Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
shadowgirll píše:
ahojda monny co dáváte za ten příkrm , jak se podává a kolik stojí ??díky
Ahojky Terez, odepisovala jsem ti už předtím na dotazy, četla jsi?? ![]()
Jinak dáváme Nutrilon 1 - stojí dle velikosti balení na internetu jsou orientační ceny - 800g za 350,–, 400g za 250,– atd. My kupujeme těch 800g ![]()
Jo, a dávám mu to normálně lahvičkou Avent, smícháš ten prášek s převařenou vodou, necháš vychladnout a jen strčíš do pusinky ![]()
jeste ze muzeme davat sunar
ze malej je naprosto vpohode a nemusi mit nutros,bych se nedoplatila-
![]()
Lusisek píše:makakela píše:a kde jsem já?
Find - přidáno![]()
pošli info a já to zapíšu
finduska píše:
jeste ze muzeme davat sunarze malej je naprosto vpohode a nemusi mit nutros,bych se nedoplatila-
![]()
![]()
Sunar je ale sladší než Nutrilon.. ![]()
makakela píše:Lusisek píše:pošli info a já to zapíšumakakela píše:a kde jsem já?
Find - přidáno![]()
28.4 ve 20:36 s váhou 1800g 51cm… kujuuuu
![]()
Lusisek píše:makakela píše:28.4 ve 20:36 s váhou 1800g 51cm… kujuuuuLusisek píše:pošli info a já to zapíšumakakela píše:a kde jsem já?
Find - přidáno![]()
![]()
![]()
a v 6 ti týdnech měl kolik??
makakela píše:Lusisek píše:a v 6 ti týdnech měl kolik??makakela píše:28.4 ve 20:36 s váhou 1800g 51cm… kujuuuuLusisek píše:pošli info a já to zapíšumakakela píše:a kde jsem já?
Find - přidáno![]()
![]()
![]()
5340g a 56,5cm pročpak? ![]()
Lusisek píše:makakela píše:5340g a 56,5cm pročpak?Lusisek píše:a v 6 ti týdnech měl kolik??makakela píše:28.4 ve 20:36 s váhou 1800g 51cm… kujuuuuLusisek píše:pošli info a já to zapíšumakakela píše:a kde jsem já?
Find - přidáno![]()
![]()
![]()
do tabulky. dopíšu to ted a vložím
makakela píše:Lusisek píše:do tabulky. dopíšu to ted a vložímmakakela píše:5340g a 56,5cm pročpak?Lusisek píše:a v 6 ti týdnech měl kolik??makakela píše:28.4 ve 20:36 s váhou 1800g 51cm… kujuuuuLusisek píše:pošli info a já to zapíšumakakela píše:a kde jsem já?
Find - přidáno![]()
![]()
![]()
oky ,moc děkuji ![]()
makak, a oprav tam prosím ten čas narození Davídka, díky
![]()
Jo, dneska mi přišel dopis od časopisu MimiVlasta
Jinak zatím ještě nic… ![]()
Mony - opraveno, jinak vlasta mě taky chodí, došla mě nivea, nestlé, ta bio strava a eucerin (tady je odkaz - stačí napsat že bys chtěla vytkoušet jejich vzorečky nebo napsat o konkrétní nebo napsat jakou máš plet a oni ti pošlou vzorky - http://www.eucerin.cz/…act_form.asp ).
A co jinak, co Davídek?? Myslím že jsem četla že jste na UM
mám se na dvě věci
a malej mi dneska usnul za celý den až teď
a přítel ![]()