Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no jo bígla, tak tomu rozumím, oni jsou hodně temperamentní, ale strašně roztomilí
. Jo retrievři jsou parádní, hlavně k dětem, Ondra si s ním může dělat, co chce a on dokud se to dá snést, tak drží a když už je to moc, tak se zvedne a odejde, takže super.
Už máme druhého retrievera a Bastula je opravdu úžasně klidnej, předtím byl Benjamin strašnej poděs, s ním bych si to asi s kočárkem hodila, ale zato bez dětí to s ním bylo taky super, protože jsme pořád byli někde na túrách a on byl z toho nadšenej. To Bastík se teď holt musel přizpůsobit životu s mrňatama a to je trochu o něčem jiném, na túry fakt nemám silu ![]()
finduska píše:
jinak monn:veta hlavne si necti muj denicek,by mi donutila si hoprecist![]()
kubap píše:
Monny: jo jo, taky jsem si ho přečetla a mám pocit, že takovéhle porody mají teď okolo mě spousty holek.
Nějak asi přestáváme normálně rodit, jen pár šťastlivek, to nás čeká u druhého porodu. I tebe.
Druhý porod opravdu neplánuji… zatím..
![]()
Ahoj holky
Janičko - my se máme moooc dobře, copak ty???
Kubap - už se těším až tě tam přípíši a jak se jinak cítíš??
Find - nevím kdy holky rodily, tak pokud víš tak mě to pošli a já to tam dodám.
Holky co ta Lend - třeba už porodila, nemáte na ni někdo kontakt???
Makak: díky za optání, přes den parádně, večer s několikahodinovými poslíčky, ale dá se to, už to nějak doklepem
. Jen mě štve, že pořád nevím, jak budu rodit, já mám ráda všechno nalajnovaný
.
Mony: ha ha ha, takových už bylo
![]()
kubap, néé, fakt se nechystám.. minimálně dva roky (po císaři) ![]()
Jani, díky za komentář u deníčku
![]()
Mony: no tak že to neplánuješ okamžitě tomu rozumím
, ale jednou....... Taky jsem zapomněla a místo toho, abych sáhla okamžitě po císaři, tak to chci zkusit normoš a to mi porod vyvolávali 3 dny a zakončení jsem měla dost podobný jako ty.
kubap píše:
Mony: no tak že to neplánuješ okamžitě tomu rozumím, ale jednou....... Taky jsem zapomněla a místo toho, abych sáhla okamžitě po císaři, tak to chci zkusit normoš a to mi porod vyvolávali 3 dny a zakončení jsem měla dost podobný jako ty.
Jojo, tak mě to hlavně znechutil i ten přístup ![]()
Monny: však třeba příště bude místo v HK a bude všechno jinak, ale na druhou stranu, na blbý lidi můžeš narazit kdekoliv. A za mě jako původní pardubandu - pardubická porodnice je vyhlášená jako dost hrozná porodnice, to bych spíš jela do chrudimi, ale po bitvě je každý generál, že
![]()
Tak já jsem si nemohla moc vybírat, musela jsem jet do nejbližšího města, protože jak by se za mnou jinak dostal manžel..
No, jak jsem si krásně malovala, a jak to dopadlo ![]()