Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
28.6.11 08:57

dobré ránko :mavam:
Malej v noci krásně spinkal, probudil se ve 3 a pak až v půl 9 :-D a teď ho mám na klíně a rozjímá :lol:

No a zítra mu bude měsíc… :srdce: Plus já mám zítra narozky, takže nám musím něco koupit… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
28.6.11 09:07

monny89 přeju krásné ráno.Koukala sem máš krásné miminko.Ja se tak těším až taky konečně uvidím to svoje mimi,až ho budu chovat atd.,ale to si do listopadu ještě počkám.Jinak všechno nejlepší už den dopředu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.6.11 09:14

lucca, ahojky :mavam: ale neboj, taky se dočkáš :hug: uteče to jako voda, uvidíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
28.6.11 09:28
MillaL píše: :srdce:

to je princezna roztomilá :palec: :palec: :palec: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
28.6.11 09:29
MillaL píše:
spinkám :srdce:

krásná :palec: :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
136
28.6.11 09:29

No tak já jdu do toho pařáku vyvenčit hafany,ale vůbec se mi tam nechce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
28.6.11 09:30
MillaL píše:
vykoupaná :-D Vždy když je spokojena, tak cele koupani a i pak plazí jazyk.. Koupání má ráda, líbí se jí :-)

juuuu,tak atdy je krásně..povedená fotečka! :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
28.6.11 09:31
makakela píše:
Jinak holky jsem dneska byla opět v gastro poradně s těma mejma játrama - výsledky úplně v prd…, v těhu a po porodu to bylo ještě zvíšené, ale tedkom je to mega vysoké. Takže jsu nadopovaná práškama všema možnejma a pokud se to nezlepší tak mě čeká biopsie jater ( vpichnutí jehly do těla a odebrání kousku jater na testy) :-( :-( :-( :-( :-( :-( .Na gynekologii stěry naštěstí v pořádku, ale zase nedostanu antikoncepci kvůli játrům. Dneska jsem navíc dostala do zadku injekci na vyvolání menstruace, jelikož jsem ji ještě neměla. Dost bolestivá injekce a ještě tedkom to bolí jako … ( ale sestra mě upozornovala že to není bezbolestná injekce), takže pokud nedostanu menstruaci tak za 14 dní opět na injekci. Chjo teda :-(

Monýý,to me strasne mrzi,ze mas takovehle trapeni…sand se ti to zlepsi..a kdyz ne,tak co,jak by se to lecilo? :think:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
28.6.11 09:32

mnoo.ja jdu yvsavat..ak zatim paa :mavam:

• Citovat
  • Upravit
8022
28.6.11 09:34
Janni.na88 píše:
makakela píše:
Jinak holky jsem dneska byla opět v gastro poradně s těma mejma játrama - výsledky úplně v prd…, v těhu a po porodu to bylo ještě zvíšené, ale tedkom je to mega vysoké. Takže jsu nadopovaná práškama všema možnejma a pokud se to nezlepší tak mě čeká biopsie jater ( vpichnutí jehly do těla a odebrání kousku jater na testy) :-( :-( :-( :-( :-( :-( .Na gynekologii stěry naštěstí v pořádku, ale zase nedostanu antikoncepci kvůli játrům. Dneska jsem navíc dostala do zadku injekci na vyvolání menstruace, jelikož jsem ji ještě neměla. Dost bolestivá injekce a ještě tedkom to bolí jako … ( ale sestra mě upozornovala že to není bezbolestná injekce), takže pokud nedostanu menstruaci tak za 14 dní opět na injekci. Chjo teda :-(
Monýý,to me strasne mrzi,ze mas takovehle trapeni…sand se ti to zlepsi..a kdyz ne,tak co,jak by se to lecilo? :think:

Jani následovalo by to píchnutí jater a dál nevím co, radši sem se neptala. Ale děkuji. A jak se vede tobě??? Odpočíváš????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
28.6.11 09:35
Monny89 píše:
makakela píše:
to jsou starosti tedy.. nezávidím.. ale přeji ať je brzy lépe a držím palečky :kytka: :hug:

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.6.11 09:37
luccavon píše:
No tak já jdu do toho pařáku vyvenčit hafany,ale vůbec se mi tam nechce..

Jo, já půjdu po obědě ven s kočárkem, ale taky se mi tam vůbec nechce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
28.6.11 09:37

Holky nevíte něco o Lend??? Dneska má termín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.6.11 09:39