Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
dobré ránko ![]()
Malej v noci krásně spinkal, probudil se ve 3 a pak až v půl 9
a teď ho mám na klíně a rozjímá ![]()
No a zítra mu bude měsíc…
Plus já mám zítra narozky, takže nám musím něco koupit… ![]()
monny89 přeju krásné ráno.Koukala sem máš krásné miminko.Ja se tak těším až taky konečně uvidím to svoje mimi,až ho budu chovat atd.,ale to si do listopadu ještě počkám.Jinak všechno nejlepší už den dopředu ![]()
lucca, ahojky
ale neboj, taky se dočkáš
uteče to jako voda, uvidíš ![]()
No tak já jdu do toho pařáku vyvenčit hafany,ale vůbec se mi tam nechce..
MillaL píše:
vykoupanáVždy když je spokojena, tak cele koupani a i pak plazí jazyk.. Koupání má ráda, líbí se jí
juuuu,tak atdy je krásně..povedená fotečka! ![]()
makakela píše:
Jinak holky jsem dneska byla opět v gastro poradně s těma mejma játrama - výsledky úplně v prd…, v těhu a po porodu to bylo ještě zvíšené, ale tedkom je to mega vysoké. Takže jsu nadopovaná práškama všema možnejma a pokud se to nezlepší tak mě čeká biopsie jater ( vpichnutí jehly do těla a odebrání kousku jater na testy)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.Na gynekologii stěry naštěstí v pořádku, ale zase nedostanu antikoncepci kvůli játrům. Dneska jsem navíc dostala do zadku injekci na vyvolání menstruace, jelikož jsem ji ještě neměla. Dost bolestivá injekce a ještě tedkom to bolí jako … ( ale sestra mě upozornovala že to není bezbolestná injekce), takže pokud nedostanu menstruaci tak za 14 dní opět na injekci. Chjo teda
Monýý,to me strasne mrzi,ze mas takovehle trapeni…sand se ti to zlepsi..a kdyz ne,tak co,jak by se to lecilo? ![]()
Janni.na88 píše:makakela píše:Monýý,to me strasne mrzi,ze mas takovehle trapeni…sand se ti to zlepsi..a kdyz ne,tak co,jak by se to lecilo?
Jinak holky jsem dneska byla opět v gastro poradně s těma mejma játrama - výsledky úplně v prd…, v těhu a po porodu to bylo ještě zvíšené, ale tedkom je to mega vysoké. Takže jsu nadopovaná práškama všema možnejma a pokud se to nezlepší tak mě čeká biopsie jater ( vpichnutí jehly do těla a odebrání kousku jater na testy)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.Na gynekologii stěry naštěstí v pořádku, ale zase nedostanu antikoncepci kvůli játrům. Dneska jsem navíc dostala do zadku injekci na vyvolání menstruace, jelikož jsem ji ještě neměla. Dost bolestivá injekce a ještě tedkom to bolí jako … ( ale sestra mě upozornovala že to není bezbolestná injekce), takže pokud nedostanu menstruaci tak za 14 dní opět na injekci. Chjo teda
Jani následovalo by to píchnutí jater a dál nevím co, radši sem se neptala. Ale děkuji. A jak se vede tobě??? Odpočíváš????
Monny89 píše:makakela píše:to jsou starosti tedy.. nezávidím.. ale přeji ať je brzy lépe a držím palečky
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Děkuji
luccavon píše:
No tak já jdu do toho pařáku vyvenčit hafany,ale vůbec se mi tam nechce..
Jo, já půjdu po obědě ven s kočárkem, ale taky se mi tam vůbec nechce ![]()
makakela píše:
Holky nevíte něco o Lend??? Dneska má termín
nevím, taky jsem zvědavá.. písnu jí sms ![]()
Monny89 píše:makakela píše:nevím, taky jsem zvědavá.. písnu jí sms
Holky nevíte něco o Lend??? Dneska má termín
jojo super, kdyžtak dej vědět