Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8022
28.6.11 10:26

Jani - neboj to uteče jako voda a Tomášek pak bude pořád s tebou. Já si stěžovat nemůžu, mám kouzelné díte a za to jsu ráda. Tak pěknou procházku. :mavam: :mavam:

Nikil - děkuji, pěkny si užijte oslavu, u nás začíná být taky vedro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
28.6.11 10:30

Mony, to mě mrzí, že máš takové problémy.. snad bude vše dobré.. myslím na teb :-) :hug: :kytka:

Také jsem zvědavá na Lenku.. těším se na zprávičky o ní :-) a jestli rodí, přeji pohodový, rychlý a bezbolestný porod .-)

nikil: :mavam: :mavam: Také jsem včera žehlila o 106 a dnes pokračování.. navíc peru, tak to uschne a mám další haldu.. nekonečný příběh..

janni: Děkuji a :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: opatruj se

Monny: :mavam: a krásnou procházku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
28.6.11 10:32
MillaL píše:
Mony, to mě mrzí, že máš takové problémy.. snad bude vše dobré.. myslím na teb :-) :hug: :kytka:

Také jsem zvědavá na Lenku.. těším se na zprávičky o ní :-) a jestli rodí, přeji pohodový, rychlý a bezbolestný porod .-)

nikil: :mavam: :mavam: Také jsem včera žehlila o 106 a dnes pokračování.. navíc peru, tak to uschne a mám další haldu.. nekonečný příběh..

janni: Děkuji a :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: opatruj se

Monny: :mavam: a krásnou procházku

Milo děkuji mooc. Taky jsem včera žehlila u televize a je to nekonečny :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.6.11 11:21

holky, co pořád žehlíte??? 8-o 8-o :nevim: Já peru prckovi jednou za týden až 10dní… a i tak to je jedna pračka (ani ne) a vyžehlený to mám během půl hodinky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
28.6.11 12:03

Já žehlím i prádlo pro nás s Ondrou :-) A malé peru 2× za týden :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
28.6.11 12:13

Holky, prosím, prosím, v čem koupete - kyblík - vanička - lehátko do vany? Mám v tom guláš a nevím co vybrat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
28.6.11 12:17

ahoj, já ve vaničce a bez lehátka - držím rukou :-)

Čekatelka píše:
Holky, prosím, prosím, v čem koupete - kyblík - vanička - lehátko do vany? Mám v tom guláš a nevím co vybrat :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
28.6.11 12:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
28.6.11 12:19
mi koupeme též ve vaničce ale s lehátkem :lol:
MillaL píše:
ahoj, já ve vaničce a bez lehátka - držím rukou :-)
Čekatelka píše:
Holky, prosím, prosím, v čem koupete - kyblík - vanička - lehátko do vany? Mám v tom guláš a nevím co vybrat :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.6.11 12:20
Čekatelka píše:

vanička :palec: lehátko do vaničky máme, ale vyhovuje nám to bez něj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
28.6.11 12:20
krásné je jak princeznička :lol:
MillaL píše:
Nové fotky Anetky :srdce: :srdce: https://www.emimino.cz/…inecko-4635/
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
28.6.11 12:21
tak u nás žehlím pro 3 osoby a pro elen je nás tu moc tkž toho mám více než ty když se žehlí jen pro tři :mrgreen: :mrgreen:
Monny89 píše:
holky, co pořád žehlíte??? 8-o 8-o :nevim: Já peru prckovi jednou za týden až 10dní… a i tak to je jedna pračka (ani ne) a vyžehlený to mám během půl hodinky :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
28.6.11 12:21

tak my koupaly ve vaničce,páč ten kyblík mě nějakmoc neuchvátil.ale vanička nám vydržela tak dva měsíce a ted je plná hraček.Vana je por nás zábavnější.A ležíme na lehátku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
28.6.11 12:22

holky

to vedro je nesnesitelné :-( elen je v postýlce a usíná moc toho nenaspala nza celé dopoledne :-( tkž čekám až usne a já se půjdu najíst :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.6.11 12:22
nikil píše:
tak u nás žehlím pro 3 osoby a pro elen je nás tu moc tkž toho mám více než ty když se žehlí jen pro tři :mrgreen: :mrgreen:
Monny89 píše:
holky, co pořád žehlíte??? 8-o 8-o :nevim: Já peru prckovi jednou za týden až 10dní… a i tak to je jedna pračka (ani ne) a vyžehlený to mám během půl hodinky :think:

Já pro nás vůbec nežehlím.. věším prádlo tak abych nemusela žehlit :nevim: A malýmu vyžehlím jen to málo co mu vyperu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí