Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jani - neboj to uteče jako voda a Tomášek pak bude pořád s tebou. Já si stěžovat nemůžu, mám kouzelné díte a za to jsu ráda. Tak pěknou procházku.
![]()
Nikil - děkuji, pěkny si užijte oslavu, u nás začíná být taky vedro
Mony, to mě mrzí, že máš takové problémy.. snad bude vše dobré.. myslím na teb
![]()
Také jsem zvědavá na Lenku.. těším se na zprávičky o ní
a jestli rodí, přeji pohodový, rychlý a bezbolestný porod .-)
nikil:
Také jsem včera žehlila o 106 a dnes pokračování.. navíc peru, tak to uschne a mám další haldu.. nekonečný příběh..
janni: Děkuji a
opatruj se
Monny:
a krásnou procházku
MillaL píše:
Mony, to mě mrzí, že máš takové problémy.. snad bude vše dobré.. myslím na teb![]()
![]()
![]()
Také jsem zvědavá na Lenku.. těším se na zprávičky o ní
a jestli rodí, přeji pohodový, rychlý a bezbolestný porod .-)
nikil:
![]()
Také jsem včera žehlila o 106 a dnes pokračování.. navíc peru, tak to uschne a mám další haldu.. nekonečný příběh..
janni: Děkuji a
Monny:![]()
![]()
![]()
opatruj se
a krásnou procházku
Milo děkuji mooc. Taky jsem včera žehlila u televize a je to nekonečny
![]()
holky, co pořád žehlíte???
Já peru prckovi jednou za týden až 10dní… a i tak to je jedna pračka (ani ne) a vyžehlený to mám během půl hodinky ![]()
Holky, prosím, prosím, v čem koupete - kyblík - vanička - lehátko do vany? Mám v tom guláš a nevím co vybrat ![]()
ahoj, já ve vaničce a bez lehátka - držím rukou ![]()
Čekatelka píše:
Holky, prosím, prosím, v čem koupete - kyblík - vanička - lehátko do vany? Mám v tom guláš a nevím co vybrat
MillaL píše:
ahoj, já ve vaničce a bez lehátka - držím rukou
Čekatelka píše:
Holky, prosím, prosím, v čem koupete - kyblík - vanička - lehátko do vany? Mám v tom guláš a nevím co vybrat
Čekatelka píše:
vanička
lehátko do vaničky máme, ale vyhovuje nám to bez něj ![]()
MillaL píše:
Nové fotky Anetky![]()
https://www.emimino.cz/…inecko-4635/
Monny89 píše:
holky, co pořád žehlíte???![]()
![]()
Já peru prckovi jednou za týden až 10dní… a i tak to je jedna pračka (ani ne) a vyžehlený to mám během půl hodinky
tak my koupaly ve vaničce,páč ten kyblík mě nějakmoc neuchvátil.ale vanička nám vydržela tak dva měsíce a ted je plná hraček.Vana je por nás zábavnější.A ležíme na lehátku ![]()
to vedro je nesnesitelné
elen je v postýlce a usíná moc toho nenaspala nza celé dopoledne
tkž čekám až usne a já se půjdu najíst ![]()
nikil píše:
tak u nás žehlím pro 3 osoby a pro elen je nás tu moc tkž toho mám více než ty když se žehlí jen pro tři![]()
Monny89 píše:
holky, co pořád žehlíte???![]()
![]()
Já peru prckovi jednou za týden až 10dní… a i tak to je jedna pračka (ani ne) a vyžehlený to mám během půl hodinky
Já pro nás vůbec nežehlím.. věším prádlo tak abych nemusela žehlit
A malýmu vyžehlím jen to málo co mu vyperu..