala zevnitr a ze je cas kouknout na mamku z venku… :nevim:
Leni, maliník se má pít 5týdnů, každý den :mrgreen: Po jednom dni to nemůže nijak působit.. pokud jsi nevypila 2Litry :mrgreen:

Vypila jsem 3,5. Ja mam zizen porad a tak si varim jeden caj za druhym, padla uz jedna krabicka caje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.6.11 19:17

Leni, máš sáčkový nebo sypaný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.6.11 19:27

a z dnešní procházky jedna fotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
22.6.11 19:27
Monny89 píše:

Sackovy, ale me to stejne nepomuze uz jsem se smirila:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.6.11 19:32
Lend.u píše:
Monny89 píše:

zkus ten sypaný… :mrgreen: a louhuj ho třeba 15minut :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
22.6.11 19:37
Monny89 píše:
Lend.u píše:
Monny89 píše:
zkus ten sypaný… :mrgreen: a louhuj ho třeba 15minut :mrgreen:

Ja prave louhuju i pul hodiny, ja to takove teple nevypiju protoze je mi porad teplo. Ptala jsem se v lekarne ten co jsem koupila je pry nejsilnejsi, stal skoro 90korun. A ucinek zadny, by te trefilo fakt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
22.6.11 19:38

Holky jdu si dat varit dalsi caj, okoupu se a pujdu si lehnout tak vam preju dobrou noc, zitra papaaa :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
22.6.11 19:38

holky ahooooj :mavam: :mavam: :mavam: mam dneska nejakou depku :cry: :cry: rano jsem uklizela, prala a pak se cely odpoledne courala s Tajdulkou a Sage venku. Ta mela super vychazku nebot jsem ji nechala vykoupat v rece. no a pak me volala kamoska ze ta holcina u ktere jsme byly vcera pro to obleceni tak jednomu z kluku zjistili dneska nestovice :cry: :cry: doufam, ze to chudacek nechytne :cry: :cry: ale coz mel by to aspon za sebou, ale dvou mesicni mimco :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.6.11 19:39
Lend.u píše:
Holky jdu si dat varit dalsi caj, okoupu se a pujdu si lehnout tak vam preju dobrou noc, zitra papaaa :mavam: :mavam: :mavam:

neutop se v tom čaji :lol: :lol: dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
22.6.11 22:56

Girlie: a nemá ještě Tajdula protilátky od tebe??? nevím, jak dlouho teda drží v těle, ale třeba je ještě chráněnej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
23.6.11 07:09

dobré ráno

jak pak jste se vyspinkali?mi opět krásně jako každou noc :dance: kojení půl noc 3,6:40 :dance: včera tu byla mega bouřka slejvák a vítr u nás vypadával pořád dokola proud.. :cry: :cry: ale krásně se pročistil vzdoušek :dance: včera jsme byli s elen na výletě u kamarádky doma má velkou zahradu tak jsme u ní strávila skoro celý den bylo to fajn po dlouhé době někam vypadnout…pak jsem zajel pro dárek naší známí její holčička má v úterý 2 roky koupila jsme jí v Pompoo krásný dárek bude mít radost :dance: elen je moc hodná včera jsme cestovali po prvé spolu sami byla zlatá :mrgreen: holky mi říkali tak ty si nekecala že máš tak hodnou elenku je to pravda tak jsem ráda že mi to řekli ,hodně se nás u ní sešlo kámošek jj pořádný babinec holky včera jsem vás dočítala al nepamatuji si vůbec nic :nevim: :cry: přřes tu noc se mi vše vypařilo z hlavy.. :cry: tkž všechny co mají před porodem moc jím držím palečky at vše zvládnout vše bez komplikací jinak všechny maminy a těhule :mavam: :mavam: a hlavně miminka :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
23.6.11 07:35

ahojky holky,

tak my taky noc super, Anetka vecer usnula asi v pul deváte, jedla teda uz v pul sedme. Ale pak jedla ve ctvrt na 11 a pak az v půl 3 a pak az ted v sedm. Ted je v postýlce a kouká a poslouchá kolotoč. A samozřejmě opět škytá :-( Strašně trpí na škytavku..
Jinak mala mela asi boleni i od toho, ze jsem ji zacala v tech vedrech dávat čaj a ted ho nemela uz asi týden. Vcera jsem ji ho dala a ted je klidek, teda snad.. Asi mela i malo tekutin.. Neverim, ze jim staci tekutiny z mlíčka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
23.6.11 07:38

Nikil

:mavam: :mavam: :mavam: Tak to je dobře, že je Elenka stále hodná :-) Užívej si to.. Já jen tiše zavidim, ikdyz Anetka je moje sluníčko i přesto, že tak často brečí.. Už jsem si zvykla, že vyžaduje stále moji pozorneost, nechce přes den spinkat a bulí.. Aspon, ze ty noci jsou jakztakz, dnes teda super :-) A uz ji slysím sirénu, tak ja zase mizim k ní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
23.6.11 07:40
bambulinek píše: čusik čusik jak se vede :dance: :dance:

Nu ahojky Klati !!!!!!! to jsem rada,ze sji se po tak dlouhe dobe ukazala..spis pisni ty,jaks e vam vede,? :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
23.6.11 07:44
Martina T píše:
Janni.na88 píše:
Martina T píše:
Ahoj holky, ja po prvnim porodu take rikala, ze uz nikdy vic. Ted cekam ctvrte a na porod se uz tesim.
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: jeje,ctvrte mimi uz ju??tak to budete evlka rodinka..ja vzdycky chtela velkou rodinu,ale tak vidim to tak na 2 deti-financne bychom jich si vic enutahli..ale tak jaks e rika:,,nikdy nerikej nikdy.." :lol: at ti vse dobre dopadne MArti!
Diky Jani :huban: . Ja jsem si take myslela, ze budu mit jen dve deti, no ale zivot to rozhodl trochu jinak. Z prvniho vztahu dve deti, tam to nefungovalo, odesla jsem do Svycarska, to bylo dostatecne daleko :lol: . No a z dalsiho vztahu treti dite, manzel ale umrel, je to 4 roky. To jsem myslela, ze uz je konecna s chlapama, natoz s detma. Jenze ted mam skveleho pritele, no a jeste chceme spolu aspon jedno dite, mozna dokonce dve. On miluje deti, skvele to s nima umi, podminky na to mame, tak jsem proste zmenila nazor na to, kolik deti budu nakonec mit.

teda MArti,koukam,ze s tebou si život rozhodně nezahrával,viď ? 8-o :think: Máš toho koukám za sbeou hodně a určitě jsi si aj dost vytrpěla,ale jak se říká - vše špatné k něčemu dobré,hlavní je,že nyní jsi šťastná a věřímže to tak zůstane .. :wink: :kytka: nu,já v tuto chvíli vím,že 2 děti určitě..ale člověk opravdu nikdy neví,co mu osud přichystá.. (třeba nakonec budu mít dětí 5) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky