Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lusisek píše:
Ahojky holky,tak už můžete být spokojení…Standa se semnou předevčírem rozešel.V sobotu mě podvedl se 17letou pipinou![]()
![]()
…řekl mi,že spolu spali a že ke mě chce být upřímný,když jsem i já.Prý chce být nějakou dobu sám.Že prý je,ale v dnešní době všechno možné,že je možné,že nás to k sobě znovu bude táhnout a že se k sobě třeba vrátíme,ale že neví jak to vůbec všechno bude.Takže Patríček je bez táty
nezvládnu to sama,bude pro mě těžké být zavřená mezi 4 stěnami-depky budou o sto šest
…Ta 17letá holka prý byla zneužita a nějakou dobu nemohla spát s klukama,ale teď si prý bolístku léčí tsk,že spí s každým.Teď se podržte-za měsíc spala s 28 chlapama
![]()
no je tohle normální?Vždyť jí teprve bude teď 17let..kam ta mládež spěje fakt
…nejhorší je a asi mě budete považovat za hloupou,ale pořád ho mám ráda a
on to ví.Ale bohužel srdci neporučím![]()
já mám fakt v životě pech
…týden se neukázal doma a nebyl schopný ani napsat smsku co malej a teď tu byl jen dva dny a zase jede ke své matce kde je ta 17tka
asi mě trefí šlak
Kočko drž se…nestojí ti za to!!!Hlavně at platí jak má a ty si is malým lepšího chlapáka pro rodinu najdete!!!!!On si držku nabije,ale u tebe už bude mít smůlu.Pro něj dost pak velký trest a to mu patří!!!!!
Kamarádce zemřel manžel,když bylo malému asi 5 měsíců…tomu říkám tragédie…byl hodnej,milej.....to se těžko kouše a zvládla to,dnes je malému přes rok a já jen před ní smekám!!!!To je tragédie..Ten blb TI za to nestojí…dej veškerou lásku a sílu do mrňouska…uvidíš bude brzo dobře ![]()
Lusisek píše:
holky je to dost těžký,kord když spolu do konce srpna budeme bydlet,budu ho vídat a je na mě hodnýale co nadělám…bojim se depek až budu bydlet sama mezi 4zděma
To bude,ale ty to zmákneš a pak vypadne…a bude líp..uvidíš…sejde z očí..sejde z mysli…drž se ![]()
rošťanda píše:Lusisek píše:Kočko drž se…nestojí ti za to!!!Hlavně at platí jak má a ty si is malým lepšího chlapáka pro rodinu najdete!!!!!On si držku nabije,ale u tebe už bude mít smůlu.Pro něj dost pak velký trest a to mu patří!!!!!
Ahojky holky,tak už můžete být spokojení…Standa se semnou předevčírem rozešel.V sobotu mě podvedl se 17letou pipinou![]()
![]()
…řekl mi,že spolu spali a že ke mě chce být upřímný,když jsem i já.Prý chce být nějakou dobu sám.Že prý je,ale v dnešní době všechno možné,že je možné,že nás to k sobě znovu bude táhnout a že se k sobě třeba vrátíme,ale že neví jak to vůbec všechno bude.Takže Patríček je bez táty
nezvládnu to sama,bude pro mě těžké být zavřená mezi 4 stěnami-depky budou o sto šest
…Ta 17letá holka prý byla zneužita a nějakou dobu nemohla spát s klukama,ale teď si prý bolístku léčí tsk,že spí s každým.Teď se podržte-za měsíc spala s 28 chlapama
![]()
…týden se neukázal doma a nebyl schopný ani napsat smsku co malej a teď tu byl jen dva dny a zase jede ke své matce kde je ta 17tka
asi mě trefí šlak
Kamarádce zemřel manžel,když bylo malému asi 5 měsíců…tomu říkám tragédie…byl hodnej,milej.....to se těžko kouše a zvládla to,dnes je malému přes rok a já jen před ní smekám!!!!To je tragédie..Ten blb TI za to nestojí…dej veškerou lásku a sílu do mrňouska…uvidíš bude brzo dobře
Presne jak pise Rostanda, prekonas to, neboj, chce to jen cas. Mne manzel umrel, kdyz malemu bylo 10 mesicu, take jsem myslela, ze zivot skoncil. Ted mam pritele a dva mesice do porodu.
Marti:I před tebou smekám…já bych to snad nezvládla,nemůžu bez Filipa být ani minutu natož na vždy…miminko dokáže hodně to tě podrží,jen k vůli němu stojí přece za to žít!!!!! ![]()
rošťanda píše:
Marti:I před tebou smekám…já bych to snad nezvládla,nemůžu bez Filipa být ani minutu natož na vždy…miminko dokáže hodně to tě podrží,jen k vůli němu stojí přece za to žít!!!!!
Musela bys to zvladnout, nic jineho by ti ani nezbylo. Mne kazdy rikal, jak jsem statecna a jak to skvele zvladam. Co se ale odehravalo ve mne, nikdo nevedel. Jenze jsem mela 3 deti a to proste neslo jinak, kdybych to vzdala, co by s nima bylo?
rošťanda píše:Lusisek píše:Kočko drž se…nestojí ti za to!!!Hlavně at platí jak má a ty si is malým lepšího chlapáka pro rodinu najdete!!!!!On si držku nabije,ale u tebe už bude mít smůlu.Pro něj dost pak velký trest a to mu patří!!!!!
![]()
![]()
asi mě trefí šlak
Kamarádce zemřel manžel,když bylo malému asi 5 měsíců…tomu říkám tragédie…byl hodnej,milej.....to se těžko kouše a zvládla to,dnes je malému přes rok a já jen před ní smekám!!!!To je tragédie..Ten blb TI za to nestojí…dej veškerou lásku a sílu do mrňouska…uvidíš bude brzo dobře
mám ho pořád ráda…a nejhorší je,že spí s ní ve stejné místnosti…snad si uvědomí co ztratil…
jiného tatínka asi nechci…bojím se..
rošťanda píše:
Marti:I před tebou smekám…já bych to snad nezvládla,nemůžu bez Filipa být ani minutu natož na vždy…miminko dokáže hodně to tě podrží,jen k vůli němu stojí přece za to žít!!!!!
no právě,jsem na něho už zvyklá,že když je pryč tak se mi stýzká ![]()
Lusisek píše:rošťanda píše:no právě,jsem na něho už zvyklá,že když je pryč tak se mi stýzká
Na jednu stranu to chápu,ale na druhou stranu,on nestojí za slzy..když tak ubližuje!!!!Vím lehce se řekne,ale těžko dělá
Já bych to řešila jinak.....hlavně bez těch peněz je to těžké.....jinak jeho bych odkopla ihned jak bych se to dozvěděla… ![]()
rošťanda píše:Lusisek píše:Na jednu stranu to chápu,ale na druhou stranu,on nestojí za slzy..když tak ubližuje!!!!Vím lehce se řekne,ale těžko dělárošťanda píše:no právě,jsem na něho už zvyklá,že když je pryč tak se mi stýzká
Marti:I před tebou smekám…já bych to snad nezvládla,nemůžu bez Filipa být ani minutu natož na vždy…miminko dokáže hodně to tě podrží,jen k vůli němu stojí přece za to žít!!!!!Já bych to řešila jinak.....hlavně bez těch peněz je to těžké.....jinak jeho bych odkopla ihned jak bych se to dozvěděla…
rošťanda píše:Lusisek píše:Na jednu stranu to chápu,ale na druhou stranu,on nestojí za slzy..když tak ubližuje!!!!Vím lehce se řekne,ale těžko dělárošťanda píše:no právě,jsem na něho už zvyklá,že když je pryč tak se mi stýzká
Marti:I před tebou smekám…já bych to snad nezvládla,nemůžu bez Filipa být ani minutu natož na vždy…miminko dokáže hodně to tě podrží,jen k vůli němu stojí přece za to žít!!!!!Já bych to řešila jinak.....hlavně bez těch peněz je to těžké.....jinak jeho bych odkopla ihned jak bych se to dozvěděla…
Asi tak nejak. Casem to budes videt jinak, i kdyz si to ted vubec nemyslis.
Luci, já myslela, že už jsi pochopila, že ti za to prostě nestojí!!! Prosímtě, seber se a vzchop se, kvůli prckovi aspoň.. Takhle to dál nikam nevede.. Říkám ti to naprosto upřímně, nemyslím to špatně, ale takhle z tebe za chvilku bude troska… A chudák Patriček.. Tak to udělej aspoň kvůli němu!!! Vím, že je to těžké, ale jednou stejně budeš muset říct DOST !!!
Monny89 píše:
Luci, já myslela, že už jsi pochopila, že ti za to prostě nestojí!!! Prosímtě, seber se a vzchop se, kvůli prckovi aspoň.. Takhle to dál nikam nevede.. Říkám ti to naprosto upřímně, nemyslím to špatně, ale takhle z tebe za chvilku bude troska… A chudák Patriček.. Tak to udělej aspoň kvůli němu!!! Vím, že je to těžké, ale jednou stejně budeš muset říct DOST !!!
Monny89 píše:
já vim Moni..zhubla jsem už dost..jsem vychrtlá..měla jsem 55kg,by mě zajímalo kolik mám teď..
Lusisek píše:Monny89 píše:já vim Moni..zhubla jsem už dost..jsem vychrtlá..měla jsem 55kg,by mě zajímalo kolik mám teď..
Lucko, ale já nemluvím o váze! Já to myslím celkově! Musíš se psychicky srovnat, v hlavě se rozhodnout… Urovnat si myšlenky, utřídit si priority......